Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι Άγιοι Ανάργυροι 3-0 τον Ιάσονα

Published

on

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση οι Άγιοι Ανάργυροι πέρασαν ένα εύκολο βράδυ στο Ίλιον κόντρα στον τοπικό Ιάσονα. Οι ‘κυανέρυθροι’ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησαν 0-3 των γηπεδούχων που εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι ενώ έδωσαν ευκαιρίες και σε παιδιά του εφηβικού. Από την άλλη πλευρά, οι ποδοσφαιριστές του ΓΣΑΑ άφησαν αρκετά ικανοποιημένο για δεύτερο φιλικό τον Ανδρέα Μαντζούνη που αισιοδοξεί για την συνέχεια της προετοιμασίας. Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης ενώ στην επανάληψη οι Στραβοκέφαλος, αρχικά, και Ζουλιάνο στην συνέχεια διαμόρφωσαν με ωραίο γκολ το τελικό 0-3.

Ιάσονας (Γιώργος Καλύβας): Κυρίου, Βασιλάκος Β., Βασιλάκος Η., Χαλιάσος, Κωνσταντόπουλος, Λέσι, Κολίτσι, Μανταμανδιώτης, Μήνου, Ρώιμπας, Παναγιωτίδης. Στο Β’ μισό αγωνίστηκαν και οι: Μητρούσης, Αγγελόπουλος, Σέμπρος, Δουφέκας, Γκέργκι, Σιδηρόπουλος, Μαρτσέλο, Ξενάκης, Παπαμιχαήλ.

Άγ.Ανάργυροι (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Βυζανιάρης, Τούρλας, Μυστρίδης, Κοκότης, Κοσμάς, Μπεθάνης, Δημαράς, Πλεξίδας, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης. Στο Β’ μισό αγωνίστηκαν και οι: Καραμαλίγκας (75′ Κολωνέλος), Άλβαρο, Γεωργίου, Λώλος, Γεωργούλης, Κάτρης Σερδενές, Στραβοκέφαλος, Ζουλιάνο, Καλογριάς.