Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι άμυνες και οι επιθέσεις της Α’ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος)

Published

on

Σε δύο αγωνιστικές συμπληρώνεται το 1/3 του πρωταθλήματος. Σε αυτό το άρθρο γίνεται αναφορά στις καλύτερες άμυνες και επιθέσεις του 1ου ομίλου της Α’ΕΠΣ Αθηνών. Παράλληλα, το Stoplekto.gr παρουσιάζει τις χειρότερες άμυνες και επιθέσεις του ίδιου ομίλου.

Άμυνες: Το Χαϊδάρι προπορεύεται στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου, με την άμυνα των κυανέρυθρων να είναι η καλύτερη με μόλις δύο γκολ παθητικό. Επίσης, τα μετόπισθεν του Ηρακλείου και των Σούρμενων είναι εξίσου σταθερά με τέσσερα τέρματα παθητικό έπειτα από εφτά αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά, η άμυνα του Παλαιού Φαλήρου είναι η χειρότερη αφού έχει παραβιαστεί 19 φορές, ενώ ο ουραγός Εθνικός Αστέρας έχει δεχτεί 18 τέρματα.

Επιθέσεις: Στο κομμάτι της επίθεσης οι περισσότερες ομάδες τα πάνε καλά. Ο Θρίαμβος Αθηνών έχει την πιο παραγωγική επίθεση με 14 τέρματα. Ο Φωστήρας Ηλιούπολης ακολουθεί με 13 ενώ 12 γκολ έχουν πετύχει το Χαλάνδρι και το Καματερό. Γκολ με το σταγονόμετρο για το Παλαιό Φάληρο (2 γκολ), τον Άγιο Δημήτριο (3 γκολ) και τα Σούρμενα (5 γκολ).

Αήττητη Ομάδα: Μόνο μια ομάδα του ομίλου παραμένει αήττητη και ο λόγος για το Χαϊδάρι που βρίσκεται στη κορυφή με 17 βαθμούς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply