Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι άμυνες και οι επιθέσεις της Α’ΕΠΣΑ (2ος Όμιλος)

Published

on

Σε δύο αγωνιστικές συμπληρώνεται το 1/3 του πρωταθλήματος. Μετά τον 1ο όμιλο, σε αυτό το άρθρο γίνεται αναφορά στις καλύτερες άμυνες και επιθέσεις του 2ου ομίλου της Α’ΕΠΣ Αθηνών. Παράλληλα, το Stoplekto.gr παρουσιάζει τις χειρότερες άμυνες και επιθέσεις του ίδιου ομίλου.

Άμυνες: Άμυνα από μπετόν η Αγία Παρασκευή, αφού μόνο ο Μαντούκας του Κολωνού έχει παραβιάσει την εστία της φέτος. Τρία γκολ έχει δεχτεί ο Χαραυγιακός, ενώ τέσσερις φορές έχουν μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα τους οι τερματοφύλακες της Αργυρούπολης, του Χολαργού και της Δόξας Βύρωνα. Αντιθέτως, ο Κολωνός έχει τη χειρότερη άμυνα με 14 γκολ. Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου έχει δεχτεί 13, ενώ 12 τέρματα το Ρουφ.

Επιθέσεις: Μόνο πέντε ομάδες έχουν πετύχει πάνω από δέκα γκολ. Η Αργυρούπολη είναι το πρώτο κανόνι με 15 τέρματα, ενώ με 14 γκολ ακολουθεί ο Χολαργός. Την πεντάδα κλείνουν η Αγία Παρασκευή, ο Χαραυγιακός και το Αιγάλεω με 12 ”τεμάχια”. Από την άλλη πλευρά, επιθετική δυστοκία για Ακάδημο, Θύελλα Αγίου Δημητρίου, Πεύκη και Ιάσονα αφού έχουν σκοράρει μόνο τρία τέρματα. Τέλος, Διάνα Ηλιούπολης και Δόξα Βύρωνα έχουν σκοράρει μόνο τέσσερις φορές.

Αήττητη ομάδα: Τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε αυτή τη κατηγορία. Η πρωτοπόρος Αγία Παρασκευή με 19 πόντους, η νεοφώτιστη Αργυρούπολη, ο τρίτος Χαραυγιακός και το ιστορικό Αιγάλεω δεν έχουν ηττηθεί μετά από εφτά αγωνιστικές.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply