Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι Αγιοι Ανάργυροι είναι εδώ, 2-0 εκτός την Δόξα Βύρωνος!

Published

on

Τεράστια εκτός έδρας νίκη τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς πέτυχαν οι Αγιοι Ανάργυροι, που επικράτησαν με 2-0 επί της Δόξας Βύρωνος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σιαλμά που στην πρώτη εμφάνιση του πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Μόλις στο 5′ ο Σιαλμάς έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1 με πλασέ. Στο 30′ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγκώνα ο Βασιλειάδης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί πως το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο μετά από πάνω από μια ώρα…Στο 33′ ο Σιαλμάς και πάλι με κεφαλιά έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Θεοδωράκη, ενώ στο 90+4′ η Δόξα κέρδισε πέναλτι, με τον Στατήρη να εκτελεί αλλά τον Χανιώτη να αποκρούει…

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Νασιόπουλος (46′ Βουτάς), Μαρίνης (46′ Βλάχας), Ρωμανός, Στάθης (86′ Κούτσι), Σκούρας, Στατήρης, Χαλβατζής, Νικόλας (64′ Ζόμπολας), Ζευκιλής, Τσαουρδάς (76′ Τζάρτζαλος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Βασιλειάδης (32′ λ.τ. Καμβύσης), Κατσάρας, Γενίδογαν, Οικονόμου, Κατσίβελας, Αρβανιτάκης (84′ Χαραλάμπου), Ξαγοράρης, Θεοδωράκης, Σιαλμάς (62′ Ζαρκαδούλας).