Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Οι αγώνες στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ την Κυριακή (αναλυτικό ρεπορτάζ)

.

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηνΕΠΣΑΝΑ την Κυριακή 13/1. Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Μπορεί και χωρίς Τσέλα!

Το παιχνίδι με το Κορωπί ήταν ιδιαίτερης σημασίας για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου καθώς οι ”ερυθρόλευκοι” έπαιζαν τους κόπους μιας χρονιάς. Ωστόσο το συγκρότημα του Γιάννη Μαγγίνα απέδειξε ότι μπορεί και χωρίς τον Τέλη Τσέλα στη σύνθεση του δεδομένου ότι πήρε το ντέρμπι επικρατώντας με 2-1 των ”κυανόλευκων”. Με αυτή τη νίκη το σωματείο από το Μπογιάτι παραμένει ζωντανό στο… κυνήγι του τίτλου. Οι νικητές είχαν σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Τσουμάνη ο οποίος αποτέλεσε τον κορυφαίο του γηπέδου.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 38′ με τον Κάππο. Στο 51′ οι ”ερυθρόλευκοι” κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασόπουλου από τον Ντούνη ο οποίος αντίκρισε μάλιστα την απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ”παθών” ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας με αυτό το τρόπο το τελικό αποτέλεσμα. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν ο Αθανασόπουλος στο 70′ δεν σημάδευε το δοκάρι της εστίας του Παππά.

Διαιτητής ήταν ο Μανιώτης με βοηθούς τους Γουγιώτη και Οικονόμου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαγγίνας): Χανδρινός, Λέκκα, Τσιούμας, Ευαγγελινός, Μπερμπάντης, Κολώνης, Τσουμάνης (85′ Μηλιώτης), Κάππος (55′ Μπιτάκος), Σινάνι, Αθανασόπουλος, Σουσούνης (75′ Ράλλης).

ΚΟΡΩΠΙ (Καρπούζας): Παππάς, Πετράι, Πάντου, Πριονίδης (46′ Θεοφάνους), Ντούνης, Τόλιας (65′ Μινάι), Γαλάνης, Σπυρόπουλος, Κοκκίνης, Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος (46′ Βρούτσης)

 

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ –ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαυρεωτική και τον Παλληνιακό με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο συνήθης ύποπτος φέτος Μπερτσιάς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70′ ο Κ. Παπαδόπουλος. Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο καιΧόϊκα

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Τσιαούσης): Λάμπρου, Χουσείν, Δρούγγας, Χασιώτης, Παπακωνσταντίνου (40′ Παντελιάς), Πάνου, Μακρής, Παπαγεωργίου, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (60′ Ιατρού).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Κιούρκος)Χριστοφυλάς, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Σκεντούλι, Πάσσαρης, Κούνας (85′ Ρωμαντζάς), Ντρένοβα, Μπερτσιάς, Κοβάνης (70′ Καστής).

 

Μάχη Μαραθώνα – Κεραυνός Κερατέας 0-1

Την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας διατήρησε ο Κεραυνός Κερατέας μετά τη νίκη που σημείωσε στον Μαραθώνα επί της τοπικής Μάχης με 1-0. Το μοναδικό τέρμα που χάρισε το πολυπόθητο ”τρίποντο” στους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 10′ ο Κρυεμάδης. Διαιτητής ήταν ο Σπίθας με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Ανδρεάδη.

ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Μπουκουβάλας, Πεδής, Μπισμπιλούρας (85′ Γρίβας), Χαμάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Μεταξάς (46′ Τσέλα), Νταής, Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πετούνης): Παππάς Γ., Παπασωτηρίου, Λιούμης, Παππάς Χ., Αναγνώστου, Πρίφτης, Ρώμας (72′ Κατσίκης), Μεγαγιάννης, Κρυεμάδι (90′ Σταματής), Κοντογιάννης, Μπάτρης (88′ Εφραιμίδης).

 

Σταμάτα – Αήτητος Σπατών 2-1

Σημαντική νίκη-ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε η Σταμάτα που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά επικράτησε με 2-1 του Αήττητου Σπάτων. Στο 25′ ο Κολάγκι έδωσε το προβάδισμα στους ”πράσινους”, ωστόσο με την επανέναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 46′ ο Κ. Τσεβάς ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70′ ο Χρήστος Τσεβάς. Διαιτητής ήταν ο Γαλάνης με βοηθούς τους Τσιαλογιάννη και Μακρή.

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Τσέπας): Χατζηφόρος, Φράγκος, Μαγκλάρας, Καλούδης, Τσάγκο, Κολάγκι, Μαγκουσωχατζάκης, Μπαρμπαρούσης, Φυτιλής (75′ Σταύρου), Λάππας, Μασκλαβάνος (80′ Τσαμουρλής).

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαλάνης

ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαλογιάννης, Μακρής

 

Γλυκά Νερά – Μαρκό 2-1

Την ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικής επιβαιβέωσαν τα Γλυκά Νερά στο παιχνίδι με την Μαρκό όπου και πήραν τη νίκη με 2-1. Το συγκρότημα του Γιώργου Αθανασιάδη ”καθάρισε” το ματς από το α’ μέρος χάρις στα δυο τέρματα που σημείωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου (27′,30′). Το μόνο που κατέφεραν οι ”πράσινοι” ήταν να μειώσουν στο 63′ με τον Αγγελάκο.Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς με τη λήξη της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Κοτζιάς με απευθείας κόκκινη

Διαιτητής ήταν ο Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους Δ. Τζαφόλια και Β. Τζαφόλια

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Αθανασιάδης): Γκιμούσης, Βασιλόπουλος, Κοτροζίνης, Τσαλδάρης, Στέλλας, Καλούδης (70′ Γιαννούλης), Λουκής (81′ Προβίδης), Μπούρμπουλας, Παπάζογλου Δημ., Παπακωνσταντίνου, Δογάνης (88′ Σκρέκης)

ΜΑΡΚΟ (Τριανταφυλλάκος): Γερογιάννης, Φιωτάκης, Μπάστας (46′ Κωστής), Καβάσης, Κοτζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης, Γκαβασιάδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply