Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι αγώνες στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών Κυριακή 20/1 (αναλυτικό ρεπορτάζ)

.

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων της Κυριακής στην Α’ ΕΠΣΑ. Γράφει ο Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 0-2

Οδεύει προς κορυφή με Μόνγκα

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Χαραυγιακού, αφού όχι απλά επικράτησε των Αγίων Αναργύρων με 2-0, αλλά μείωσε παράλληλα και την διαφορά του από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, μετά και την ήττα της Αγίας Παρασκευής από τα Μελίσσια. Μάλιστα πρωταγωνιστής των «νερατζούρι» στο ματς ήταν ο Μόνγκα που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 55′, όπου ύστερα από κόρνερ του Τζαννέτου ο Μόνγκα με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ στο 90’+1′ ο ίδιος παίκτης έγραψε και το τελικό 0-2.Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως με την λήξη της συνάντησης και μόλις οι παίκτες και οι φίλοι του Χαραυγιακού έμαθαν πως η Άγια Παρασκευή ηττήθηκε από τα Μελίσσια επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις των Ηλιουπολιτών. Καλή η διαιτησία των Χαλδαίου, Ακρίβου και Τουμπακάρη.

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Βυζανιάρης Γ., Βυζανιάρης Ι. (77′ Αδαμίδης), Μιστρίδης, Μακρόπουλος, Σερδενές, Πιτέλης (51′ Παπανικολάου), Μαχαίρας, Φιλιππίδης, Πλεξίδας, Καριατλής (30′ λ. τρ. Καλογριάς)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Ντότσικας, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος (33′ Μπιρμπίλης), Ράμμος, Τσιούγκος, Τσαφταρίδης, Κρητικός (57′ λ. τρ. Καρζής), Κουντουριώτης (46′ Μονγκα), Τζαννέτος, Μπρούνο

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1-1

«Έσωσε» τον βαθμό στο 89′

Στο 89′ «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας το Ηράκλειο στην αναμέτρησή του με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου, η οποί τελικά και έληξε ισόπαλη με 1-1. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κωνσταντίνου με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 34′, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό από τα νότια προάστια, ισοφαρίζοντας με την κεφαλιά του Λύκου στο 89′. Διαιτητές ήταν οι Μπαϊρακτάρης, Κουτσόγιαννος και Γκαβέρας.

ΘΥΕΛΛΑ: Βένιος, Ακρωτηριανάκης (46′ Ευαγγελόπουλος), Ζούλιας, Ρέντζος, Κοκότης, Ταχιράς, Γεωργίου, Μουχαμέτι, Κωνσταντίνου, Καραγιάννης, Κουρτέσης (62′ Ραζακιάς – 82′ λ. τρ. Χαρικιόπουλος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Φραγκουλόπουλος, Κωνσταντινίδης (36′ Πετρίτσης), Παπαδόπουλος, Σαζακλής, Λύκος, Λέκκας (66′ Λιόνας), Γκροπάι (36′ Γεωργουδάκης), Χριστοδούλου, Γουδέλης, Καφετζής, Σπυρόπουλος

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΠΑΠΑΓΟΣ 0-2

«Στρατηγοί» στο Χαλάνδρι

Με 2-0 επικράτησε ο Παπάγος στην έδρα του Χαλανδρίου και έτσι οι «Στρατηγοί» αρχίζουν να απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το πλασέ του Παπαναστασίου στο 17′, ενώ στο 72′ έκαναν και το 0-2 με την απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιλεβίστα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές όταν και αποβλήθηκε ο Λουκάκης με απ’ευθείας κόκκινη στο 71′. Διαιτητές ήταν οι Σταυρόγλου, Κουντουρέλλης και Σαμοϊλης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γιώρας, Γκόνος, Ιωαννίδης, Λουκάκης, Παστός, Σιούτας (63′ Λυμπερόπουλος Π.), Σταύρακας, Τελίδης, Μερτής (46’Κανέλλος), Καλιαμπάκας, Λυμπερόπουλος Κ. (46′ Κοντογιαννόπουλος)

ΠΑΠΑΓΟΣ: Σούντας, Εξαδάκτυλος (71′ Δρόσος), Αλεξιάδης, Λιούκας, Ρέντζο, Ζέρβας, Κραψίτης (84′ Αναστασίου), Κολοβός, Παπαναστασίου, Κοτρώτσος, Αμυγδαλάρης (46′ Σιλεβίστας)

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-1

Έβαλαν «φωτιά» στο πρωτάθλημα τα Μελίσσια

Έσπασαν το αήττητο της Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα τα Μελίσσια, τα οποία και επικράτησαν των «μελανόλευκων» με 2-1, βάζοντας έτσι «φωτιά» στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Τσοχαντάρη στο 23′, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν στο δεύτερο ημίχρονο την μεγάλη ανατροπή, με τα τέρματα του Αποστολόπουλου στο 55′ και του Κατσιούλη στο 65′. Διαιτητές ήταν οι Παπαγεωργίου, Καραμπέκιος και Ελευθερίου.

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χατζάρας, Πολυδωρόπουλος, Μέμι, Βουνισέας, Πελεκάνος, Νίκας, Σκόρδας, Τσουκαλάς, Τριανταφυλλόπουλος (46′ Κατσιούλης), Αποστολόπουλος, Φοφάνα

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Ετόκα, Γλύκος (46′ Τζίντζης), Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου, Λαμπρινάκος, Κότσης (88′ Όσμεραλντ), Συγγελάκης, Τσοχαντάρης, Ζυγούρης, Λαγός (46′ Τσούτσιας)

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΧΑΪΔΑΡΙ 1-3

Ασταμάτητο το Χαϊδάρι

Σαν σίφουνας πέρασε και από την Πετρούπολη το Χαϊδάρι επικρατώντας του Άρη με 3-1, φτάνοντας έτσι στην έκτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές. Στο 64′ ο Βάλσαμος ανέτρεψε τον Μπατή στην περιοχή, με τον Σπίρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και να γράφει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 67′ με τον Γεωργακόπουλο. Στο 80′ όμως οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ με τον Πλιακοστάμο να κάνει το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε από τον Σπίρο στο 81′ που ευστόχησε σε νέο πέναλτι, το οποίο και είχε κερδίσει ο Πλιακοστάμος από τον Ασημακόπουλο. Καλή η διαιτησία των Μπακογιάννη, Σκούρα και Τάμαλη.

 

ΑΡΗΣ: Λιβανός, Βλαχόπουλος, Αλειφέρης (78′ Νάσης), Ασημακόπουλος, (70′ Λουρμπάκος), Γεωργακόπουλος, Πιτέλης, Βάλσαμος, Μουρτζάκης, Τζαμαλής, Λεμπέσης, Τσιγαρίδας (46′ Τσολάνης)

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κορδάς, Σουμελίδης, Ρούσα, Μεσίνι, Αρβανίτης, Μπατής, Ρούπι, Χριστούλης, Καρώνας (88′ Σαραντίδης), Σπίρο (86′ Κακαράκης), Πανούσης (75′ Πλιακοστάμος)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ 2004 1-1

 

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός Λιοσίων και Αστέρας 2004. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 52′ με την κεφαλιά του Κρασσά, για να έρθει ο Στρατής με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 62′ για να γράψει το τελικό 1-1. Διαιτητές ήταν οι Ντάουλας, Νακόπουλος και Βασιλάκης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταυριανουδάκης, Δούκας (74′ Τομπουλίδης), Ευαγγελάτος, Στρατής, Γερακάρης, Πάγια, Τόμπρος, Φεύγας, Ντιόπ, Δούβος (31′ λ. τρ. Μπεκατώρος), Ρετσόβ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλανάκης, Ρόης, Μπίτης, Γκοβόλιας, Κρασσάς, Παπαδάτος, Βουτσάλης (53′ Κρανίδης), Σκούρας, Ζουμπουρλής (89′ Γιαννουλάκης), Πρασσάς, Αρντίτ

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 2-4

 

Γκολ και θέαμα στο γήπεδο των Ορυζομύλων

 

Εκπληκτικό ματς είχαμε στο γήπεδο των Ορυζομύλων, εκεί όπου το Παλαιό Φάληρο πέτυχε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Αγία Ελεούσα με 4-2. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Ραφτόπουλος στο 3′, ενώ ο Σωτηρόπουλος στο 23′ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και έφτασαν στο 2-2, με τα τέρματα του Ρούσσου στο 37′ και του Κακαβά στο 42′. Στο δεύτερο μέρος όμως ο σύλλογος των νοτίων προαστίων ήταν καταιγιστικός και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, με τον Σωτηρόπουλο στο 66′ και τον Κωνσταντινίδη στο 88′, γράφοντας έτσι το τελικό 2-4. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Μωράκη με δεύτερη κίτρινη στο 83′. Διαιτητές ήταν οι Σχίζας, Κορτέσης και Λυμπερόπουλος.

 

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Γελάρδος, Σαρλάς, Μωράκης, Νταφέ, Αρσενίδης, Γκότζε (46′ Μπομπανά), Κακαβάς, Ντατσιονάκης, Ρούσσος, Χαλιβελάκης (70′ Τσολάκογλου), Σπυρόπουλος

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάκος, Σαραντόπουλος, Μακρογκίκας, Νικηφοράκης (42′ λ. τρ. Τζάμος), Σταύρου, Σωτηριάδης, Χατζηαναγνώστου (76′ Σταμούλης), Κωνσταντάρας, Κωνσταντινίδης, Ραφτόπουλος, Μοσεσβίλι (46′ Δεγαϊτης)

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply