Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (12/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Κριός Ασπροπύργου- Πυρρίχιος 1-1

 

Στο 1-1 έμειναν Κριός Ασπροπύργου και Πυρρίχιος. Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 2’ πέναλτι με τον Τόλα(απέκρουσε ο Στεφανίδης), για να προηγηθούν στο 33’ με τον Συμεωνίδη(33’). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι του  Σερταρίδη(71’). Την εσχάτη των ποινών καταλόγισε ο διαιτητής Μπούρδος, ύστερα από υπόδειξη του βοηθού Νατσιόπουλου για χέρι αμυντικού, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Παπαδόπουλος, Καλοϊδάς, Σίνος Λ., Λινάρδος, Στεφανίδης, Βλαμάς(65’λ.τρ. Αθανασόπουλος), Τσολαρίδης(61’ Σίνος Ε.) Ρέππας, Τόλας, Συμεωνίδης.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Μαυρίδης(46’ Φωτιάδης), Μερκάι, Μαυροδόντης, Ελευθεριάδης, Μυφταράγκο(64’ Λευκόπουλος), Μουατζίρι, Αποστολόπουλος, Τελίδης, Σερταρίδης, Πετρίδης(46’ Καλδής).

 

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Ίκαρος Νεοκτίστων 2-2

 

Ο Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου προηγήθηκε 2-1 στο 91’ με τον Στασινόπουλο, αλλά η Δύναμη Ασπροπύργου κατάφερε στο 94’ με απευθείας  κόρνερ του Συμεωνίδη να κάνει το τελικό 2-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Ιωακειμίδης(13’) και ο Ίκαρος είχε ισοφαρίσει στο 1-1 με τον Μπριλή(59’).

Καλός ο διαιτητής Μεντής.

ΔΥΝΑΜΗ: Ψαρόπουλος, Δανηιλίδης, Εριχίδης, Απατσίδης(59’ Μυρσίνιας), Λαμπρινάτος Γ., Λακάι, Κομιώτης, Ιωακειμίδης, Λαμπρινάτος Ι., Συμεωνίδης, Κουσίδης.

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης(67’ λ.τρ. Λαουνάρος Σ.), Ρούσσος(46’ Λιάκος), Μυλωνάς Σ., Ντεγκράν, Παππάς(46’ Στασινόπουλος), Αντωνίου, Μπετσόλι, Μάρκου, Μπριλής, Τσιανάκας, Μάμας.

 

Λέων- Αστέρας Άνω Λιοσίων 4-3

 

Φοβερό ματς στο Πανόραμα, όπου ο Λέων αν και έχανε με 2-3 μέχρι το 66’, κατάφερε να επικρατήσει τελικά του μαχητικού Αστέρα Άνω Λιοσίων με 4-3.

Για τους νικητές βρήκαν δίχτυα οι Σιτές(4’, 28’ πέναλτι), Ζαπουνίδης(88’) και  Κορδέρας(90’), ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Σιτές(39’ απέκρουσε ο Κρητικός).

Για τον Αστέρα δυο γκολ πέτυχε ο Μπαριανός(26’, 66’) και ένα ο   Θεοδωρόπουλος(37’).

Σωστός ο διαιτητής Χρέλιας.

ΛΕΩΝ: Ηλιάδης, Μήτρος, Κρανίδης, Ρουμουνδούμης, Κακουλίδης, Ζήβας, Νικολόπουλος(78’ Μανάφας), Σιτές, Κορδέρας, Ζαπουνίδης(90’ Διονυσάτος), Γιαννακουδάκης(90’ Γκιαρντζίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κρητικός, Κλιματιανός(88’ Μητρόπουλος), Σμαΐλης, Θηβαίος(68’ Τσιώλης Σ.), Καλαμιώτης Δ., Σιδηρόπουλος, Βασιλείου, Τσιάκαλος, Πολιάκοβ, Θεοδωρόπουλος, Μπαριανός(60’ Τσιώλης Κ.).