Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (13/10/19)

Published

on

epsda-apotelesmata

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Αστέρας Άνω Λιοσίων 5-0

 

Τρία στα τρία για τη Δύναμη Ασπροπύργου, που έκαμψε με 5-0 τον Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Σκόρερ της ομάδας του Τάσου Κίτσιου οι Λαμπρινάτος Ι.(15’ πέναλτι 42’),  Λαμπρινάτος Γ.(22’ πέναλτι), Χαμπιλάι(61’ εκτέλεση φάουλ) και Ισμαΐλι(76’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΔΥΝΑΜΗ: Αϊβαλιώτης, Δαμίγος Θ., Αντωνιάδης Χ., Θεοδοσίου, Στρατούρης, Λαμπρινάτος Γ.(82’ Φλωρόπουλος), Δαμίγος Ι.(71’ Κομιώτης), Τριανταφύλλου(72’ Χουτσιλίδης), Λαμπρινάτος Ι., Γκαβαζίδης(60’ Ισμαΐλι), Χαμπιλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυριακός, Τσιώλης Σ., Σαμαράς, Θηβαίος(27’ λ.τρ. Θεοδώρου), Σαρλάς(59’ Χρυσίδης), Αλεπούς, Καγιάφας, Καλαμιώτης Α., Ντέντε(46’ Καλαμιώτης Β.), Ντάνος Π., Μαύρος(46’ Ντάνος Ε.).

 

ΑΕ Ζεφυρίου- Ατρόμητος Ελευσίνας 2-5

 Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 5-2 επικράτησε ο Ατρόμητος Ελευσίνας με 5-2 της ΑΕ Ζεφυρίου στο Πανόραμα και ζυεγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Για την ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη δυο γκολ σημείωσαν οι Πέρρος(37’, 83’) και Σιδηρόπουλος(45’, 85’) και ένα ο Τυρλής Χ.(6’).

Για το Ζεφύρι, που πάλεψε καθόλη τη διάρκεια του ματς το παιχνίδι, και τα δύο γκολ πέτυχε ο Παπανικολάου(2’, 14’), ενώ είχε και δοκάρι με τον Κουτσιούμπα(36’).

Καλός ο διαιτητής Μπούρδος.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Σύρμας, Σερεμέτης, Βασιλείου(58’ Γιάγκος), Μπακόπουλος(85’ Στύλος), Τσώλος, Θανάσης, Χατζηγιάννης, Ζωγράφος(67’ Μιχαηλίδης), Κουτσούμπας, Καζάντζης(86’ Νταλιπάι), Παπανικολάου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιμούρτος, Αναστασόπουλος(64’ Πέππας), Κουμουρίγια, Σούτας(83’ Τσάλος), Αντωνίου(21’ λ.τρ. Ρούπας), Τυρλής Χ., Πέρρος, Χυσκάι(62’ λ.τρ. Τερζίου), Σιδηρόπουλος, Τυρλής Η., Παπαμακάριος.  

 

«Ριφιφί» στα Νεόκτιστα…. 2-1 ο Σκορπιός τον Ίκαρο

 

Το… θέαμα που αντίκρισαν οι άνθρωποι του Ικάρου Νεοκτίστων στο γήπεδό τους αμαύρωσε το αγωνιστικό κομμάτι στο αγώνα με τον Σκορπιό Φυλής.

Οι γηπεδούχοι έπεσαν θύματα βίαιης διάρρηξης στα γραφεία τους που έχουν στο γήπεδο των Νεοκτίστων, καθώς όταν κατέφτασαν κατά τις 14.00 διαπίστωσαν ότι η καντίνα, στην οποία στεγάζονται και τα γραφεία τους είχε διαρρηχθεί, όπου υπήρξαν απώλειες σε πολλά αναλώσιμα και αντικείμενα, καθώς επίσης και η τηλεόραση. Το χειρότερο είναι ότι ο χώρος που παραβιάστηκε από την πίσω μεριά της καντίνας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είχε και πολλές υλικές ζημιές.
Για την ιστορία του αγώνα, ο Σκορπιός Φυλής επικράτησε με 2-1 με γκολ των Παγώνη 27’(εκτέλεση φάουλ) και Μαυρίδη(38’).

Στην επανάληωη ο Ίκαρος, φανερά επηρεασμένος από το κλίμα που επικρατούσε προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Αλεξόπουλο, ο οποίος στο 53’ απέκρουσε τόσο το πέναλτι του Φωτιάδη, όσο και το ριμπάουντ του ίδιου παίκτη στη συνέχεια.

Τελικά ο Ίκαρος μείωσε με νέο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τεπετόβ στο  68’.

Άριστος ο διαιτητής Λάμπρου.

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Κυριλίουκ, Σύρος, Μπάρλος, Μάρκου, Ανδρεάδης, Μπετσόλι(80’ Ζώτο), Τεπετόβ, Φωτιάδης, Αθανασόπουλος, Μάμμας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Δημητρόπουλος, Σκαμαντζούρας, Γκιόκας, Πασαδάκης, Μπήκας, Κολέτσι(83’ Κίτσας), Μαυρίδης(64’ Ντόκα), Λέλος, Παγώνης(82’ Τράλος), Γκούμας(72’ Κάσσος).

* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Λακάι, παίκτη του Ικάρου, που έφυγε πριν λίγους μήνες άδικα από τη ζωή.

 

 Ερμής Άνω Λιοσίων- Κριός Ασπροπύργου 5-0

 

«Πεντάσφαιρος» ο Ερμής Άνω Λιοσίων στην επανάληψη «γάζωσε» με 5-0 τον Κριό Ασπροπύργου και πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σάκη Κυριακόπουλου έβγαζε φωτιές και σκόραρε με πέτνε διαφορετικούς σκόρερ και συγκεκριμένα τους  Θεοφανίδη(52’), Στέφου(56’), Σαρσαρίδης(65’), Πουμπουρίδη(85’) και Ιακωβίδη(90’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΕΡΜΗΣ: Ματούσιακ, Θάνος, Παπάζογλου, Κοντογιάννης(65’ Γκαλίτσος), Κίσσας, Σαρσαρίδης, Χριστοδουλίδης(38’ Στέφου), Γκουσέτης(75’ Σοπίδης), Ιακωβίδης, Πετρίδης, Θεοφανίδης(61’ Πουμπουρίδης).

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Σεϊταρίδης(69’ Μαζμανίδης), Πέππας, Γιαϊλίδης, Στεφανίδης, Παπασπυρόπουλος, Λακάι, Παναγιώτου, Χαϊντούτης, Τόλας, Βαλμάς(54’ Χρυσογονίδης).

  • Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ακολούθησαν εξελίξεις στις τάξεις των φιλοξενούμενων, καθώς λύθηκε η συνεργασία του Κριού Ασπροπύργου με τον προπονητή Κώστα Νταλιάνη.

 

Αίας Παραλίας- ΠΑΟ Φυλής 0-2

 

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟ Φυλής, μετά από την περσινή επανεμφάνισή του στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ.

Την περασμένη χρονιά ο σύλλογος δεν κατάφερε να γευτεί τη νίκη, όμως φέτος με εντελώς διαφορετική εικόνα στους αγώνες και σαφώς πιο δεμένη η ομάδα στην τρίτη αγωνιστική πέτυχε ιστορική μάλιστα νίκη επί του Αίαντα Παραλίας με 2-0 εκτός έδρας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αρβανίτη εξασφάλισε τη νίκη από το πρώτο μέρος χάρη σε τέρματα των Αχιλλέα(25’) και Ζάχαρη(40’).

Καλός ο διαιτητής Καργάκος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟ Φυλής τελευταία φορά που κέρδισε σε επίσημο παιχνίδι της ΕΠΣΔΑ  ήταν στις 20 Απριλίου του 2013 όταν είχε σαρώσει με 7-1 τον Κριό Ασπροπύργου.

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Καμπόλης Α.(75’ λ.τρ. Καμπόλης Κ.), Τόρης(60’ Βασιλείου Δ.), Καλύβας, Τσοχαντάρης Ι., Βαλέτας, Λιόσης, Αχιλλέας, Γουρνάρης(77’ Σάλεμ), Τσοχαντάρης Δ., Λύτρας, Βασιλείου(35’ Ζάχαρης).