Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (14/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Αίας Παραλίας- Αργώ Μεγάρων 2-1

 

Ο Αίας Παραλίας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ζουμπουρλή(44’),  έκανε την ανατροπή στην επανάληψη με τέρματα των Ντούρου(68’) και Δούκα(73’) και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο.  Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκουτσούλα(90’).

Πολύ καλός ο Κουντουριώτης.

ΑΙΑΣ: Κατσαπρίνης, Τζαφέρης, Πααπδόπουλος, Ντούρος, Πλάκας, Αμπαζάι, Νέτσος(90’ Ρεντζέπης), Λιόλιος(80’ Ρούπας), Μούτας(76’ Βλάχος), Κλογκέρι, Δούκας.

ΑΡΓΩ: Ανδρέου, Πομώνης, Μητρόπουλος, Νίνος(77’ Μππέλσης), Στρατούρης, Βοϊδίλας(90’ Δάλλας), Αμπαζάι, Κουφής Β., Κουφής Γ.(68’ Γελάδας), Ζουμπουρλής, Γκουτσούλας.

 

Ίκαρος Νεοκτίστων- Αστέρας Άνω Λιοσίων 1-2

 

Ο Ίκαρος Νεοκτίστων προηγήθηκε με αυτογκόλ του Καλαιμιώτη(2’), για να γυρίσει το ματς ο Αστέρας Άνω Λιοσίων με γκολ των Τσολακίδη(21’) και Δαμιανόπουλου Γ.(59’). Στο 85’ αποβλήθηκε ο Μπετσόλι(2η κίτρινη).

Παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες από το διαιτητή Δασκαλόπουλο.

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης, Καραγιάννης, Κάτσος, Διολέτης, Ασλανίδης, Αντωνίου, Σοϊλεμετζίδης(64’ Μάρκου), Σότα, Μπετσόλι, Τσιανάκας, Μάμας(46’ Κόντος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος Ε., Βασιλείου(65’ Κλιματιανός), Σμαΐλης(65’ Παπαϊωάννου), Κούτρας, Χρυσίδης, Τσολακίδης(60’ Καλαμιώτης Β.), Δαμιανόπουλος Γ., Καλαμιώτης Δ., Λιγνός, Σιδηρόπουλος, Θεοδωρόπουλος.

 

Λαμπερή- Δύναμη Ασπροπύργου 2-1

 

Στο 94’ η Λαμπερή με γκολ του νεοεισελθέντα Τζάνου λύγισε την ανεβασμένη Δύναμη Ασπροπύργου και της έκοψε τη φόρα. Οι νικητές είχαν προηγηθεί με πέναλτι του Γεωργίου(18’), για να ισοφαρίσει η Δύναμη με τον Συμεωνίδη(50’).

Η Δύναμη είχε δοκάρι με τον Τυρεκίδη(20’).

Καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Αθανασιάδης, Κακάκης Γ., Λυμπέρης, Κακάκης Χ., Λίγδας, Οικονόμου, Γεωργίου(59’ Χρηστάκης), Καίσαρης(65’ Παππάς), Ρόκα(46’ Τζάνος), Φαρμάκης, Μαμάκος.

ΔΥΝΑΜΗ: Σιδηρόπουλος, Μυρσίνιας(46’ Κεσίδης), Εριχίδης(88’ Ιωακειμίδης), Δανιηλίδης, Λαμπρινάτος Γ., Τυρεκίδης, Κομιώτης, Λακάι, Λαμπρινάτος Ι., Συμεωνίδης(65’ λ.τρ. Τσουγκρής), Κουσίδης.