Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (16/3/19)

Published

on

Μεγαρικός - Β' ΕΠΣΔΑ

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες Β’ ΕΠΣΔΑ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

ΑΕ Ζεφυρίου- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 1-0

 

Ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να χάσουν έκαναν οι Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας, καθώς αν και είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από πολύ νωρίς, ηττήθηκαν με 1-0 από την ΑΕ Ζεφυρίου που πήρε μια παληκαρίσια νίκη και έχασε σημαντικό βαθμολογικό έδαφος για την κατάκτηση της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Λουμάκη έμειναν στο 25’ με δέκα λόγω αποβολής του Μπακόπουλου(τελευταίος αμυντικός), αλλά δείχνοντας ψυχή πήραν αυτή τη νίκη χάρη σε γκολ του Νικολάου στο 38’ μετά από ασίστ του Ιωσιφίδη.

Οι παίκτες του Γιώργου Σωτήρχου πάλεψαν στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Μάλιστα στο 51’ έχασαν πέναλτι με τον Ψιμουλάκη που απέκρουσε ο εκπληκτικός Μποζίκης.

Καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μποζίκης, Σερεμετης , Σιρινιδης (55’ Καλαμιωτης) Γκετσαι (85’ Χαλιλόπουλος) Μπακοπουλος , Πιπινης, Χατζηγιάννη, Νικολαου, Ιωσηφιδης(75’ Λελος) Κουτσιούμπας , Σπυροπουλος (80’ Βουμβλινοπουλος)

ΑΓΙΟΙ: Καπνογιάννης, Ζιμπερί(46’ Καλατζάκος), Χαμηλάκης, Σύρος, Κοβιός, Ρούσσος, Κατσογιάννης(74’ Τρόκας), Μπασέτας, Θεοδωρίδης, Πίννης, Ψιμουλάκης.

 

Μεγαρικός- Λέων 5-2

 

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ο Μεγαρικός σημείωσε την πέμπτη του σερί νίκη, καταωβάλλοντας με 5-2 τον μαχητικό Λέοντα και συνεχίζει να μειώνει την απόσταση από τις προνομιούχες θέσεις ανόδου.

Από δύο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Χατζή έβαλα ν οι Στέφας(18’, 86’) και Δάλλας(66’, 73’) και ένα ο Μητρόπουλος(16’).

Ο Λέων άνοιξε και έκλεισε το σκορ με τους Σούλα(9’) και Καρασαββίδη(87’).

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Κουτσουμπή από εκτέλεση  φάουλ στο  66’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Αλιάγας.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Ηλίας(64’ Δάλλας), Μητρόπουλος(80’ Γιουρούκος), Μωραΐτης, Στρατούρης, Κουτσουμπής, Γεωργακής, Ελέζι(72’ Παλούκα), Δρομούσης(56’ Κουφής Γ.), Κουφής Γ., Στέφας.

ΛΕΩΝ: Ηλιάδης, Νικολόπουλος, Μητρόπουλος, Ζανέσης, Μήτρος, Σακελλαρόπουλος, Σούλα, Μπουραντάς, Καρασαββίδης, Τσιμπουρλάς, Ζωγράφος(77’ Ζαπουνίδης).