Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (20/12) – Αναλυτικό ρεπορτάζ

Published

on

Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Μεγαρικός- Αργώ Μεγάρων 2-1

 

Ο Μεγαρικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι καθώς αν και έχανε από την πρωτοπόρο Αργώ με γκολ του  Χαμπιλάι (45’), κατάφερε στο τέλος να γυρίσει το ματς με τέρματα των Καράβολου(85’) και Γεωργακή(92’).

Η Αργώ στο 52’ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Γελαδά(τελευταίος παίκτης), ενώ στο 92’ αποβλήθηκε ο Μωραΐτης(2η κίτρινη).

Καλός ο διαιτητής Χρέλιας.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Στρατούρης, Μωραΐτης, Υφαντής(46’ Τοπάλης Χ.), Σάλτας Γ., Ασπιώτης(87’ Σάλτας Α.), Γεωργακής, Καλαϊτζής, Κουτσούμπης, Σαμαρτζόγλου(60’ Διαμαντόπουλος), Καράβολος, Τοπάλης Θ..

ΑΡΓΩ: Σκληρός, Δάλλας, Μητρόπουλος, Γελάδας, Στρατούρης(40’ Καλιπέτσης), Βοϊδίλας, Χαμπιλάι, Πομώνης, Μπέλσης(72’ Ζωγράφος), Γκουτσούλας, Ζουμπουρλής.

 

 

Σκορπιός Φυλής- Ίκαρος Νεοκτίστων 4-1

 

Δυο γκολ για τον Σκορπιό, που έπιασε την Αργώ στην κορυφή,  πέτυχε ο Νησίδης(25’, 80’) και από ένα οι Κίτσας(20’) και Χριστουλίδης(90’ αυτογκόλ), ενώ είχε και δοκάρι με τον Χρυσανθίδη(68’). Για τον Ίκαρο σκόραρε ο Μάμας(88’ πέναλτι).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Μεντής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάζλαρης, Γιανναδάκης, Ανδρεάδης(55’ λ.τρ. Χρυσανθίδης), Παρτσινέβελος, Μπήκας, Κατσίβελας, Νησίδης, Χατζηγιάννης(75’ Θεοδώρου), Κίτσας(66’ Θάνος), Σπηλιώπουλος, Κωνσταντόπουλος.

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης, Καραγιάννης(64’ Ελευθεριάδης), Παπαντώνης, Διολέτης, Ασλανίδης, Αντωνίου(55’ Αργυρός), Σότα, Χριστοδουλίδης, Κάτσος(80’ Καρατζίδης), Μπετσόλι, Μάμας.

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Πανελευσινιακή Ένωση 5-1

 

Χατ τρικ για τον Αστέρα πέτυχε ο Πολιάκοβ(20’, 49’, 76’) και από ένα οι Χρυσίδης(9’) και Καλλίνικος(28’). Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο  Πέππας (47’ )

Διαιτήτευσε ο Χρόνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κρητικός, Σιδηρόπουλος, Βασιλείου, Θηβαίος(60’ Κλιματιανός), Καλαμιώτης, Λιγνός, Καλλίνικος, Φλεβαράκης(46’ Δαμιανόπουλος Ε.), Πολιάκοβ, Χρυσίδης(76’ Δαμιανόπουλος Γ.), Θεοδωρόπουλος.

 

Κριός Ασπροπύργου- Λαμπερή 6-2

 

Ξέσπασε ο Κριός Ασπροπύργου που με τρία γκολ του Πέππα(62’ 67’, 89’) και ένα των Βαλμά(10’), Ρέππα(40’) και Τόλα(54’) σάρωσε την Λαμπερή που κατέβηκε με μόλις έντεκα παίκτες, ενώ στο πρώτο μισάωρο έπαιζε με δέκα. Και τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Οσμάνης(65’, 83’), ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Λέσι στο 25’ (απέκρουσε ο Σαμσίδης).

Σωστός ο διαιτητής Παπαχρήστος.

ΚΡΙΟΣ: Σαμσίδης, Ρούσσος, Καλοϊδάς(70’ Μπλάνας), Σίνος Λ., Σίνος Ε.(65’ Κόλλιας), Μπολονάκης, Βαλμάς, Πουμπουρίδης(46’ Πέππας), Ρέπας, Τόλας, Σύρος.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Αλεξούδης, Πέτρου, Αλίογλου, Κακάκης, Καίσαρης, Οικονόμου, Λέσι, Οσμάνη, Γεωργίου, Σερβίνη.