Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (23/3)

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Published

on

Λαμπερή- Ειδυλλιακός 2-2

Στο 94′ η Λαμπερή ισοφάρισε με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κορδολαίμης(χέρι Αθανασίου) σε 2-2 τον πρωτοπόρο Ειδυλλιακό.

 

Η Λαμπερή βρήκε δίχτυα με τους Φαρμάκη(37′) και Ζιάκα(94′ πέν.) και οι Βιλλιώτες με τους Μαλακάση(33′ αυτογκόλ) και Δουδέση(57′). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει στο 73′ με δέκα λόγω αποβολής του Γκιόκα(2η κίτρινη).

 

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Λίγδας(77′ Τζιμούρτος), Μαλακάσης, Κακάκης, Μάμλιος, Αλεξούδης(71′ Μπότζκα), Μαμάκος, Οικονόμου, Ζιάκας, Γεωργίου(64′ Τσιρίκης), Φαρμάκης.

 

ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ: Ρουμελιώτης, Λογγαράκης, Κακοσίμος Ε., Μαρούγγας, Γαλάτης(53′ Αθανασίου), Λάσκος, Κακοσίμος Γ.(88′ Κατσανέας), Λιώρης, Δρίκος, Δουδέσης, Γκιόκας.

 

 

Απόλλων Ποντίων- Ελπίδα Ασπροπύργου 1-4

 

Σπουδαία νίκη για την Ελπίδα Ασπροπύργου που επικράτησε στο Πανόραμα του Απόλλωνα Ποντίων με 4-1 σε ένα νευρικό παιχνίδι και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Οι νικητές προηγήθηκαν 3-0 με τέρματα των Σταματάκη (4′ πέν., ανατροπή Σταματάκη) , Καραγκούνη (27′) και Ταχτσίδη 29′ πέν., ανατροπή Μιχαήλ).

Στο 30′ οι Πόντιοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Φερεντίνου(τον αντικατέστησε ο Μιχαλόπουλος για το υπόλοιπο του ματς) που ανέτρεψε τον Ιωακειμίδη, αλλά ο Μπαϊράμοβ έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα(37′) ο Απόλλων μείωσε με τον Μεντικίδη(37′), για να «γράψει» το τελικό 4-1 ο Ντόκα στο 57′. Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 49′.

Στο 82′ ο διαιτητής Παστρωμάς απέβαλε τον Μεντικίδη(εξύβριση διαιτητή), ενώ όπως γράφει στο Φ.Α. στο 54′ απέβαλε τον προπονητή της Ελπίδας Θανάση Βερούτη(εξύβριση αντιπάλου) και τον εκπρόσωπο του Απόλλωνα Κυριάκο Σιδηρόπουλο(εξύβριση).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ουσταμπασίδης, Χιονίδης Κ.(67′ Χιονίδης Γ.), Μεντικίδης, Εραλίδης, Μπαϊράμοβ, Παπαδόπουλος Η., Ιωακειμίδης(38′ Σακκίδης), Ασλανίδης, Παπαδόπουλος Χ., Γκαβζίδης, Σιδηρόπουλος.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Φερεντίνος, Μυλωνάς(46′ Κουρτίδης), Καλογεράς, Πολύζος, Βάσιος, Καραγκούνης, Ταχτσίδης, Μιχαλόπουλος, Ντόκα, Μιχαήλ, Σταματάκης.

 

 

Κριός Ασπροπύργου- Αργώ Μεγάρων 3-2

 

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-2 κατέβαλε ο Κριός Ασπροπύργου την Αργώ Μεγάρων .

 

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Βάντζος 7′, Παυλάκης 31′ και Σίνος Β. 47′. Και τα δυο τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Σαμπάνης (54′, 67′ πέν.).

 

Σωστός ο διαιτητής Ντζουροπάνος.

 

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Κολποδίνος, Καλοϊδάς, Λινάρδος, Σίνος Ε., Σίνος Β., Ασβεστόπουλος, Σύρος, Παυλάκης(58′ Ζώτος), Τόλας, Βάντζος(64′ Λαζαρίοδης), Βαλμάς(74′ Πατρώνης).

 

ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ: Κρητικός(37′ Σκληρός), Σταυρόπουθλος, Μητρόπουλος, Γελαδάς, Στρατούρης, Πιλήλης, Ζουμπουρλής, Μανθόπουλος(80′ Μπέλσης), Γεωργόπουλος, Σαμπάνης, Παπαφράγκος(91′ Τσιούνης).

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Πανελευσινιακή Ένωση 1-0

Με το γκολ του Μαρίνη στο 75′ ο Αστέρας Άνω Λιοσίων κατέβαλε με 1-0 την Πανελευσινιακή Ένωση.

 

Καλός ο διαιτητής Μεντής.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος, Παπαϊωάννου, Σμαΐλης, Αθανασίου, Φουσέκης, Αλεπούς, Δερνίκας(80′ Λάσπας), Βουρλής(68′ Μαρίνης), Κορδούτης, Τσεβάς, Ελεύθερος(93′ Γκανιάς).

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: Κωσταντής, Στάμου, Πέππας Ε., Οικονομόπουλος, Αδάμ Μ., Αδάμ Χ., Σγουρόπουλος, Πέππας Γ., Καρεμφυλάκης, Ματακιάς, Χαραλαμπίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply