Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (25/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ –  Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Μικρασιατική- Λαμπερή 2-1

 

Με δυο στημένα η πρωτοπόρος Μικρασιατική λύγισε δύσκολα με 2-1 την αξιόμαχη Λαμπερή.

Οι νικητές προηγήθηκαν γρήγορα 2-0 με πέναλτι του Φουρνάρη(24’) και εκτέλεση φάουλ του Καραμπλάκα(36’). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Χρέλια, τόσο για τη φάση του πέναλτι, ώσο και για το φάουλ που προήλθε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Λέσι(62’).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Παπακωσταντίνου, Γκουτζούλας, Αριστόπουλος(60’ Λέζι), Βοϊδίλας, Τσούτσης, Καραμπλάκας, Λουκίδης, Φουρνάρης(82’ Κούρσος), Ζουμπουρλής, Χαμπίλαι, Μπέλσης(71’ Σακερλής).

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Σύρος, Μυλωνάς Σ., Λυμπέρης, Λέσι, Μαμάκο Α., Μαμάκος Ι.(58’ Σακκάς), Κινήρης, Τζάνος,  Μυλωνάς, Χρηστάκης(76’ Οσμάνης).

 

Εθνικός Πανοράματος- Αστέρας Άνω Λιοσίων 2-1

 

Στη δεύτερη προνομιούχο θέση παρέμεινε ο Εθνικός Πανοράματος μετά και την επικράτησή του με 2-1 επί του σκληροτράχηλου Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Στο 12’ ο Εθνικός πήρε προβάδισμα με τον Δανιγγέλη(12’), για να ισοφαρίσει ο Αστέρας με τον Τσιώλη(35’). Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο  Σαμπάνης(66’). Από ένα δοκάρι είχαν και οι δυο ομάδες με τους Κονιαβίτ(54’) και Πολιάκοβ(57’).

Στο 78’ ο διαιτητής Χρόνης απέβαλε από τους φιλοξενούμενους τον Θεοδωρόπουλο , που χτύπησε τον Γεωργαρά, ωστόσο από τον Αστέρα ζήτησαν και αποβολή του τελευταίου για τον ίδιο λόγο.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσέπερης, Κυρίου, Κίσσας, Κονιαβίτης, Λούφης Ν.(60’ Κατσίπης), Κατσαρός, Τσουτσάμνης, Λούφης, Δανιγγέλης, Μπουραντάς(75’ Δούμας), Σαμπάνης(71’ Γεωργάρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κρητικός, Νάνος, Σμαΐλης, Θηβαίος(46’ λ.τρ. Αλεπούς), Τσιάκαλος(21’ λ.τρ. Σιδηρόπουλος), Φορτούνης, Σαρλάς(60’ Θεοδωρόπουλος), Πολιάκοβ, Τσιώλης, Μητρόπουλος.

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Πυρρίχιος 0-1

 

Με γκολ του Τελίδη(67’) ο Πυρρίχιος πήρε σπουδαίο «τρίποντο» στα Νεόκτιστα επί της Δύναμης Ασπροπύργου με 1-0 και παραμένει σε απόσταση «αναπνοής» από τη δεύτερη θέση.

Διαιτήτευσε ο Σταθόπουλος.

ΔΥΝΑΜΗ: Ψαρόπουλος, Εριχίδης, Πετρόπουλος, Λαμπρινάτος Γ., Λάλας, Κομιώτης, Μυρσίνιας(46’ Λακάι), Τηρεκίδης(70’ Ζαπουνίδης), Λαμπρινάτος Ι., Συμεωνίδης(81’ Πετρίσης), Κουσίδης.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Φαμελιάδης, Μερκάι, Ελευθεριάδης, Παντελής, Μυφταράγκο(90’ Φωτιάδης), Πασαλίδης(58’ Μαγκασάροβ), Αποστολόπουλος, Τελίδης, Πιπερίδης(71’ Μαυρίδης), Παπαδόπουλος.