Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (26/1)

Αναλυτικό ρεπορταζ

Published

on

Κριός Ασπροπύργου- ΑΟ Ελευσίνας 1-0

 

Την επαφή του με την κορυφή διατήρησε ο Κριός Ασπροπύργου που επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΟ Ελευσίνας. Το γκολ πέτυχε στο 33′ ο Τόλας. Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με τους Λιαϊλία(15′) και Μπρέκου(33′). Με εννιά τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολών των Γεωργίου(42′ κουτουλιά σε αντίπαλο) και Καραγκούνη(90′ χτύπημα εκτός φάσης). Επίσης αποβλήθηκε από τον στο 73′ ο εκπρόσωπος του ΑΟ Ελευσίνας Θανάσης Κοντοδήμας για διαμαρτυρία.

Παράπονα από το διαιτητή Σταμάτη έχουν οι φιλοξενούμενοι, ενώ έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι στο 73′ φίλαθλοι του ΑΟ Ελευσίνας πέταξαν μπουκάλια με νερό στο βοηθό Βαρλαγκά.

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Κολποδίνος, Καλοίδάς, Σύρος, Σίνος Ε., Σίνος Λ., Λιαϊλίας(55′ Λινάρδος), Κινήρης, Τόλας, Παυκλάκης(73′ λαζαρίδης), Αθανασόπουος(90′ Βαλμάς, Ασβεστόπουλος.

ΑΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Σίνδος, Σταμούλης, Αθανασόπουλος(88′ Τσουκάνας), Γκάμπα, Ψαλίδας, Γεωργίου, Καραγκούνης, Καλαβρύτης(66′ Κατσάρης), λιγνός, Μπρέκου, τριανταφύλλου(46′ Καραχάλιος).

 

Αργώ Μεγάρων- Λαμπερή 1-3

 

Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε το 3-1 της Λαμπερής επί της Αργώ Μεγάρων Τα γκολ των νικητών που επανήλθαν στις επιτυχίες, σημείωσαν οι Σαμπάνης(12′ αυτογκόλ), Μαμάκος Α. (37′) και Γεωργίου(40′). Οι Μεγαρίτες είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γεωργόπουλο(18′).

Καλός ο διαιτητής Βεζυράκης.

ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ: Σκληρός, Χάντος, Μητρόπουλπος, Γελαδάς, Στρατούρης, Πιλήλης(69′ Τσιούνης), Ζουμπουρλής, Παπαφράγκος(69′ Μπέλσης), Γεωργόπουλος, Σαμπάνης, Μανθόπουλος(85′ Κουντεμάνης).

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Οικονόμου, Μαλακάσης(90′ Τζιμούρτος), Λίγδας, Μαμάκος Α., Αλεξούδης, Μαμάκος Ι., Ροδίτης(57′ Τζάνος), Φαρμάκης, Γεωργίου(88′ Πέτρου), Κακάκης.

 

 

Ειδυλλιακός- Μεγαρικός 4-2

 

Ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο έκανε ο πρωτοπόρος Ειδυλλιακός που επιβλήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με 4-2 του αξιόμαχου Μεγαρικού, όταν έμεινε με δέκα στο 80′ λόγω αποβολής του Κολάτα(2η κίτρινη).

 

Δυο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Μαρούγκας (19′, 54′) και ένα οι Λογγαράκης (84′) και Λίγγος 89′.

 

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Δάλα (7′) και Κολάτα( 73′).

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Δημητρόπουλο.

 

ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ: Καπνογιάννης, Διολέτης, Κακοσίμος Ε., Μαρούγκας, Ρούσης(75′ Λίγγος), Λάσκος, Αξυπόλητος(54′ Λιώρης), Δουδέσης, Δρίκος, Λογγαράκης, Γκιόκας(54′ Κακοσίμος Γ.).

 

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Στρατούρης, Πάνος, Σάλτας, Μαστρανδρίκος, Μπαμπάνης, Βαγιανός(87′ Ασπιώτης), Δέσκος, Κολάτας, Τοπάλης(83′ Υφαντής), Δάλας, Λουκά(57′ Νότα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply