Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (7/12)

Published

on

Απόλλωνας Ποντίων- Ηρακλής Ελευσίνας 2-1

Το «τρένο» που λέγεται Απόλλων Ποντίων δεν σταμάτησε ούτε χθες, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Ηρακλή Ελευσίνας με 2-1 στο 91’ και πλέον βρίσκεται μόνος του στην κορυφή με τρεις βαθμούς διαφορά.

Και όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον Ηρακλή καθώς άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Καρκαμπάτση. Στην επανάληψη «μίλησε» για τους Πόντιους ο Θανάσης Σωπιάδης. Στο 49΄είχε δοκάρι και στη συνέχεια πέτυχε και τα δύο γκολ στο 69’ και στο 91’. Για το δεύτερο γκολ διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στο διαιτητή Δημητρόπουλο, από τον οποίο έχουν γενικότερα παράπονα, ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Στο 70’ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής του Ηρακλή Μιχάλη Κατσάφαρο για διαμαρτυρία.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σωπιάδης Α., Μεντικίδης, Γιαννακόπουλος, Μπαϊράμοβ, Εραλίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος Ν.(76’ Χιονίδης Γ.), Γεωργιάδης, Σωπιάδης Θ.(93’ Χιονίδης Κ.), Γκαβζίδης Χ., Παπαδόπουλος Χ.(64’ Γκαβζίδης Κ.)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φωτιάδης, Αξιώτης, Λυμπέρης, Άγγος, Φιλιππή,ς Τσολερίδης, Ψυμουλάκηςς Πέππας, Κατσάφαρος, Καρκαμπάτσης(78’ Μπόκα), Μουράτι.

 

Αργώ Μεγάρων- Σκόρπιος Φυλής 1-2

Στο τέλος ο Σκορπιός Φυλής αν και ήταν πίσω στο σκορ υπέταξε την Αργώ Μεγάρων με 2-1 στο 92’.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βοϊδίλα στο 32’, για να ισοφαρίσει ο Σκορπιός με τον Λασπά στο 85’. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα στο 90’(Ελευθεριάδης 2η κίτρινη), κατάφεραν στο 92’ να πάρουν το «τρίποντο» με γκολ του Κοκόρια.

Διαιτήτευσε ο Αλιάγας.

ΑΡΓΩ: Ανδρέου, Στρατούρης Χ., Μητρόπουλος, Γελαδάς, Στρατούρης Σ., Βοϊδίλας, Τσιούνης(67’ Γνάτης), Καραμπέτσης, Πομώνης, Σαμπάνης, Μανθόπουλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάζλαρης, Γιαννακουδάκης(60’ Τσίγγος), Χρυσανθίδης(76’ Πλατσιδάκης), Μπήκας, Κοκόριας, Λέλος, Θάνος, Τζωρτζωλάκης(80’ Ρίζος), Λασπάς, Ελευθεριάδης, Κατσάρας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply