Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (8/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Σκορπιός Φυλής 2-2

 

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Σκορπιό Φυλής που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον αξιόμαχο Αστέρα Άνω Λιοσίων. Δυο φορές προηγήθηκε ο Σκορπιός με τους Τσολακίδη(14’)και Νησίδη(70’), για να «απαντήσει» ο Αστέρας με τους Πολιάκοβ (47’) και Βασιλείου(78’). Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια με τους Σπηλιώπουλο(29’) και Παρτσινέβελο(φάουλ 75’).

Στο 84΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν από το διαιτητή Νάκο πέναλτι(ανατροπή Δαμιανόπουλου Γ.), ενώ ο ρέφερι στο 42΄ απομάκρυνε τον προπονητή του Αστέρα Γιώργο Θηβαίο για έντονη διαμαρτυρία.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος Ε., Παπαϊωάννου, Βασιλείου, Θηβαίος, Σμαΐλης, Τσολακίδης(60’ Καλαμιώτης Δ.), Δαμιανόπουλος Γ.(93’ Καλλίνικος), Σιδηρόπουλος, Πολιάκοβ, Χρυσίδης, Θεοδωρόπουλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάζλαρης, Γκετσάι, Σουλιώτης, Μπελάλης, Μπήκας(85’ Κωνσταντόπουλος), Κατσίβελας, Νησίδης, Ελεύθερος(46’ Θάνος), Κίτσας(60’ Παρτσινέβελος), Σπηλιώπουλος, Χατζηγιάννης.

 

Αίας Παραλίας- Κριός Ασπροπύργου 3-2

 

Στο 89’ ο Αίας με πέναλτι του Μούτα που κέρδισε ο ίδιος έκαμψε τον σκληροτράχηλο Κριό. Τα άλλα δυο γκολ των νικητών πέτυχαν οι Λιόλιος(52’) και Βλάχος(73’), ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Ρέππα(6’) και Τόλα(80’).

Διαιτήτευσε ο Μπούρδος.

ΑΙΑΣ: Κατσαπρίνης, Παπαδόπουλος Α.(46’ Σιέττος), Βλάχος, Αμπαζάι, Πλάκας, Ανδρουτσόπουλος(76’ Βόλεφ, 84’ Ντούρος), Νέτσος, Παπαδόπουλος Χ., Μούτας, Κλογκέρι, Λιόλιος.

ΚΡΙΟΣ: Σαμσίδης, Ρούσσος, Καλοϊδάς(63’ Πέππας), Μπολονάκης, Σίνος Γ., Σύρος, Βαλμάς, Κόλλιας(77’ Παπαδόπουλος), Ρέππα, Τόλας, Βάντζος(80’ Πουμπουλίδης).

 

Ίκαρος Νεοκτίστων- Πανελευσινιακή Ένωση 7-1

 

Δεν δυσκολεύτηκε ο Ίκαρος Νεοκτίστων που σάρωσε με τρία γκολ του Μάμα(35’, 66’, 81’) και ένα των Μπετσόλι(14’), Ταλαβερίδη(55’), Ντακόλια(61’ αυτογκόλ) και Κάτσου(63’) την αδύναμη Πανελευσινιακή Ένωση, που σκόραρε με τον Δρούλια(68).

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης, Φλοριάν, Κάτσος, Ασλανίδης(69’ Καλατζίδης), Μιχαηλίδης(36’ λ.τρ. Πετρίδης), Αντωνίου, Μπετσόλι, Διολέτης, Βράντζας, Ζαρόμπας(46’ Ταλαβερίδης), Μάμας.