Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (1/11/20)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Πυθαγόρας- Νέο Ικόνιο 2-2

Μετά από ένα αρκετά δυνατό γειυονικό ντέρμπι, ο Πυθαγόρας αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από το Νέο Ικόνιο, που προερχόταν από τρεις σερί νίκες.

Το Νέο Ικόνιο πήρε τα ηνία, αποκτώντας διπλό προβάδισμα με γκολ των Κοντογεώργη(27’) και Σταυράκογλου Δ.(47’), αλλά ο Πυθαγόρας με ηγέτη τον  Βέττα που πέτυχε δυο γρήγορα γκολ(52’, 56’)  διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτήτευσε ο Κωνσταντόπουλος Κ..

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Κωνσταντόπουλος, Σαραντόπουλος, Γριφσιάς, Μαρινάκης(70’ Λυμπέρης), Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης, Δεντόπουλος(63’ Σάσσαρης), Βέττας, Δαμαλίδης, Ιωσηφίδης(82’ Κυπριώτης).

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Βορρίσης, Αράπι, Παπασταθόπουλος(74’ Μπατάκας Ι.), Καρδιοπούλης, Τοκατλιάν(65’ Σακάλογλου), Λαγάνης(65’ Λιώσης), Δρογγίτης(74’ Ιωαννίδης), Γκεκάι, Σταυράκογλου Δ., Κοντογεώργης, Μπατάκας Σ.(65’ Σταυράκογλου Ε.).

 

Αστέρας Νίκαιας – Κύπρος Κορυδαλλού 2-1

Σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Νίκαιας, που λύγισε με ανατροπή  2-1 την Κύπρο Κορυδαλλού, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό.

Η Κύπρος ευτύχησε να προηγηθεί με τον Κουτσαβλή(23’), αλλά ο Αστέρας γύρισε το ματς χάρη σε δυο γκολ του Χατζηλάρη. Το πρώτο στο 38’ με πέναλτι και το δεύτερο στο 79’, όταν πάλι από πέναλτι, αστόχησε(απέκρουσε ο Διακάτος), για να σκοράρει στην επαναφορά.

Διαιτήτευσε ο Ζερβάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μποταλής, Κατσούλας (69’ Μπαρλάμης), Τάφα, Καρβούνης, Σάμαρης (75’ Τσιτούρας), Αξιώτου, Σμυρλής, Τσουκαλάς, Χατζηλάρης, Μπέλλος (24’ Ξυπολυτάς), Σαββίδης.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Διακάτος, Μπούλιαρης (46’ Βασιλειάδης), Μικρόπουλος (80’ Μάλτας), Κατσαβριάς, Βαμβακούσης, Γκόρπης, Κούτσαβλης, Κουβάτσος, Ζαχαρόπουλος (85’ Πασσάς), Γκούμας, Μπρεγιάννης (46’ Ευστρατιάδης).

Ολυμπιακός Κερατσινίου- Οδηγήτρια 1-2

Παλληκαρίσια νίκη στο 87’ για την Οδηγήτρια, που αν και έπαιζε από το 19’ με δέκα λόγω αποβολής του Καρανικόλα(τελευταίος παίκτης), έκαμψε στη Χαραυγή με 2-1 τον βελτιωμένο Ολυμπιακό Κερατσινίου.

Και τα δυο γκολ των νικητών σημείωσε ο Λεβέντη(3’, 87’).

Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπυριδάκη(22’).

Διαιτήτευσε ο Ζέστας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Κελεμένης, Καλογήρου, Σπυριδάκης, Βαρβάκης, Παπαδόπουλος(46’ Κόντης), Σέκα, Αποσπόρης, Μητρόπουλος, Μανώλης, Τρίχας, Γρηγοριάδης.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλειάδης, Λαζάρου Π., Χοτζάι, Ισμαϊλάι, Καρανικόλας, Παπουτσής, Μέρντα, Πολυγένης(72’ Λαζάρου Χ.), Νταβέλης, Λεβέντη, Κουγιουμτζιάδης.

Λέοντες Καμινίων- Ένωση Καμινίων 1-1

 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Καμινιώτικο ντέρμπι που διεξήχθη στη Δραπετσώνα ανάμεσα σε Λέοντες Καμινίων και Ένωση Καμινίων, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 89’.

Οι Λέοντες άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Διαμαντόπουλο, για να σώσει την παρτίδα στο 89’ η Ένωση με τέρμα του νεοεισελθέντα Καντέρογλου.

Διαιτήτευσε ο Μαρινάκης.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Ρούσης, Καλής, Κατσουμπής, Ψυχίδης, Μουστάκας, Διαμαντόπουλος, Μισιρλάκης, Παπαδόπουλος, Κουτσούμπας(46’ Κασάρα), Μίτρε(70’ Μπετενιώτης), Τσιόλης(46’ Μπαλτιμάς).

ΕΝΩΣΗ: Απόκοτος, Σίσκοβ(63’ Καραμολέγκος), Δαλμήρας(82’ Βαμβακάς), Μπροτζάκης, Καραγιάννης(82’ Καντέρογλου), Μπριλάκης(82’ Ζαχαριάδης), Φάσκο, Γκέγκα, Χαμάντ(59’ Μπέρμπερη), Χύκα, Μουρελάτος.

ΑΟΚ Φαλήρου- Ένωση Α.Α. Ρέντη 0-4

 

Δεν δυσκολεύτηκε η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη να κάμψει την αντίσταση του ΑΟΚ Φαλήρου με 4-0 στις Τζιτζιφιές.

Τα γκολ των φιλοξενούνων έβαλαν οι Λένα(15’), Μηλιώτης(52’, 68’) και Μπακάλη(66’).

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 35’ με δέκα, λόγω αποβολής του Λέκκα με απευθείας κόκκινη(τελευταίος παίκτης).

Διαιτήτευσε ο Παρισσόπουλος.

ΑΟΚ: Μπεκήρος(71’ Ματαράγκας), Γερακούδης, Μανουσάκης, Λεκκα, Τερζής Α., Μαθιουδάκης(43’ Παλαιστίδης), Κουγιουμτζής, Κριεμάδι, Γρυπάρης, Τερζής Σ.(71’ Ρόντο), Τερζάκης(64’ Φιλιππίδης).

ΕΝΩΣΗ: Σταματάκης(70’ Βαρουδάκης), Ποριαζής, Αλεφραγκής, Θωμαΐδης, Άρατος(70’ Κορκίδης), Πρέκας, Σαρασίδης(31’ Μηλιώτης), Χαζιράκης, Μπακάλης, Σαλέμ(70