Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (15/4)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Δίκαια πρωταθλητής ο ΑΟ Καστέλλας

Επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην Α’ Κατηγορία

Τίποτα δεν μπόρεσε σήμερα να σταματήσει τον ΑΟ Καστέλλας, από το να σφραγίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του στην Α’ Πειραιά μετά από τρία χρόνια. Η ομάδα του Άρη Κακογιάννη , αν και έμεινε από το 42’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μανώλη(τελευταίος παίκτης) και παράλληλα βρέθηκε και πίσω στο σκορ, κατάφερε στην επανάληψη με μια παλληκαρίσια εμφάνιση να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1 του Πανφαληρικού και να κατακτήσει επάξια και δίκαια την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι αφού στο 42’ έμειναν με δέκα, στο αμέσως επόμενο λεπτό έμειναν και πίσω στο σκορ, από άψογη εκτέλεση φάουλ του Μπλέραντ. Η Καστέλλα στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε γρήγορα με τον Δημόπουλο(46’), για να γυρίσει το σκορ με τον νεοεισελθέντα Μποντέτσι στο 61’.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 83’ με τον  Μπλέραντ.

Καλός ο διαιτητής Πετρίδης.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χαραλαμπίδης, Παναγιωτακόπουλος, Ρεϊσόπουλος, Γκότσης, Μπλέραντ, Σουράνης, Άγγος, Αλεξάν, Ντεμρόζι, Κοσμάς(60’ Γκρινιάρης), Δαγκλής(77’ Ευαγγέλου).

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ρεντζέπης, Ζαχαρίου, Δημόπουλος, Σωτηρίου, Μανώλης, Μπουτσίνης(87’ Χουρδάκης), Πατρικάκος(92’ Δράκος), Μπανάι, Μπότσι(72’ Καρκαβίτσας), Πάσα, Τσερεγκούνης(44’ Μποντέτσι).

 

 

 

Δίας Κορυδαλλού- Λέοντες Καμινίων 2-1

 

Έκτη σερί νίκη για τον Δία Κορυδαλλού, που λύγισε δύσκολα με 2-1 τους μαχητικούς Λέοντες Καμινίων.

Πρωταγωνιστής για τους Κορυδαλιώτες ο Πούλιας που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του(26’, 82’).

Οι Λέοντες είχαν ισοφαρίσει με τον Χρήστου(47’), ο οποίος είχε και  δοκάρι στο  77’.

Καλός ο διαιτητής Γιανναράκης.

ΔΙΑΣ: Ροβάτσος, Μοσχονάς, Βαβουράκης, Πηταράκης, Ρίζος(56’ Πηλίδης), Πούλιας, Αϊβατίδης(62’ Σκούταρης Β.), Σκούταρης Ν.(71’ Χαρατσάρης), Φίλης(66’ λ.τρ.Γιαννιτσιώτης) Σαλής, Ντουμιτρίου.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Τιπέλης, Μπετενιώτης Σ., Κωνσταντινίδης(37’ Σπυριδάκης), Ρουμελίδης, Δήμας, Διαμαντόπουλος, Δημητρούλης(62’ Οικονόμου), Μίτρε(72’ Φλέγγας), Αϊναλής, Ζούβελος(82’ Καραγιάννης), Χρήστου.

 

Αστέρας Νίκαιας- Προφήτης Ηλίας 2-0

 

Με ηγέτη και σκόρερ τον Φλαμπούρη που πέτυχε δύο γκολ(14’, 60’), ο Αστέρας Νίκαιας επιβλήθηκε με 2-0 του ουραγού Προφήτη Ηλία, ο οποίος βρίσκεται μια «ανάσα» από τον υποβιβασμό.

Σωστός ο διαιτητής Ζέρβας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαρλαγιάννης, Ανδριανόπουλος(64’ Κατσουμπής), Κανταρτζόπουλος, Υφαντίδης, Μπουρογιαννόπουλος, Τσελίκια(81’ Μανώλας), Βελαλόπουλος(65’ Ψυχίδης), Φλαμπούρης, Σωπιάδης, Λαλάι(85’ Λέκκα), Μαγκώνης.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Κυράτσης(61’ Αθανασίου), Λάζαρης, Αναστασίου, Ραμάι, Στραφιώτης, Κλάδης(46’ Σάλπας, 75’ Παπουτσάς), Μασρί, Τσάδαρης, Βυρόπουλος, Ντανάκας, Αλαϊμπέι(47’ Κάσσο).

 

ΑΕ Νίκαια – Νέοι Ευγενείας 0-3

 

Σαν σίφουνας πέρασαν  από το « Παντελής Νικολαΐδης» οι Νέοι Ευγενείας σαρώνοντας την απογοητευτική ΑΕ Νίκαια με 0-3 .

Ηγέτης και σκόρερ των νικητών ο  Άγγελος Πλήθης που σημείωσε δυο τέρματα . Στο 22’ με πλασέ μετά από σέντρα του Κουρπά και στο 71’ με άψογη εκτέλεση φάουλ που πέρασε το τείχος.

Στη φάση αυτή είχε προηγηθεί απόκρουση εκτός περιοχής με τα χέρια του γκολκίπερ Γουσγουνέλη που προσπάθησε να ανακόψει τον Λοξό ο οποίος έμπαινε μόνος του στην κόντρα.  Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο 15χρονος Καμπούρης .

Το τελικό 0-3 πέτυχε στο 91’  ο  Λοξός που νίκησε με διπλή προσπάθεια τον νεαρό γκολκίπερ.

Άψογος ο διαιτητής Κακριδής

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ : Γουσγουνέλης, Χόντζογλου( 71’ Καμπούρης) Ντζούρας, Παπαδόπουλος, Τζεγιαννάκης. Μαραγκός, Παπακίτσος, Καλαϊτζόγλου 67’ Μαυρογένης), Μαυρουδής, Σφυρής, Τσονόπουλος( 55’ Σύρος )

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Τσαΐνης , Τραμουντάνας, Πολυχρονάκης, Καριντζαΐδης, Μπροτζάκης, Κουρπάς, Χριστοδούλου, Τσιαμήτας, Λοξός, Πετρόχειος, Πλήθης ( 87’ Σπανόπουλος)

 

 

 

Αστέρας Κερατσινίου – Άρης Αμφιάλης 0-4

 

 

Τεράστια σε μέγεθος , αλλά και βαθμολογικής σημασία νίκη για τον Άρη Αμφιάλης που συνέτριψε μέσα στη Χαραυγή τον Αστέρα Κερατσινίου με 0-4 .

Με την νίκη τους αυτή οι Αμφιαλιώτες έκαναν ένα μεγάλο βήμα για να αποφύγουν τα play out .Αντίθετα ο Αστέρας αν χάσει τα δυο εναπομείναντα παιχνίδι μένει έξω από το παιχνίδι της ανόδου….

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο α’ μέρος με τέρματα του Μηνόγιαννη 21’ και Πολλιά στο 39’ . Στο διάστημα αυτό είχαν και δοκάρι  με τον Ιωάννου στο 25’.

Ο τελευταίος «μίλησε » στην επανάληψη σημειώνοντας δυο ακόμα τέρματα στο 50’ και στο 68’ με πέναλτι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Καλός ο διαιτητής Βλαντής. Στη φάση του πέναλτι στο 68’ απέβαλε τον Ντραγκότι για διαμαρτυρία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Δεληγιάννης, Μανώλης, Κουκουνάκης, Δεσύλλας ( 61’ Βασιλικός) , Λαμπρινάτος Γ., Καμπιτσόπουλος( 75’ Φλωρόπουλος) Πλούμης( 64’ Μαργαντίνης) Μαραγκός, Λαμπρινάτος Ι.(  22’ λ.τρ. Μπότσι) Ντραγκότι, Νίνος.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ : Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος, Χατζησεβαστός, Αναστασίου Δ., Πολλιάς, Πλατσίδας( 87’ Γιοβανίδης) Αναστασίου Γ.( 70’ Σπύρου) , Βαλσαμίδης , Μηνόγιαννης( 82΄ Ξύγκος) , Μουρίκης( 62’ Χριστοφής) Ιωάννου

 

 

Νέοι Δραπετσώνας – Αρμενική 3-0

 

Σημαντικής σημασίας νίκη πέτυχαν οι  Νέοι Δραπετσώνας που επικράτησαν άνετα της Αρμενικής με 3-0.

Ο Ικονόμη άνοιξε το σκορ στο 27’  για να σημειωθούν δυο ακόμα τέρματα στην επανάληψη  από τους Γιώργο 49’ και Τσελέπη 52’ . Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 46’ .

Σωστός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Ζερβάκος, Λαόσογλου, Σαρηγιαννάκης Δ.(68’Σαρηγιαννάκς Π.) Τσώλης, Πουλής, Μούτσα, Οστά Χασάν,  Τσελέπης, Γιώργο( 67’ Μπεκιράι) Αθανασίου( 72’ Παπαδόπουλος) Ικόνομη( 79’ Κυριακάκης)

ΑΡΜΕΝΙΚΗ : Λαγκαδίτης, Γαλάνης( 89’ Νόσης) ,Γκάρας, Συρίγος, Ατματζίδης( 89’ Τζώτζολος) Χαϊνταράσι, Ντερ Κρικοριάν, Εγκιάν, Κεσανίδης( 64’ Τσαπαριάν) Τομαράς( 70’ Μεγαλοοικονόμου ) Σαραντόπουλος .

 

ΑΟΑΔ- Άνω Νεάπολη 4-0

 

Με χαρακτηριστική ευκολία ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου νίκησε με 4-0 την Άνω Νεάπολη .

Οι νικητές συνέχισαν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους απέναντι σε μια ομάδα που γνώρισε την έβδομη συνεχόμενη ήττα της .

Οι Καλύβας 18’, Μαστρόκαλος44’ . Λαμπρινός 49’ και Σιδηρόπουλος 88’ ήταν οι σκόρερς των νικητών

Ικανοποιητική η διαιτησία του Λεμπέση.

ΑΟΑΔ: Βλαχόπουλος, Σδρένιας, Τσαούσης( 66’ Κορμπάκης) Κουτσόγιωργας, Καραγιάννης, Λάζ( 77’ Γκλεζάκος), Μαστρόκαλος, Σιδηρόπουλος , Λαμπρινός,( 79’ Λιάτσης), Καλύβας, Δήμα( 87’ Τσάκαλος)

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Αντωνιάδης, Ιωαννίδης, Μανδέκης, ( 46’ Καρνάτος), Λώλος, Δημητρίου, Λύρος, Τσορτανίδης( 73’ Γιαννούλης) Ταβουλαρέας,Βατούγιος( 46’ Χατζηκωστής). Σαουλίδης, Συναδινός( 78’ Πλάκας)