Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (15/10)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Νέοι Δραπετσώνας – Ατρόμητος Κερατσινίου 1-2

Με γκολ του Φούντα στο 89’ ο Ατρόμητος Κερατσινίου νίκησε στη Δραπετσώνας τους Νέους και διπλασίασε τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια .

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 6’ με τον Δαμίγο, για να ισοφαρίσουν προσωρινά( 54’ ) οι Δραπετσωνίτες με πέναλτι του Αθανασίου( χέρι Φούντα) με υπόδειξη του βοηθού Χρηστάκου , αλλά οι του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα επειδή είχε προηγηθεί φάουλ υπέρ τους που δεν καταλογίστηκε.

Στο 55’ ο διαιτητής Πετρουμιανός από τον οποίο έχουν παράπονα οι Νέοι Δραπετσώνας , απέβαλε τον Ικονόμη ( 2η κίτρινη ) και μετά τη λήξη τον αναπληρωματικό γκολκίπερ των Νέων Ντοβλέτογλου για εξύβριση.

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Ζερβάκος, Σκιάνο, Σαρηγιαννάκης(81’ Καφούρος) , Μπάρκα, Ροδίτης , Παπαδόπουλος Α ,Τσελέπης, Ικονόμη, Μαρμαρίδης( 78’

Κάππος)  Αθανασίου( 72’ Τσακιράκης) ,  Παπαδόπουλος Κ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Μπαλαφούτης, Παναγόπουλος( 52’ Νομικός)  Τσιρίδης Φ., Τάνκα, Φούντας, Σακάι, Νικολιάς( 75’ Τζουανάτος) , Ταταμανίδης( 69’ Τσιρίδης Α.)  Βιτάλης, Δαμίγος, Τζίντζηρας.

 

Καστέλλα – Δίας Κορυδαλλού 1-0

Με γκολ του Πάσα στο 76’ η Καστέλλα νίκησε 1-0 τον Δία Κορυδαλλού.

Νωρίτερα( 57’) οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Μπιλίρη( άουτ) Στην «εσχάτη των ποινών »  υπέπεσε ο Λαλαΐτης Ε. που ανέτρεψε τον Πάσα που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε.

Καλός ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ : Μαράκης, Σκούρτης ( 79’ Μιχάλης ) , Βιτσαράς, Κουμπούρας, Ζαχαρίου, Μπιλίρης, Τσιάρας( 46’ Μπουτσίνη ),  Δημόπουλος, Πάσα, Κεραμιδάς, Αγγού( 46’ Λαβιδόπουλος ).

ΔΙΑΣ: Μπούρας, Λαλαΐτης Ε. ,  Βαβουράκης, Πιταράκης, Λαλαΐτης Ν. , Σκούταρης Ν. ( 80’ Μαμάης) , Φίλης( 60’ Κωνσταντάτος) Αϊβατίδης, Γιαννιτσιώτης, Σκούταρης Β., Παπαγγέλης ( 46’ Ντουμιτρίου)

 

Πανφαληρικός – Σπίθα 2-2

 

Πρώτος βαθμός για τη Σπίθα, πρώτη ισοπαλία για τον Πανφαληρικό( 2-2) .

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 2’ με τον Σίντρε , αλλά οι Νικαιώτες γύρισαν το παιχνίδι με γκολ των Θεοχαρίδη 5’ και Καφαταρίδη 27’.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μπλέραντ με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κουζούμης σε ανατροπή του Άγγου και αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Στο 82’ αποβλήθηκε ο Κοβάνης ( 2η κίτρινη).

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ:  Τσαουλί, Μπλέραντ, Χατζηβασιλείου, Γκότσης( 80’ Γκρινιάρης) Παπαϊωάννου, Χανιώτης, Αλή ( 27

Ζερτίδης) , Άγγος, Σίντρε, Τρίγκας , Μαυρόπουλος( 34΄Χουλιάρας)

ΣΠΙΘΑ : Νταβτιάν, Χαραλαμπίδης( 61’ Καραβάς) Σέκα( 50’ Νόκες) Κοβάνης, Πιερράκος, Μαυροειδής(46 Φωτόπουλος) Τσαμπαρλής, Θεοχαρίδης, Καφαταρίδης , Ηλιόπουλος, Μιχαηλίδης