Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (16/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Νίκη Ρέντη 0-3

 

Με τον καλύτερο τρόπο η πρωτοπόρος Νίκη Ρέντη εκμεταλλεύτηκε το νέο στραβοπάτημα της Ένωσης Καμινίων, καθώς κατέβαλε στη Νίκαια με 3-0 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας και απομακρύνθηκε περισσότερο στην κορυφή από του διώκτες της.

Για την ομάδα του Βασίλη Ιωαννίδη δυο γκολ έβαλε ο Σταθελάκης(17’, 77’) και ένα ο Αλ Μπασάμ(70’), ενώ είχε και δοκάρι με τον Κερπάσι Α.(19’).

Σωστός ο διαιτητής Ζησιμόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Νταούλια, Κατσικούρης, Γούτης, Αντωνίου, Ηλιάκης, Κοντογιαννόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κούζηλος(75’ Αγοριανίτης), Σιγάλας, Περάμαντζης, Στρίγγος.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Μπουλάρι, Σχίζας, Χιώτης, Κερπάσι Α., Κερπάσι Ν., Κουτρίδης(78’ Διβόλης), Τσιρογιάννης(72’ Φράγκος), Σαμοθράκης, Σταθελάκης(84΄Καμπουρίδης), Αλ Μπασάμ(82’ Μπαλογιάννης).

 

Ένωση Καμινίων- Σπίθα 0-0

 

Νέα γκέλα για την Ένωση Καμινίων, που «κόλλησε» στο 0-0 με την μαχητική Σπίθα και έχασε κι άλλο βαθμολογικό έδαφος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Μάλιστα οι Καμινιώτες από το 40’ έπαιζαν με δέκα, λόγω αποβολής του Σαουλιά με δεύτερη κίτρινη, παρόλα αυτά πίεσαν στη συνέχεια, χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Καλός ο διαιτητής Αλατσάκης.

ΕΝΩΣΗ: Μπροτζάκης, Σισκόβ(85’ Δαγκάκης), Τιπέλης, Λαμπράκος, Καραγιάννης, Σαουλιάς, Μπέρμπερη(18’ λ.τρ. Κακαβογιάννης, Λουβής(90’ Καραμολέγκος), Κοκράνης(60’ Μπριλάκης), Χύκα, Μουρελάτος.

ΣΠΙΘΑ: Νταβτιάν, Μακρής(90’ Καρασαββίδης Φ.), Χαραλαμπίδης, Γκίλας, Λάβδας, Θεοδώρου(76’ Μπισμπίκης), Φλορέα(88’ Κακιώνης), Σαμονάκης, Πηλαρινός, Μαγριπλής, Καραδημητρίου(49’ Καρασαββίδης Δ..).

 

Πειραϊκός- Νέοι Δραπετσώνας 2-1

 

Σε ένα ακόμα δυνατό και επεισοδιακό ματς, ο Πειραϊκός πήρε σπουδαία νίκη με 2-1  επί των Νέων Δραπετσώνας και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για το «κυνήγι» της ανόδου.

Από την άλλη μεριά οι Δραπετσωνίτες έμειναν αρκετά πίσω από τις θέσεις των πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Παφίλη(34’).  Οι Νέοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 66’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεκιράι. Οι φιλοξενούμενοι λίγο αργότερα στο 67’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Ικόνομη με δεύτερη κίτρινη. Στο 68’ και όπως γράφει ο διαιτητής Μπαλαχούτης στο φύλλο αγώνος, φίλαθλος χωρίς διακριτικά, αλλά που υποστήριζε τη διάρκεια του αγώνα τον Πειραϊκό έβρισε τον βοηθό Κοντιζά.

Ο Πειραϊκός πέτυχε το γκολ που του έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με τον Ντερ Κρικοριάν(76’).

Στο 91’ ο ανωτέρω φίλαθλος που έγραψε ο διαιτητής Μπαλαχούτης στο φύλλο αγώνος, συνέχιζε να βρίζει τον βοηθό Κοντιζά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και σύμφωνα πάντα με τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος,  περίπου δέκα άτομα της ομάδας Νέων, τόσο ποδοσφαιριστές, όσο και αξιωματούχοι, οι οποίο δεν μπόρεσαν να  διακρίθούν λόγω όχλου, αλληλοδιαπληκτίστηκαν στο περιβάλλοντα χώρο με φιλάθλους που δεν φορούσαν διακριτικά  και που φώναζαν στον αγώνα υπέρ του Πειραϊκού. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν έληξε….

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Γκούρι, Ντζούρας, Πρωτονοτάριος(81’ Θεοχαράκης), Καραλάγας, Τραγανός, Παυλίδης(81’ Καλυβοκάς), Ρούκα(73’ Τσαλατσάνης), Μούχο, Παφίλης, Ντερ Κρικοριάν(88’ Ράμμο).

ΝΕΟΙ: Ζερβάκος, Λαούσογλου(81’ Κυριακάκης), Βρεναγκρ, Μπάρκα(59’ Μαρμαρίδης), Κατρακύλας, Σπύρος, Ικονόμη, Φίτσο, Μπεκιράι, Κωνσταντής, Οστά.