Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (16/3/19)

Published

on

b'epsp -falirikos - asteras nikaias

Αναλυτικό ρεπορτάζ για αγώνες Β’ ΕΠΣΠ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Νίκη Ρέντη- Νέο Ικόνιο 5-0

 

Στο δρόμο των επιτυχιών επανήλθε η πρωτοπόρος Νίκη Ρέντη, καθώς σάρωσε με 5-0 το ουραγό Νέο Ικόνιο και συνεχίζει τον «καλπασμό» της για την άνοδο.

Δυο γκολ για την ομάδα του Βασίλη Ιωαννίδη έβαλε ο Σαμοθράκης(2’, 12’) και ένα οι  Τσελίκας(26’), Αλ Μπασάμ(50’) και Κερπάσι Ν.(82’).

Σωστός ο διαιτητής Μπαλαχούτης.

ΝΙΚΗ: Ξυραφόπουλος(62’ Γαλαίος), Τσελίκας, Σχίζας(46’ Δασκαλάκης), Φράγκος, Κερπάσι Α., Τσιρογιάννης(46’ Καμπουρίδης), Κουτρίδης, Κερπάσι Ν., Αλ Μπασάμ(60’ Σαμπάνης), Σταθελάκης, Σαμοθράκης.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Δριβάκος(46’ Λαδικός), Παπασταθόπουλος(60’ Μαθιόπουλος), Καρδιοπούλης, Καραπετσάνης, Αράπη(66’ Σουγκλάκος), Δρογγίτης, Κόντζογλου(72’ Περάκης), Κοντογεωργής, Γιαλελής, Λιόσης.

 

Φαληρικός- Αστέρας Νίκαιας 0-2

 

Με πρωταγωνιστή τον Σωπιάδη στην επανάληψη, ο Αστέρας Νίκαιας «καθάρισε» σε ένα δίλεπτο με 2-0 τον φλύαρο Φαληρικό και συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στις θέσεις των πλέι οφ.

Η επιλογή του τεχνικού του Αστέρα Άγγελου Σκανάτοβιτς να περάσει στο δεύτερο ημίχρονο σαν αλλαγή τον Σωπιάδη, ήταν ευστοχότατη, καθώς ο δεινός σκόρερ με δυο δικά του γρήγορα γκολ στο  68’ και το  70’ χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι στο 83’ έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Μιτσάνι με δεύτερη κίτρινη για «θέατρο».

Καλός ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Λαζόπουλος Π., Καλαιτζογλου, Γιακασικογλου, Τζιτζηρας(17’λ.τρ. Ανεστιδης), Τσεγιαννακης, Στογιανοφ(65′ Δικαιοπουλος), Μαύρος, Βασιλικής, Λαζόπουλος Σ.(83′ Παλουκης), Μελαμπιανακης, Μιτσάνι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Βελαλοπουλος Α., Κανταρτζοπουλος, Πολλατος(46’Σπυροπουλος), Συρίγος, Ψυχιδης, Κουβατσος, Λαλαι, Κατσουμπης, Βελαλοπουλος Σ.(84’ Βαρλαμης), Μιχαηλίδης(83’Ξανθακης), Ορμεναι(46’’  Σωπιαδης).