Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (23/12)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας καιν ο Φώτης Περιφάνης

Ηρακλής Νίκαιας – Ένωση Καμινίων 1-4

Σπουδαία εκτός έδρας  νίκη πέτυχε η Ένωση Καμινίων που επικράτησε δίκαια με 1-4 του Ηρακλή Νίκαιας .

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο ξεκίνημα αφού είχαν δοκάρι στο 14΄με τον Αγουρσαλίδη και αμέσως μετά σουτ του Βλαχουτσάκου που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 20’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αγουρσαλίδη από τον Λαμπράκο , το εκτέλεσε ο Κατσάρας αλλά ο Μπροτζάκης απέκρουσε σωτήρια και μάλιστα με διπλή προσπάθεια.

Αντίθετα οι πιτσιρικάδες του Τζανετουλάκου στο 22’ στην πρώτη τους ουσιαστικά αξιόλογη επίθεση προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ του Λουβή .

Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Ηρακλής έμεινε με δέκα αφού  αποβλήθηκε ο Μηνάγιας που άνοιξε διάλογο με την εξέδρα πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια.

Οι Καμινιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 49’ με πέναλτι του Χύκα που παραχωρήθηκε για ανατροπή του Παπαδάκη από τον γκολκίπερ Βλαχουτσάκο Η.

Στο 69’ σε σουτ του Αγουρσαλίδη η μπάλα βρήκε το χέρι Αράπογλου και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε  γκολ ο Δάππας  μειώνοντας σε 1-2 .

Όμως τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Ηρακλή που έμεινε με εννιά παίκτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Κυριακίδης που έπιασε την μπάλα με τα χέρια.

Τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για τους φιλοξενούμενους που είχαν  δοκάρι στο 79’ με τον Κοκράνη,  για να  σημειώσουν

δυο ακόμα τέρματα στο τέλος με του Λουβή 89’ και Μουρελάτο στο 93΄που έδωσαν διαστάσει θριάμβου στη νίκη της ομάδας του .

Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Ορφανού αμφισβητήθηκαν  από τους Νικαιώτες , αλλά ο έμπειρος ρέφερι σε όλες τις αποφάσεις τόσο στα πέναλτι όσο και στις αποβολές ενήργησε σωστά και αντικειμενικά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ.: Βλαχουτσάκος Η. , Κλώντζας( 46’ Λαζόπουλος) Σωτηρόπουλος, Μηνάγιας,Κατσάρας, Κυριακίδης, Βλαχουτσάκος Γ.( 82’ Ευθύμερος ) , Σαουλίδης, Χατζηλίας, Δάππας, Αγουρσαλίδης

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ : Μπροτζάκης,Αράπογλου, Φάσκο, Σαπχάσα, Λαμπράκος( 82’ Δαγκάκης) , Σαουλιάς ( 73’ Μπριλάκης) , Μπέρμπερη ( 67’ Μουρελάτος) Λουβής, Κοκράνης( 90’ Σίσκοβ) , Χίκα, Παπαδάκης.

Άρης Αμφιάλης – Νέοι Ευγενείας 3-2

Συγκλονιστική ανατροπή στον αγώνα .Οι Νέοι Ευγενείας που ήταν πολύ καλοί στο α’ μέρος προηγήθηκαν 0-2 με σκόρερ τον Σκουλουδάκη στο 1’ και στο 22’. Ο σκόρερ όμως τραυματίστηκε στο 33’ και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 58’ με τον Κουδουνάκο, για να «μιλήσει» στη συνέχεια ο Μηνόγιαννης .  Ο οποίος ισοφάρισε αρχικά στο  79’  για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στο 91’ .

Οι δυο ομάδες  είχαν  από  δυο δοκάρια . Ο Άρης με τον Βαλσαμίδη στο 9’ και στο 70’ και οι Νέοι με τον Τραμουντάνα στο 4’ και τον Μπέκα στο 86’.

Καλός ο διαιτητής Αλατσάκης.

ΑΡΗΣ ΑΜΦ.: Τριανταφύλλου, Αναστασίου, Χατζησεβαστός, Πολιάς( 52’ Καλός), Σπύρου, Πλατσίδας ( 77’ Ξύγκος), Δαβιδάκης( 52’ Δακουτρός) , Σάνκα( 80’ Τσιακούλης), Μηνόγιαννης, Κουδουνάκος, Βαλσαμίδης

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Χαλκιάς, Τραμουντάνας, Πολυχρονάκης, Λοξός,  Δαλέζιος, Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνου( 76’ Μπλέτσας) Σπανόπουλος , Σκουλουδάκης ( 33’λ.τρ.  Γανιάς, 80’ Μπέκα) , Κουρπάς, Μαργούνης

Αστέρας Κερατσινίου- Νίκη Ρέντη 0-1

 

Παλληκαρίσιο διπλό στο 92’ για τη Νίκη Ρέντη, κάθως άλωσε τη Χαραυγή καταβάλλοντας με 1-0 τον Αστέρα Κερατσινίου στο ντέρμπι και έκανε ένα σημαντικό βήμα για το κυνήγι της ανόδου.

Το «χρυσό» γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Βασίλη Ιωαννίδη πέτυχε ο Κερπάσι Ν. στο 92’.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στο διαιτητή Μπαλαχούτη για πέναλτι στο 68’ σε ανατροπή του Μαρκαντίνη, το οποίο αρχικά είχε υποδείξει ο βοηθός Φυρογένης, ενώ φωνάζουν και στο βοηθό Γιανναράκη για λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ στο πρώτο μέρος….

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουσγουνέλης, Μανώλης(80’ Τσάγαρης), Παναγιώτης, Μπακαλάνος, Ρηνιώτης, Δεσύλλας, Καραγιάννης(70’ Κάβουρας), Κουκουνάκης, Δρόσος(46’ Μπότζη), Ντραγκότι, Κάππος(57’ Μαρκαντίνης).

ΝΙΚΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Σχίζας, Κερπάσι Α., Δενάρδος(59’ Μπαλογιάννης, 93’ Χατζηγεωργίου), Κερπάσι Ν., Σταθελάκης, Δασκαλάκης, Σαμοθράκης(81’ Πήλιουρης), Κουτρίδης(94’ Ψιχαλόπουλος), Χιώτης.

 

Νέοι Δραπετσώνας- Πανιώνιος Κερατσινίου 3-2

 

Επική ανατροπή για τους Νέους Δραπετσώνας, που αν και έχαναν μέχρι το 82’ με 1-2, γύρισαν το ματς στο 92’ και επικράτησαν του Πανιώνιου Κερατσινίου με 3-2.

Σε δαιμωνιώδη μέρα για τους νικητές ο  Μπεκιράι  που σημείωσε και τα τρία γκολ για την ομάδα του(10’, 89’, 92’).

Για τον Πανιώνιο σκόραραν οι Παβαλόι(3’) και Κεκάκος(82’).

Σωστός ο διαιτητής Πότογλου.

ΝΕΟΙ: Ζερβάκος, Παπαδόπουλος, Μπάρκα, Πουλής, Φίτσο, Μούτσα, Ικόνομη, Τσελεπής, Μπεκιράι(93’ Μπαζέ), Γιώργο(92’ Κυριακάκης), Οστά Χασάν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λάτσης, Μάνδυλας, Κοκκινάκης, Αγουρίδας, Κίρκο, Λουκίδης(74’ Τσιάκος), Μπαξεβανάκης(62’ Μαστρόκαλος), Παβαλόι(84’ Ρουσίδης), Κεκάκος(87’ Κόκκινος), Τσάτσης, Λοκώσης.

 

Λέοντες Καμινίων- Φαληρικός 1-3  

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Φαληρικό που έκαμψε στο Ρέντη με 3-1 τους αξιόμαχους Λέοντες Καμινίων, οι οποίοι αγνοούν το «τρίποντο» εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Καράκος Ν.(20’), Παλούκης(48’) και Μητσάνη(80’).

Οι Καμινιώτες είχαν μειώσει σε 2-1 με τον Μίτρε(62’).

Στο 50’ ο Φαληρικός έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του  Γιακασίκογλου(2η κίτρινη).

Άριστος ο διαιτητής Αντωνόπουλος.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Τιπέλης(79’  Τράικο), Κουτσούμπας, Παπδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ζούβελος, Καραγιάννης, Μίτρε, Γεραμάς(85’ Σημαντήρης), Λαντζούνης, Λέκκα(61’ Μπαλτιμάς), Αντωνίου(73’ Τριγύρης).

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Λαζαρόπουλος(81’ Χιονίδης), Καράκος Ν., Γιακασίκογλου, Τζίτζηρας, Βασιλικής, Στογιάνοβ, Μαύρος(82’ Κατσούλας), Καλαϊτζόγλου, Μητσάνη, Παλούκης(81’ Καράκος Μ.), Τάχο(50’ Γεωργόπουλος).

 

ΑΟΚ Φαλήρου- Άνω Νεάπολη 7-1

 

Σε μεγάλη μέρα ο ΑΟΚ Φαλήρου σάρωσε την ελλιπέστατη Άνω Νεάπολη με 7-1 και συνεχίζει να διατηρείται σε τροχιά ανόδου.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Χαϊρούλα(21’, 34’) και ο  Μέτχαντ(16’, 61’) και από ένα οι  Βαρμάζης(18’),  Σταμούλης(27’) και Μπερκάσι(73’).

Οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχτηκαν με ενδεκάδα ανάγκης, σκόραραν με τον Μητακίδη(41’- εκτέλεση φάουλ), ενώ είχαν και δοκάρι με τον  Μπόγρη(67’).

Σωστός ο διαιτητής Γιανναράκης.

ΑΟΚ: Μπεκήρος(60’ Ζήνδρος), Πεσλής, Κουμαριώτης, Σαριδάκης(30’ Κουμπούρας), Σιάκουλης, Μέχταντ, Βαρμάζης(60’ Πατεράκης), Χαϊρούλα(46’ Μαρκαντζίνος), Σταμούλης, Καραγιάννης, Μπερκάσι.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Αντωνιάδης, Καλέτζος(65’ Γιακιτζής Ν.), Μανδέκης, Πάχος Μ., Νόκες, Κουστουμπάρδης, Πάχος Κ.(37’ λ.τρ. Χάμος), Τσέβρετζης(30’ λ.τρ.  Σπανάκος), Μητακίδης(46’ λ.τρ. Λύρος), Μπόγρης, Μουντάκης.

 

 

Φίλαθλοι- Νέο Ικόνιο 4-1

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Φιλάθλους, που κατέβαλαν με 4-1 το ουραγό Νέο Ικόνιο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με τον Κοντογεωργή, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς.

Η ομάδα του Θοδωρή Ντέμου ισοφάρισε αρχικά με τον Σίντρε(40’), για να βρει τρία γκολ ακόμα στην επανάληψη με τους   Κωνσταντινίδη(53’, 70’) και Ζαχαρία(86’).

Καλός ο διαιτητής Πετρίδης.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Χοτζάι, Ξηρογιάννης, Παπακωνσταντίνου, Βασιλικός, Κουκουβίνος, Μαθιουδάκης, Ζουρούδης, Χαϊδάκης(75’ Ζαχαρίας), Σίντρε, Ζόγκα(39’ Κουρτίδης), Κωνσταντινίδης(85’ Σαμιώτης).

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Καραπετσάνης, Παπασταθόπουλος(76’ Χατζηγεωργίου), Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος, Αράπη, Δρογγίτης, Κόντζογλου(26’ Χοτζάι, 59’ Γιαλελής), Κοντογεωργής, Λαδικός, Σουγλάκος(67’ Μαθιόπουλος).

 

 

Πανφαληρικός- Θησέας 2-1

 

Ένας ψυχωμένος Πανφαληρικός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από πέντε αγωνιστικές, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα με 2-1 επί του απογοητευτικού Θησέα.

Για τους γηπεδούχους τα γκολ έβαλαν οι  Κιρκάτζε(11’) και  Δρόσος(58’ αυτογκόλ).

Ο Θησέας είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κουτσονικόλα(54’).

Στο 80’ οι νικητές έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Αρτεμάκη με δεύτερη κίτρινη.

Καλός ο διαιτητής Τσάνος.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Τόλης, Παναγιωτακόπουλος, Ρεϊσόπουλος, Γκότσης, Νάκας, Αρτεμάκης, Μαυρίκος, Κιρκάτζε(81’ Γκρινιάρης), Αναστασόπουλος(80’ Τομαρας), Μητσάκος(88’ Ζερτίδης Δ.), Άγγος(58’ Ζερτίδης Γ.).  

ΘΗΣΕΑΣ: Τσιαβός, Σέκα(57’ Δρόσος), Χαιρέτας Χ., Αλευριάδης, Κουτσονικόλας, Παραγυιός(83’ Ιωάννου), Κτενάς, Σιμάκος, Μάγκος, Γεωργίου, Σακκάς(68’ Παυλίδης).