Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (27/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Σπίθα – Ολυμπιακός Κερατσινίου 1-2

Στο 90’ ο Ολυμπιακός Κερατσινίου με γκολ του Θεοδωροπουλου κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί της Σπίθας στη Νίκαια με 1-2  και να μειώσει σε ένα τους βαθμούς της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Κερατσινίου .

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Νίκου Κόχειλα έχανε  μέχρι το 77’ με 0-1 .

Μόλις στο 2′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Παπανδρέου, ο οποίος αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι  προηγήθηκαν στο 69’ με τον Μιχαηλίδη για να ισοφαρίσουν οι Κερατσινιώτες  στο 77’ με τον Ταταμανίδη και να πάρουν τη νίκη λίγο πριν από τη λήξη όπως προαναφέραμε .

Να σημειωθεί ότι οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Μπαϊραμπά στο 36’ και  Θεοδωρόπουλο στο 65΄΄,

Με τη λήξη σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ παικτών και ο διαιτητής Σφούνος έγραψε στο φύλο αγώνα τους Παπαδόπουλο, Σέκα από την Σπίθα και τους Ταταμανίδη, Νομικό  από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου .

ΣΠΙΘΑ : Νταβτιάν, Πιερράκος( 90’ Θεοδωρίδης) , Σέκα, Σαμονάκης, Μουστάκας, Βάσιος, Θεοδώρου, Καραδημητρίου( 79’ Κανταρίδης) Φλορέα,, Μιχαηλίδης, Μακρής( 84’ Παπαδόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Ρίζος, Ταταμανίδης, Σπυριδάκης( 72’ καθαρόπουλος) Αποσπόρης, Χαρίδσς, Σιδηρόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Γερόλυμος( 88’Ξυφαράς) Μπαϊραμπάς( 68’ Πολίτης) Νομικός, Παπανδρέου .

 

Θησέας – ΑΟΚ Φαλήρου 0-4

Φοβερός στο τελευταίο 15λεπτο  ο ΑΟΚ Φαλήρου  σάρωσε τον γηπεδούχο Θησέα με 0-4  σε ένα παιχνίδι με απροσδόκητη εξέλιξη .

Μέχρι το 75’ δεν είχε σημειωθεί γκολ. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν μπρος και σημείωσαν τέσσερα τέρματα . Τα τρία από αυτά τα πέτυχε ο νεαρός Σταμούλης( 76’, 77’, 92’) ενώ σκόραρε και ο Ντρούγκας στο 82’ ,

Σωστός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου

ΘΗΣΕΑΣ : Βλαχουτσάκος Η, Δρόσος, Μάγκος, Κουτσονικόλας ,  Δρακόπουλος, Ξηρογιάννης, Γιακουμής, Χαιρέτας, Καραγιάννης(  71΄ Σακκάς) , Ψωμάς, Μητσάκος

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ:Παλιβός, Ντρούγκας, Ηλιόπουλος( 25’ λ.τρ. Τουλάτος) , Σαριδάκης , Κούμπαρης, Γαλανόπουλος, Κάππος( 87’ Φιλίππου) ,Καραγιάννης,Γρυπάρης, Μαρκατζίνος( 86’ Πατεράκης) , Σταμούλης

 

 

 

Πανιώνιος Κερατσινίου – Φοίνικας Αγίας Σοφίας 3-2 .

 

Αποφασιστικός ο ψυχωμένος Πανιώνιος Κερατσινίου επικράτησε του Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 3-2 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα .

Δυο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τους Καραγιάννη στο 12’ και Κοκόση 45’ για να «απαντήσει » και τις δυο φορές ο Περάμαντζης για τον Φοίνικα στο 29’ και 75’.

Τελικά ο Πανιώνιος πήρε τη σπουδαία νίκη στο 86’  με τον Τσάτση .

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ στον βοηθό Μαυρομιχάλη. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποβληθεί από τον διαιτητή Γεωργόπουλο ο Αλούση Α. με 2η κίτρινη κάρτα. Αμέσως μετά αποβλήθηκε ο Καπασάκαλης για εξύβριση του βοηθού τον οποίο εξύβρισε και  ο Αλούση Κ. που ήταν στον πάγκο και  διέσχισε τον αγωνιστικό χώρο .

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε ότι οπαδοί που υποστήριζαν τον Φοίνικα , έβρισαν από την εξέδρα στο τέλος του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Πασαλιμανιώτης,  Μάνδυλας, Κλωπόδης,    Ρωμαντζής( 72’ λ.τρ. Καρακάσογλου)  , Ιωαννίδης , Ευθυμιάδης, Κουδουνάκος, Τσάτσης, Λουκίδης , Καραγιάννης( 95’ Αγγελέοπουλος) , Κοκόσης .

ΦΟΙΝΙΚΑΣ :  Σταυρίδης, Γούτης( 67’ Μηνόγιαννης) , Αντωνίου, Γιαννακοδήμος( 46 ‘ λ.τρ.Μαστρόκαλος ) Αλούση Α.,  Δεδούσης,  Κοντογιαννόπουλος Σ,. Περάμαντζης, Κουντουριώτης Κολυρρόπουλος ( 85’ Λεβαντής) , Στρίγκος ( 67’ Καπασάκαλης)

 

 

ΑΟ Καστέλλας- Αρμενική 4-0

Εμφάνιση πρωταθλητή από τον πρωτοπόρο ΑΟ Καστέλλας, που έκαμψε με 4-0 την φιλότιμη Αρμενική. Η ομάδα του Άρη Κακογιάννη παρουσιάστηκε σοβαρή, προσέφερε θέαμα, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα γκολ.

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές σημείωσαν οι  Καρκαβίτσας(17’), Πατρικάκος(29’), Κώτση(64’) και Κυδωνάκης(85’). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 74’.

Σωστός ο διαιτητής Δαμιανάκης.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ρεντζέπης, Κυδωνάκης, Δημόπουλος(75’ Ζαχαρίου), Σωτηρίου, Μανώλης, Μπιλήρης, Πατρικάκος(64’ Κορκής), Μπανάι, Καρκαβίτσας, Κώτση(68’ Χουρδάκης), Μπουτσίνης(34’ λ.τρ. Κεραμιδάς).

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Λαγκαδίτης, Γαλάνης, Μέρκο, Συρίγος, Ατματσίδης, Εγκιάν(46’ Τσουτζούκος), Φραγκόπουλος Μ.(75’ Φραγκόπουλος Α.), Χατζαράσι, Τομαράς(93’ Νόσσης), Ντερ Κρικοριάν, Κεσανίδης(46’ Βαλσαμάκης).

 

Ατρόμητος Κεραστσινίου- Αργοναύτης 1-1

 

Νέα απώλεια βαθμών για τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Κετασινίου που έμεινε στο 1-1 με τον αξιόμαχο Αργοναύτη, σε ένα επεισοδιάκο παιχνίδι.

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη με τον Αργοναύτη να προηγείται στο 57’ με πέναλτι του Καψάσκη, που υπέδειξε ο διαιτητής Πουλόπουλος σε χέρι αμυντικού, φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72’ με τον Τσιανάκα, ενώ στο 51’ είχε δοκάρι με τον Ισακάι.

Στο 44’ ο διαιτητής Πουλόπουλος είχε αποβάλει από τον πάγκο των φιλοξενούμενων τον προπονητή Κώστα Κριμιτζά για διαμαρτυρία, ενώ έγραψε επίσης τον ίδιο για εξύβριση προς την ομάδα του Ατρόμητο στο τέλος του αγώνα. Στο 89’ αποβλήθηκε από τους γηπεδούχους και ο Φραντζέσκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπαλαφούρης, Τσιρίδης Φ.(88’ Μπάμι), Κλόκουζας(71’ Λέκκα), Φούντας, Μαυριδόγλου, Παπαδάτος, Ισακάι, Ματράκας, Φραντζέσκος, Τσιανάκας, Τσιρίδης Α.(70’ Λούπη).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Τσιαβός, Σάββας(76’ Δρακόπουλος), Μπάλτα, Γκόλφης, Γκέκας, Καψάσκης(66’ Αντιπεκιάν), Λιάρος, Καστρίτης, Κιάμος(83’ Μαρκές), Κoυρκούλης, Θεμελάκης(80’ Παγιωτέλης).