Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (30/3/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ  – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Νίκη Ρέντη- Πανφαληρικός 2-0

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Νίκη Ρέντη, που έκαμψε με 2-0 τον ψυχωμένο Πανφαληρικό.

Στο 39’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλέραντ.

Οι Ρεντιώτες προηγήθηκαν στο 44’ με τον Σαμοθράκη, για να διπλασιάσουν το σκορ στο 71’ με τον Σταθελάκη. Και για τα δυο γκολ ο Πανφαληρικός διαμαρτύρεται στους βοηθούς για οφσάιντ στο πρώτο και ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ στο δεύτερο.

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Σχίζας, Κερπάσι Α., Χιώτης, Φράγκος, Κερπάσι Ν., Κουτρίδης(71’ Μπουλάρι), Σταθελάκης, Αλ Μπασάμ(90’ Σαμπάνης), Σαμοθράκης(80’ Μουσταφά).

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Τόλης, Γκρινιάρης, Παναγιωτακόπουλος, Γκότσης, Μπλέραντ, Κερκάτζε, Ντουρμάζι, Αναστασόπουλος(65’ Ράμα), Ζερτίδης Γ.(87’ Γαλάνης), Σκόκοτας(75’ Σπυριδάκης), Ζερτίδης Δ.(70’ Αλεξάν).

 

 

Πειραϊκός- Αστέρας Νίκαιας 1-0

 

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Πειραϊκός επανήλθε στις νίκες καταβάλλοντας με 1-0 στο 85’ τον αξιόμαχο Αστέρα Νίκαιας.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Λούπος στο 85’.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον  Τραγανό στο 66’.

Καλός ο διαιτητής Αλατσάκης.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Λαγκαδιτης, Γκουρι, Καλλυβώκας, Θεοχαράκης, Πρωτονοτάριος, Μουχο(90’ Καραλαγας), Τραγανος, Λούπος, Ντερ Κρικοριαν(52’  Παφιλης), Παυλίδης(83’ Ραμο), Κουτλής

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βελαλοπουλος Α., Κανταρτζοπουλος, Πολλατος(78′ λ.τρ. Ορμεναι), Συρίγος, Ψυχιδης(92’Αξιωτου), Τσίτουρας, Λαλαι, Κατσουμπης, Βελαλοπουλος Σ., Κουβατσος(52′ Σωπιαδης) , Μιχαηλίδης.

 

Φαληρικός- ΑΟΑΔ 3-1

 

Με ηγέτη τον Λαζόπουλο στην επανάληψη ο Φαληρικός επικράτησε δύσκολα με 3-1 τον μαχητικό ΑΟΑΔ και επανήλθε στις νίκες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44’ με πέναλτι του Μελαμπιανάκη, για να ισοφαρίσει ο Άγιος Δημήτριος με τον Αθανασίου στο 51’.

Στη συνέχεια μίλησε η «χρυσή» αλλαγή του Δημήτρη Γιαννούλη, ο  Λαζόπουλος, που μπήκε στο ματς στο ημίχρονο και πέτυχε τα δυο γκολ που έκριναν τη συνάντηση στο  74’ και στο  82’.

Καλός ο διαιτητής Τραϊφόρος.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Λαζαρόπουλος, Καλαϊτζόγλου(90’ Τάχο), Γιακασίκογλου, Τζίτζηρας(6’λ.τρ. Σουνόγλου), Γεωργιάδης, Στογιάνοφ, Μαύρος, Βασιλικής(65’ λ.τρ. Δικαιόπουλος), Παλούκης, Μελαμπιανάκης, Ανεστίδης(46’ Λαζόπουλος).

ΑΟΑΔ: Βλαχόπουλος, Σδρένιας(82’ Αθανασόπουλος), Δημητρίου, Κουτσόγιωργας, Αθανασίου, Κόντος(92’ Σώκος), Λαζάρου(55’ Ραμί), Μαστρόκαλος, Καλογερόγιαννης(67’ Γκιτάκος), Καλυβάς, Μπουρικός.

**Ο Φαληρικός με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους διαιτητές Τραϊφόρο, Γκολέ και Γαρούφο για την πραγματικά άριστη διαιτησία τους.

Θησέας- Νέο Ικόνιο 1-4 

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από εννιά αγωνιστικές πέτυχε το Νέο Ικόνιο, που σε ένα δεκάλεπτο στην επανάληψη λύγισε τον Θησέα με 4-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Κατηγορία.

Ο Θησέας πήρε το προβάδισμα στο 28’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάρδη.

Οι Περαματιώτες στο δεύτερο μέρος μεταμορφώθηκαν και έκαναν σε δέκα λεπτά την ανατροπή με τρία γκολ του Λεμοντζή (60’, 67’, 70’) και ένα του Λαδικού(62’).

Διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης.

ΘΗΣΕΑΣ: Τσιαβός, Δρόσος, Χαιρέτας Χ., Αλευρειάδης, Ιωάννου(80’ Μανεσιώτης), Σιμάκος(80’ Σακκάς), Καραγιάννης(16’ λ.τρ. Χυτήρης), Βλάχος, Καφανταρίδης, Μπάρδη, Μάγκος.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Καραπετσάνης, Παπασταθόπουλος(85’ Παντελιάς), Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος, Αράπη, Χοτζάι, Κόντζογλου, Λεμοντζής(83’ Μελέτης), Λαδικός(90’ Ιωαννίδης), Μαθιόπουλος(54’ Λιόσης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply