Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (4/5)

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Published

on

Αστέρια Δραπετσώνας- ΑΟΚ Φαλήρου 2-1

Εντυπωσιακό φινάλε για τα Αστέρια Δραπετσώνας που λύγισαν με 2-1 τον ΑΟΚ Φαλήρου και σε συνδυασμό με την ήττα του Προφήτη Ηλία κατέλαβαν την τέταρτη θέση στα play off. Αντίθετα οι Τζιτζιφιώτες έχασαν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν το «δώρο» του ΑΣ Ποντίων που νίκησε τους Σαλαμινομάχους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φέρκο στο 37′, για να ισοφαρίσει ο ΑΟΚ Φαλήρου με τον Μπεργκάσι στο 55′. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 83′ ο Δ. Ταμπουρατζής. Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 33′.

Οι νικητές ζήτησαν πέναλτι από το διαιτητή Δριτσάκη σε ανατροπή του Μεράπ το 42′.

ΑΣΤΕΡΙΑ: Σαμαράς, Ταμπουρατζής Π., Μωχάμεντ, Σκαμραίας, Βαλιάνος, Μπούτας, Σταθόπουλος(74′ Ζαχαρίας), Ταμπουρατζήγς Δ.(85′ Δερτιλής), Μεράπ(90′ Νομικός), Φέρκο, Διακάκης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Χρυσανθακόπουλος, Δουσμανόππυκλος, Καρανίακς(75′ Σπανόπουλος), Τσεκούρας, Κουρτεσιώτης, Κώτσης(61′ Καναβός), Μπεργκάσι, Χατζής, Σέχου(46′ Ανδρώνης), Ελευθεράκης, Σπηλιωτόπουλος,

 

ΑΟΑΔ- Φαληρικός 0-3

Εύκολο έργο είχε ο Φαληρικός απέναντι στον ΑΟΑΔ(3-0). Τα γκολ των νικητών, που θα διεκδικήσουν την άνοδο στα μπαράζ σημείωσαν οι Λαγούδης 12′, Μπαρλής 37′ και Κιουράνης 83′. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν από την πρώτη θέση των play out για την σωτηρία τους.

Πολύ καλός ο διαιτητής Σκαλτσής.

ΑΟΑΔ: Κελεμίδης, Βορδώνης, Σταματίου, Στιβακτάς, Παπακωνσταντίνου, Χαϊδεμένος, Κωνσταντίνου(55′ Χατζηβασιλείου), Μπατζόγλου(62′ Σεχάι), Παπαδάκης, Μπεκάκος, Χατζάκης.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Μπετσές, Γεωργόπουλος, Κυπράκης, Λεουτσάκος, Κιουράνης, Μεγαλοικονόμου, Μαλλιαρός, Μανωλίτσης(72′ Ζεβερέλης), Μπαρλής, Κουτσουναμέντος(46′ Φορτετσανάκης), Λαγούδης(40′ Ντουρακόπουλος).

 

 

Παννεαπολικός – Προφήτης Ηλίας 3-2

 

Με αντεπίθεση στην επανάληψη ο Παννεαπολικός έκανε το 0-2 ,  3-2 επί του Προφήτη Ηλία και του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο  σε μπαράζ.

Οι φιλοξενούμενοι  προηγήθηκαν στο α’ ημίχρονο με γκολ των Τσιριγώτη 32′( πέναλτι) και Άγγου 40′.

Όμως οι Νικαιώτες μπήκαν αποφασιστικά στο β’ μέρος σημειώνοντας τρία τέρματα με τους Ντρέτσα 58′, Βισβίκη( αυτογκόλ) 59′, και Τσιγκόλη 76′.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 74′ με τον Βαλέριο.

Αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Μπαλαχούτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Μπολότης  64′, Άγγος 70′ με δεύτερη κίτρινη  και οι Προδρομίδης Σπαχίου που αλληλοκτυπήθηκαν .

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Δαμιανάκης , (80′ Μπελώνης) Παπαχαρίσης, Ναρλιώτης, Καρβούνης, Προδρομίδης, Μπολώτης, Μιρτεζάι, ( 84′ Ζημινόπουλος) Ιμβριώτης( 53′ Τσιγγόλης) Βαλέριος, Ντρέτσα, Χανδρινός

ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Αργυρός, Γεωργακάκος, ( 77′ Αλαϊμπέι) , Κυρτίδης Μανσούρ( 86′ Σπαχίου) Βισβίκης Κυρίτσης Μάρσι, Ευγενίας, Άγγος, Τσιριγώτης, Γκιούρι

 

ΑΕ Νεάπολη – Αίας Σαλαμίνας 2-1

Με μια σπουδαία νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ΑΕ Νεάπολη καταβάλλοντας με 2-1  τον Αίαντα Σαλαμίνας και θα ξεκινήσει με ένα βαθμό στα play- out για την παραμονή της στη Β’ Κατηγορία .

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν  εξασφαλίσει την άνοδο τους στην Α’ από την προηγούμενη εβδομάδα , αγωνίστηκαν με ελλείψεις.

Ο Αίας προηγήθηκε με τον Δημητριάδη στο 24′ , αλλά οι Νεαπολίτες «απάντησαν » αμέσως ( 25′)  με πέναλτι του Χαρτοματζίδη( χέρι αμυντικού).

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στο 50′ με γκολ του Πνευματικού Ρ.

Σωστός ο διαιτητής Βλαντής Χ.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Σαουλίδης, Πνευματικός Ρ., Τοκατλιάν, Παπαναστασίου, Πνευματικός Ι.( 63′ Χαλβατζάρας) , Αναστασιάδης, Χαρτοματζίδης  Μιχαλάς, Πετράκης, Δημητρακάκης Ε. ( 87′ Μαυράκης)  , Καρκασίνας( 55′ Δημητριάδης)

ΑΙΑΣ: Τριανταφύλλου (63′ Χαλεπίδης)   Κοκλιώτης, Βασιλείου,. Δημητριάδης, Παπαλαζάρου, Σκιαθίτης, Παπαγεωργίου( 78′ Ράπτης) , Κωνσταντίνου( 48′ Μυλωνάς) , Καρνέσης, Ράμφος Ε., Γεωργαντόπουλος)

 

Πανιώνιος Κερατσινίου- Χαλκηδώνα 2-1  (φωτο)

Με ηγέτη και σκόρερ τον Λιβανό που πέτυχε και τα δυο γκολ (14′, 29′) ο Πανιώνιος Κερατσινίου επιβλήθηκε της Χαλκηδώνας  με 2-1 και «σφράγισε» την παραμονή του στην Β’ Κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι, που θα παλέψουν για την άνοδό τους στα μπαράζ από την πρώτη θέση, είχαν μειώσει στο 65′ με τον Κούβαρη.

Από το 76′ και μετά η Χαλκηδώνα συνέχισε με δέκα αφού τραυματίστηκε ο Πνευματικός Ε. και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Καλός ο διαιτητής Σακκάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κούνουπας(46′ λ.τρ. Μπραχίμι), Θεοφανόπουλος(72′ Παλαιολόγος), Κλοπώδης Χ., Ατζαμής, Πατρίδας, Μαρίν, Κουδουνάκος, Σερεμέτης, Μάνδυλας, Φράγκος(57′ Μπαλόπιτος), Λιβανός.

ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ: Τσίκας, Παπαδάκης, Λοκώση, Χάιδος, Δάππας, Καραμπατάκης(46′ Κούβαρης), Γεωργόπουλος, Ζίου(46′ Κούσιας), Κυρίου(46′ Πνευματικός Ε.), Ζαρκαδούλας, Μουζάκης.

Νέοι Ευγενείας- Θησέας 2-2

Νέοι Ευγενείας και Θησέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τις δυο ομάδες να δίνουν πλέον νέο ραντεβού στα play off.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Θεοδωρίδη στο 36′, για να γυρίσει ο Θησέας το ματς σε ένα τρίλεπτο με τους Χαιρέτα Γ.(38′) και Γιαννόπουλο(41′). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 60′ ο Γκολώση. Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 30′, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο με τους Γεωργόπουλο(19′) και Γιαννόπουλο(39′).

Διαιτήτευσε ο Τζιουβέλης.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Σγουρός, Κόντε, Ζωγράφος, Ευτυχίδης, Λοξός, Βασιλειάδης, Γκολώση(90′ Τοπίκογλου), Σπυριδάκης Ν.(55′ Γκαλιμάνης), Λέκκας, Καρατζαΐδης(46′ Σπυριδάκης Φ.), Θεοδωρίδης.

ΘΗΣΕΑΣ: Καρυστινός, Ρενιέρης, Τσώνης, Κουκουβίνος, ΤΖεγιανάκης, Γιαννόπουλος(66′ Δερμιτζόγλου), Χαιρέτας Γ., Μουτάφης,  Ξενίδης(14′ λ.τρ. Γεωργόπουλος), Βλαχουτσάκος, Σαριγιανάκης(46′ Ορφανός).

 

Αστέρας Νίκαιας- Νίκη Ρέντη 2-2

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς η Νίκη Ρέντη αν και έχανε 2-0 ισοφάρισε στο 91′ τον Αστέρα Νίκαιας σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 2-0 με τέρματα των Καραφάνταλου(29′) και Ρήγου(45′). Στην επανάληψη «μίλησε» ο Μακρής για τους Ρεντιώτες, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και σκόραρε και τα δυο τέρματα της Νίκης στο 73′ και στο 91′.

Πολύ καλός ο διαιτητής Λυτρίβης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Μιχαήλος, Υφαντίδης Κ., Γαβαλάς, Υφαντίδης Γ., Μπατζέκος(64′ Βεκρής), Δεσύλλας, Νασκιντασβίλι, Κούτρας(46′ Μαλάτος), Καραφλανταλος, Ρήγος(74′ Κυραννού), Καζέρος.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ζίλο, Σισμανίδης(69′ Μακρής), Χωριανόπουλος, Τσιρογιάννης Β.), Χουτζιούμης, Δημητρόπουλος Ι.Ν.(59′ Κουκουβίνος), Σιδεράς(64′ Χατζηγεωργίου), Δημητρόπουλος Ι.Γ., Ζούβελος, Δασκαλάκης, Νεοφώτιστος.

 

Μιθριδάτης- Πειραϊκός 1-2

Πιο αποφασιστικός  στην επανάληψη ο Πειραϊκός κατέβαλε στο Ρέντη τον Μιθριδάτη με 2-1 και του «έκλεψε» το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας.

Κι όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, που στο 12′ είχαν δοκάρι με τον Αξιονίδη και στο αμέσως επόμενο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μεταξά. Στη φάση του γκολ διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο βοηθό Ζησιμόπουλο για οφσάιντ. Άμεση ήταν η απάντηση του Πειραϊκού που ισοφάρισε στο 20′ με τον Καραμπάτση.

Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον ηγέτη τους τη φετινή χρονιά Μπλέραντ , που με ένα παλικαρίσιο γκολ στο 71′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Μιθριδάτης στάθηκε άτυχος καθώς στο 94′ είχε και δεύτερο δοκάρι μετά από φοβερό σουτ του Σαμλίδη.

Εξαιρετικός ο διαιτητής Ορφανός.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Κούσης, Παρασκευόπουλος, Παντελίδης(51′ Κουζμίδης), Κουιμτσίδης Λ., Λαμπριανίδης(76′ Σαμλίδης), Χαλκίδης, Αξιονίδης, Μαυρομάτης, Σιδηρόπουλος, Ανδρεάδης, Μεταξάς.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Βασιλακάκης, Μαντανίδης, Ρεϊσόπουλος, Γκούμας, Ρεγκινίδης, Κουκουνασούλης(66′ Τζέκα), Χρυσαφάκης, Σάκκης, Κουτσονικόλας(57′ Τρακάλας), Μπλέραντ, Καραμπάτσης(33′ λ.τρ. Αποστολάκης).

 

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Αρμενική 1-2

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Αρμενική έκαμψε την αντίσταση του Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 2-1 και θα ξεκινήσει με δύο βαθμούς στα μπαράζ παραμονής.

Και τα δυο γκολ των νικητών σημείωσε ο «δαιμόνιος» φέτος Φραγκόπουλος (58′, 78′). Ο Φοίνικας που θα ξεκινήσει με ένα βαθμό στα play out είχε ανοίξει το σκορ με τον Περάμαντζη στο 36′. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 55′.

Καλός ο διαιτητής Αναστασίου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς Τ., Κοντογιαννόπουλος, Αργυρόπουλος, Αντωνίου, Κοντακίτσιου, Κρασονικολάκης, Κορδώνης(46′ Καλύβας), Σταθογιαννάκος, Αγοριανίτης, Περάμαντζης, Βλαχάκης(67′ Χρηστάκης).

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Κωνσταντόπουλος, Σπέρτος, Κουλουμπαρίτσης, Στρατουδάκης, Σπαθούλας, Καφούρος(55′ Πλατσιδάκης), Μούτσο, Μπλέντζος, Φραγκόπουλος, Κοσταρίδης, Παπικιάν(80′ Πάπα).

 

Παντζιτζιφιακός- Ένωση Ρέντη 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς ανάμεσα στον Παντζιτζιφιακό και την Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη(2-2) και έτσι οι δυο ομάδες θα ξεκαθαρίσουν την υπόθεση παραμονή στα play out. Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές με ισάριθμα τέρματα του Δ. Γιαλουράκη(59′, 69′). Οι Ρεντιώτες «απάντησαν» με τους Μπουρδήμο(62′) και Λούπο(72′).

Σωστός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Μαθιουδάκης, Αχμέντ, Κυτέας, Μανωλάης, Προδρομίδης, Τσαγκάρης, Λαδιάς(72′ Παυλίδης), Γιαλουράκης Δ., Φράγκος, Κορωναίος(85′ Νισύριος), Κωνσταντίνου(77′ Γιαλουράκης Κ.).

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Κοντοπίθαρης, Μητσάκος, Θεοχαράκης, Λένγκα, Καλικαντής, Γεωργιάδης(46′ Πόθας), Κουτούζος, Μπουρδήμο(77′ Κασιμάτης), Χαλιάσος, Λούπος.

 

Πυθαγόρας – Χατζηκυριάκειο 0-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις ο υποβιβασμένος Πυθαγόρας και το Χατζηκυριάκειο που θα παλέψει στα play out για την παραμονή του, αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) .

Καλός ο διαιτητής Δημητρίου που έγραψε στο φύλλο αγώνα τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Μέγγουλα ο οποίος βρισκόταν στην εξέδρα , αφού είχε αποβληθεί σε προηγούμενο παιχνίδι από τον συγκεκριμένο διαιτητή.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης Βραχνός, Πουλιόπουλος, Λουλάκης, Κυριακουλάκος( 66′ Κωνσταντίνου) , Ανδρεάδης( 46′ Σπάχο) , Σερμπέτης, Μαγδαλόπουλος, Μπεμπέκας, Ιωσηφίδης, Ισαακίδης

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ: Τρικαμηνάς, Λογοθετίδης, Τσάσης, Μπούκουρας, Χριστοδουλάκος, Κόφφας, Πετρούτσος, Κάπαρης( 61′ Χατζηφιλίππου) ,Καραβατάκης( 80′ Τοξόπουλος)  Τσιάρας, Αμίλητος ( 46′ Γαζής)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply