Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (8/2/20)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

ΑΟ Κορυδαλλός- Πανφαληρικός 2-1

 

Σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, ο ΑΟ Κορυδαλλός επικράτησε στο 92’ με 2-1 του αξιόμαχου Πανφαληρικού και πέρασε προσωρινά στην κορυφή με ένα ματς περισσότερο από τον Περαμαϊκό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Δερμεντζόγλου (44’).

Το φινάλε του ματς επεφύλασσε συγκινήσεις, καθώς ο Πανφαληρικός ισοφάρισε με τον Στυλιανίδη στο 89’, αλλά οι Κορυδαλλιώτες δεν πτοήθηκαν και πήραν το ματς με τέρμα του Ούγκρη στο 92’.

Καλός ο διαιτητής Γιανναδάκης.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Σκυλάς, Ζαχαρίου, Καραντινός, Κουιμτζίδης, Δερμεντζόγλου, Μάρθας, Αγγειάδης, Ούγκρης, Παγιαζίτης(75’ Καραγιάννης), Διονυσόπουλος(82’ Χατζηελευθερίου), Δήμος(62’ Σαραντέας).

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Ξένος, Καραχρήστος, Ρεϊσόπουλος(78’ Βοζίκης), Παρασκευόπουλος, Τερλελής, Οικονόμου, Κοσμάς, Μπλέραντ, Αναστασόπουλος(65’ Τρακάλας), Κόης(65’ Στυλιανίδης), Ομόρντια.

 

Ήφαιστος- Πυθαγόρας 5-1

 

Με ηγέτη και σκόρερ τον Χανιώτη που έβαλε τέσσερα γκολ(8’, 13’, 21’, 76’) ο Ήφασιτος επικράτησε με 5-1 του μαχητικού Πυθαγόρα και έπιασε κορυφή, περιμένοντας γκέλα από τον Φαληρικό, για να παραμείνει. Το άλλο γκολ των νικηρών έβαλε ο  Λάλα(48’).

Που παρά την ήττα ο Πυθαγόρας έδειξε καλά στοιχεία, καθώς είχε δοκάρι με τον  Καρπάθιο Π. (25’), ενώ  έχασε και πέναλτι με τον Δαμαλίδη στο 30’, που  απέκρουσε ο Σπαχίου. Τελικά κατάφερε να μειώσει με τον  Κυριτσιμπασάκηστο 55’.

Ο Πθυαγόρας ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες, αφού ο διαιτητής Παρισσόπουλος απέβαλε τους Μαρτσόπουλου(60’ δεύτερη κίτρινη) και Κυριτσιμπασάκη(66’ επικίνδυνο παίξιμο).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σπαχίου, Παπαδάτος, Μπένα, Λοκόσης, Λάλα, Αμπάς, Σιδηρόπουλος(80’ Κοζανίτης), Γκιόκα(67’ Μεταξάς), Χανιώτης(78’ Φάλο), Τσαλίκης(56’ Νικολιάς), Καμαρά.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Χριστοδουλάκης, Καρπάθιος Π.(54’ Γρίσπιας), Σαραντόπουλος, Καρπάθιος Κ., Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου(733’ Κανταράς), Κυριτσιμπασάκης, Αθανασίου, Γιαλελής(70’ Μετούση), Δαμαλίδης, Κωνσταντίνου.

 

Πανιώνιος Κερατσινίου- Ένωση Καμινίων 0-2

 

Μετά από δυο αγωνιστικές η Ένωση Καμινίων επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας στο Μοσχάτο με 2-0 του Πανιώνιου Κερατσινίου.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές σημείωσαν οι Κακαβογιάννης(13’) και Χαμάντ(62’).

Καλός ο διαιτητής Τσάνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φρατζεσκάκης, Μάνδυλας, Τόρρα(69’ Γεροντογιάννης), Κίρκο, Ιωαννίδης, Ευθυμιάδης(83’ Βλαχάκης), Καραγιάννης(73’ Χάσκος), Γκόλγκαρης, Τσάτσος(33’ Ρωμαντζής), Κουδουνάκος, Νάστος.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Μπροτζάκης, Γεωργίου, Τιπέλης(90’ Σουλεϊμάνης), Καραγιάννης,  Λαμπράκος, Σαουλιάς, Βέση(80’ Σίσκοβ), Μπριλάκης, Κοκράνης(17’ Χαμάντ), Κακαβογιάννης(83’ Γκέκα), Θηραίος.