Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΠ (27/4)

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Published

on

Ειρήνη 2005- Παντζιτζιφιακός 3-0

Με τον καλύτερο τρόπο «έκλεισε» η φετινή χρονιά της Ειρήνης 2005, αφού επικράτησε εύκολα του Παντζιτζιφιακού με 3-0 και πλέον στον σύλλογο έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά, όπου θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία. Από την άλλη πλευρά οι Τζιτζιφιώτές θα «μονομαχήσουν» στα play out για την παραμονή τους.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Βαμβακίδης(25′, 43′) και Αυγέρης(90′).

Πολύ καλός ο διαιτητής Σκαλτσής.

ΕΙΡΗΝΗ 2005: Αλεξάκης, Κουκουνάκης(76′ Ραπούση , Παπαδόπουλος, Κυριός, Μπροτζάκης, Λαζάκης Σ., Τζανιδάκης, Πέρρος(51′ Κούμης), Βαμβακίδης, Αυγέρης, Γεργεριτάκης(70′ Λαζάκης Ν.).

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Μαθιουδάκης, Αντωνιάδης, Αχμέντ, Προδρομίδης Σ., Προδρομίδης Δ.(82′ Ράλλης), Λέου(80′ Τζιόπουλος), Καζόλας, Λαδιάς, Κωνσταντίνου, Κορωναίος(85′ Αποστολίδης), Παυλίδης.

ΑΟ Χαλκηδώνας- Μιθριδάτης 2-3

Ένας ψυχωμένος Μιθριδάτης κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη μέσα στο Π. Νικολαΐδης επί της Χαλκηδώνας με 3-2 και από εκεί που πάλευε για να σωθεί, πλέον βρίσκεται μια «ανάσα» από την είσοδό του στα μπαράζ ανόδου για την Α’ Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, που θα ξεκινήσουν στα play off από την πρώτη θέση, άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Κούσια. Στη συνέχεια οι Πόντιοι αντέδρασαν και αρχικά ισοφάρισαν στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Λαμπριανίδη(44′), για να πάρουν το προβάδισμα στην επανάληψη με τον Λ. Κουιμτσίδη(51′). Λίγο αργότερα η Χαλκηδώνα έχασε πέναλτι με τον Ε. Πνευματικό που απέκρουσε ο εξαιρετικός Κούσης. Αφού δεν έγινε εκεί το 2-2 ο Μιθριδάτης έκανε το 3-1 με τον Μεταξά στο 73′ και «κλείδωσε»  το σπουδαίο «τρίποντο». Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι που αυτή τη φορά ευστόχησε ο Δάππας στο 86′.

Να σημειωθεί ότι στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Σάμπα της Χαλκηδώνας και τον αντικατέστησε πριν την έναρξη του ματς ο Χάιδος.

Παράπονα από τη διαιτησία του Τζιούβελη έχει η Χαλκηδώνα.

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑΣ: Πνευματικός Κ., Παπαδάκης, Χάιδος, Λοκώση, Καραπατάκης(86′ Ζαρκαδούλας), Κυρίου(77′ Δάππας), Ζίου, Μαρούλης, Κούβαρης, Πνευματικός Ε., Κούσιας.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Κούσης, Παρασκευόπουλος, Κουιμτσίδης Κ., Κουιμτσίδης Λ.(88′ Κουζμίδης), Λαμπριανίδης, Χαλκίδης, Αξιονίδης, Μαυρομάτης, Σιδηρόπουλος, Ανδρεάδης, Παντελίδης(65′ Μεταξάς).

 

Πειραϊκός- Νέοι Ευγενείας 0-0

Δεν τα κατάφερε ο Πειραϊκός που έμεινε στο 0-0 με τους Νέους Ευγενείας και πλέον χρειάζεται μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Μιθριδάτη για να μπει στις προνομιούχες θέσεις των μπαράζ ανόδου.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με τους Γκολώση(23′) και  Κουτσονικόλα(84′).

Καλός ο διαιτητής Σακκάς.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Βασιλακάκης, Μαντανίδης, Ρεϊσόπουλος, Γκούμας, Ρεγγινίδης, Μπλέραντ, Σπυριδάκης, Τζέκα,  Σουνόγλου(63′ Κουτσονικόλας),  Κουκουνασούλης(49′ Τρακάλας), Αποστολάκης(78′ Καραμπάτσης).

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Σγουρός, Κόντε, Ζωγράφος, Βουρλούμης, Λοξός, Γκολώση, Χριστοδούλου(46′ Σπυριδάκης Ν.), Χαλκιάς, Φωτάκης(70′ Θεοδωρίδης), Λέκκας, Κανδρής(61′ Βασιλειάδης).

 

 Νίκη Ρέντη- Πυθαγόρας 4-0

Την πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου εξασφάλισε χθες η Νίκη Ρέντη μετά και την άνετη επικράτησή της με 4-0 επί του υποβιβασμένου Πυθαγόρα που μετράει μόνο ήττες σε όλο τον β’ γύρο.

Από δύο γκολ για τους Ρεντιώτες σημείωσαν στην επανάληψη  οι Μακρής(47′, 49′) και Δημητρόπουλος Ι.Γ.(71′, 89′).

Άριστος ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Καπίρης, Σισμανίδης, Διβόλης, Μακρής(76′ Δημητρόπουλος Ι.Ν.), Φράγκος, Τσιρογιάννης Β., Δημητρόπουλος Ι.Γ., Τσιρογιάννης Α., Νεοφώτιστος, Πήλιουρης(55′ Δασκαλάκης), Οσμανάι(61′ Ζούβελος).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Βραχνός, Κοσυφάκης, Λουλάκης, Σπυριδάκος, Ανδρεάδης, Σερμπέτης, Κυριακουλάκος(76′ Ισαακίδης), Μπεμπέκας, Ιωακειμίδης, Κωνσταντίνου(52′ Σπάχο).

 

Ένωση Ρέντη- Πανιώνιος Κερατσινίου 3-3

Σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη και Πανιώνιος Κετρατσινίου έμειναν στο 3-3 με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται ένα βαθμό ή ακόμα και μόνο ήττα της Αναγέννησης Μοσχάτου για να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους στην Β’ Κατηγορία.

Αντίθετα οι Ρεντιώτες θα παλέψουν για τη σωτηρία τους στα play out.

Οι γηπεδούχοι που ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ βρήκαν δίχτυα με τους  Μπουρδήμο 23′ , Λένγκα 39′ και Γεωργιάδη 61′. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε δυο φορές ( από 2-0 σε 2-2 και από 3-2 σε  3-3 ) με δυο γκολ του Λιβανού(41′, 70′ πέν.) και ένα του Σερεμέτη(56′).

Οι Ρεντιώτες θεώρουν αυστηρή την αποβολή (  δεύτερη κίτρινη) του Σαραντάκη στο 80′ που έδειξε ο διαιτητή Σύρρος.

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Τσορτανίδης, Γεωργιάδης, Μητσάκος, Σαραντάκης, Κασιμάτης(70′ Πόθας), Καλικάντης, Κοντοπίθαρης, Κουτούζος, Μπουρδήμο, Αθανασίου, Λένγκα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.: Μπραχίμι, Θεοφανόπουλος, Παρασκευόπουλος(46′ Μπαλόπητος), Ατζαμής, Κουλάδης, Μαρίν, Κουδουνάκος, Κιούσης(32′ Σερεμέτης), Μάνδυλας, Κλοπώδης Χ.(46′ Φράγκος), Λιβανός.

 

Αναγέννηση Μοσχάτου- ΑΕ Νεάπολη 3-0

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Μοσχάτου που κατέβαλε με 3-0 την απογοητευτική , αλλά ελλιπή ΑΕ Νεάπολη και θα έχει πλέον το « πάνω χέρι » στα play outsενώ ελπίζει ακόμα και σε απευθείας σωτηρία .

Για τους Μοσχατιώτες δυο τέρματα σημείωσε ο Λάμπρου( 19′,49′) για να κλείσει το σκορ με αυτογκόλ ο Παπαναστασίου στο 74′ στην προσπάθεια του να αποκρούσει τη σέντρα του Κατσίβα.

Διαιτήτευσε ο Δριτσάκης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Σαλομίδης, Χαψής, Σινάνι, Σπυρόπουλος, Καπούλας, Τότης, Ζαχαρίας Γ.( 87΄Ζαχαρίας Δ)  , Κατσίβας, Λάμπρου( 77′ Ζαφειρόπουλος) ,  Νικολάου, Χίσα( 88′ Σφακιανάκης)

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Σαουλίδης, Χαλβατζάρας, Πνευματικός Ρ., Τοκατλιάν( 77′  Πνευματικός Ι.),  Παπαναστασίου, Αναστασιάδης, Χαρτοματζίδης, Μιχαλάς, Πετράκης, Δημητρακάκης, Καρκανίτσας.

 

ΑΕ Χατζηκυριακείου- ΑΟΑΔ 1-1

Μια καλή πρόβα ενόψει play out ήταν ο αγώνας χθες του Χατζηκυριακείου και του ΑΟΑΔ μιας και οι δυο ομάδες θα κοντραροχτυπηθούν και στα μπαράζ για τη σωτηρία τους. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από δυο στημένες φάσεις. Προηγήθηκε ο ΑΟΑΔ με φάουλ του Χατζηβασιλείου στο 44, για να ισοφαρίσει το Χατζηκυριάκειο με πέναλτι του  Τσιάρα στο 60′.

Σωστός ο διαιτητής Χ. Βλαντής.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τρικαμηνάς, Λογοθετίδης, Τσόρβας(80′ Κάπαρης), Κούκουρας, Κόφφας, Τσάσης, Τσιάρας, Αμίλητος, Καραβατάκης(85′ Τσάκας), Πετρούτσος, Βαμβακάρης(62′ Χατζηφιλίππου).

ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς, Κορδώνης, Σεϊχάς, Στιβακτάς, Ελευθερίου, Σκλαβούνος, Χατζάκης, Κανάβας(58′ Χαϊδεμένος), Παπαδάκης, Μπεκάκος, Χατζηβασιλείου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply