Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ΄ΕΠΣΠ (12/10/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Σαλαμινομάχοι- Πολυκράτης 3-0

 

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο οι Σαλαμινομάχοι ξεπέρασαν το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Πολυκράτη με 3-0 και σημείωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Επιτρόπουλου οι Ευαγγέλου Γου. (40’), Παππάς(58’) και Πασσάλης(66’).

Πολύ καλή η διατησία της Βογιατζιδάκη.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Σοφράς, Σταυράτης, Φουρίκης(69’ Παπαμιχαήλ), Παππάς, Κωνσταντινίδης, Ευαγγέλου Γ.(87’ Γκάνιεβ), Λιγνός, Ευαγγέλου Γουλ.,  Τουμπαρίδης(85’ Σιγάλας), Πασσάλης(68’ Μπούζι).

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουρεμπανάς, Σούτογλου Σ.(46’ Γκοτσόπουλος), Σινιάρι, Ξενιτέλης, Γούπος, Λουκάκης, Λιβάνιος Π.(74’ Μιχαηλίδης), Σούτογλου Χ., Γρυπαίος, Αργείτη, Κουτσοσπύρος(46’ Λιβάνιος Θ.).

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Οδηγήτρια 0-4

 

Εντυπωσιακή η Οδηγήτρια, με ολοκληρωτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος επικράτησε του φορμαρισμένου Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 4-0 και «έσβησε» πολύ γρήγορα το μείον έξι που ξεκίνησε στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ των νικητών που εξασφάλισαν την νίκη τους από το πρώτο μέρος πέτυχαν οι Κατσικούρης(4’ αυτογκόλ), Νταβέλη(29’), Νάζαρης(40’) και Μπότσι(43’).

Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μένα με δεύτερη κίτρινη.

Καλός ο διαιτητής Σερέπας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Φιλόπουλος, Φιλιππάκος, Αγοριανίτης Β., Αντωνίου, Κατσικούρης, Νέστορ(77’ Κανάρης), Μπινιάρης(41’ Αγοριανίτης Λ.), Μαυροειδής(41’ Ηλιάκης), Κοντογιαννόπουλος, Περάμαντζης, Γκιτάκος(67’ Χάλκος).

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλειάδης, Σιγάλας(68’ Ζώτος), Μένα, Νάζαρης, Καρανικόλας, Ξηρογιάννης, Μπότσι(46’ Λαζαρίδης), Παπουτσής(59’ Μαυροειδάκος), Νταβέλης(88’ Πολυγένης), Τσώκος, Κουγιομτζιάδης.

 

Προφήτης Ηλίας- ΑΕ Σαλαμίνας 3-3

 

Ένας ψυχωμένος Προφήτης Ηλίας, αν και έχανε με 1-3 και έπαιζε από το 71’ με δέκα παίκτες, κατάφερε να σώσει την παρτίδα και πάρει ισοπαλία 3-3 από την επιπόλαιη ΑΕ Σαλαμίνας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με τον Ραμάι, αλλά οι Σαλαμίνιοι στη συνέχεια πέτυχαν τρία γκολ με τους Παντζή(34’), Ιλάνογλου(37’) και Μακρή(50’).

Ο Προφήτης Ηλίας μείωσε με τον Χάδιο, αλλά στο 71’ έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Τρικαμηνά που δέχθηκε δυο κίτρινη σε διάστημα εννιά λεπτών(62’, 71’). Αν και με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χ¨αιδου στο 82’.

Καλός ο διαιτητής Λυτρίβης.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Παλούτσα, Μουσκάι(28’ λ.τρ. Ρεπανίδης), Πετρέλλης, Τρικαμηνάς, Δημητρόπουλος, Λιάκος, Ραμάι, Τζαγκίδης(76’ λ.τρ. Σκαρμούτσος), Ζεππάτος(56’ Κάσο), Χάιδος, Παντελάτος(89’ Μαραγκός).

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μπούτσης, Σαράτσι, Ψαρράς, Ντούκα, Καλάι, Αναστασίου, Πανταζής, Στόικου, Τσουβαλάς, Ιλάνογλου, Μακρής, Σιγάλας Ν..