Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ΄ ΕΠΣΠ (6/10/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Οδηγήτρια- Προφήτης Ηλίας 2-1

 

Νίκη στην επανεμφάνισή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ για την Οδηγήτρια, όπου έκαμψε με 2-1 τον ανανεωμένο Προφήτη Ηλία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Νταβέλη(35’), για να ισοφαρίσει ο Προφήτης Ηλίας με τον Χάιδο στο 73’.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο  Μένα στο 77’.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο βοηθό Κωνσταντόπουλο Δ. για γκολ που σημείωσαν με τον Δημητρόπουλο Κ. στο 38’ και ακύρωσε σαν οφσάιντ.

Καλή η διαιτησία της Βογιατζιδάκη.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλειάδης, Σιγάλας, Μένα, Νάζαρης, Καρανικόλας, Ξηρογιάννης, Λαζάρου(59’ Μπότσι), Παπουτσής, Νταβέλης(87’ Πολυγένης), Τσώκος(90’ Ισμαϊλάι), Κουγιουμτζιάδης(77’ Μαυροειδάκος).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Παλούτσα, Λάζαρης, Πετρέλλης, Τρικαμηνάς, Δημητρόπουλος, Λιάκος(67’ Αναστασίου), Ραμάι(89’ Βλάσσης), Σελίμης(35’ Ζεππάτος), Τζαγκίδης(75’ Μουσκάι), Χάιδος, Παντελάτος.

 

Πολυκράτης- Δάφνη Ταμπουρίων 3-4

 

Μια ψυχωμένη Δάφνη Ταμπουρίων, αν και μέχρι το 82’ ήταν πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει του γενναίου Πολυκράτη με 4-3 στο 90’.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα πολύ νωρίς με τον Ρούσο(4’), για να γυρίσει το ματς η Δάφνη με γκολ των Χατζηκωσταρά(31’) και Αληφραγκή(37’). Με τη σειρά του ο Πολυκράτης έφερε πάλι «τούμπα» το σκορ κάνοντας το 3-2 με τους Γούπο(45’) και Αργείτη(54’ πέναλτι).
Στο 77’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, καθώς ο διαιτητής Λυτρίβης απέναλε τον Αρβανιτάκη με δεύτερη κίτρινη. Με αριθμητικό πλεονέκτημα η Δάφνη κατάφερε να κάνει εκ νέου την ανατροπή και να πάρει το ματς χάρη σε γκολ των Παγώνη(82’) και Τομαή(90’).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Γεροντάκη(24’).

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Λιβάνιος Θ., Μιχαηλίδης(60’ Χριστοδουλόπουλος), Μπίντζος, Ρούσσος, Αρβανιτάκης, Γούπος, Μουστακής(46’ Κουτσοσπύρος), Ξενιτέλης, Λιβάνιος Π.(74’ Σινιάρι), Αργείτης, Γκοτσόπουλος.  

ΔΑΦΝΗ: Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης(74’ Γκόβας), Ιωάννου(25’ λ.τρ. Χουρμούζης), Γεροντάκης, Παγώνης, Τομαής, Παπαδάτος(67’ Σαραφόπουλος), Πρασσάς(67’ Τσούκας), Αληφραγκής, Κοντός, Χατζηκωσταράς.

 

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου 1-4

 

Εύκολο πέρασμα από τη Δραπετσώνα είχε ο Ποσεδιώνας Χατζηκυριακείου, καθώς κατέβαλε με 4-1 τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου ξεκινώντας με νίκη το πρωτάθλημα.

Σκόρερ των νικητών οι  Ζόμπας(24’), Ραμματιάς(34’) και  Βεροιόπουλος(60’, 71’).

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Τριανταφύλλου(75’).

Με δέκα ολοκλήρωσαν και οι δυο ομάδεες την αναμέτρηση, λόγω αποβολής των Χριστόπουλο(61’-εξύβρις) και Λιάπη(85’- 2η κίτρινη).

Καλός ο διαιτητής Σερέπας.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Καραμπλιάς, Καρβούνης(81’ Μαραγκός), Μουστακίδης, Χριστόπουλος, Κοτυρτέσης. Μαστρόκαλος Λ., Σάρδης(60’ Τριανταφύλλου), Μαστρόκαλος Λ., Τερζής Σ.(28’ Γιαννακόπουλος), Τσουανάτος, Νόκα(28’ Βουρλιωτάκης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Κοτσάλης, Ρίζος, Αναζίκος(71’Πολυχρονάκης), Ραπτόπουλος, Κόλλιας(66’ Λεκέσι), Σκαρπέλος, Ευστρατίου, Ζαχαρίου, Βερροιόπουλος, Ραμματιάς(81’ Νάσλος), Ζομπάς(66’ Λιάπης).

 

ΑΣ Κωφών- Σαλαμινομάχοι 0-2

 

Χωρίς βαθμολογικές απώλειες πέρασαν από το ΣΕΦ οι Σαλαμινομάχοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου λύγισαν με 2-0 τον ανέτοιμο ΑΣ Κωφών.

Οι νησιώτες προηγήθηκαν με τον  Φουρίκη στο  31’ και το έργο τους στη συνέχεια έγινε πιο εύκολο, καθώς οι Κωφοί έμειναν στο 35’ με δέκα, λόγω επιπόλαιας αποβολής του Μερτζάνη, που δέχθηκε δυο κίτρινες σε λίγα λεπτά.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο  Τουμπαρίδης στο 69’.

Διαιτήτευσε ο Βάιλας.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Βαλής, Καλαμιώτης(46’ Γκιούρα), Κουιμτζής(86’ Σκούμπας), Τσάτσης, Αυγουλέας, Χριστόπουλος(62’ Χάλαρης), Σχοινάς, Εγκιάν(72’ Καρκασίνας), Γαλάνης, Αργυρόπουλος, Μερτζάνης.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης,Σταυράτης, Ευάγγελου Γ., Σοφράς (14’ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Μπούζι (53’ Παπαμιχαήλ), Φουρίκης, Παππάς, Ευάγγελου Μ.(71’ Κούκης), Πασσάλης, Τουμπαρίδης, Μυλωνάς(78’ Μπακάλης)