Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (11/2)

Published

on

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Ολυμπιακός Περάματος- ΑΟ Πειραιάς 2-1

 

Ξανά στην κορυφή βρέθηκε ο Ολυμπιακός Περάματος, που μετά από μια πειστική εμφάνιση κατέβαλε με 2-1 τον φιλότιμο ΑΟ Πειραιά. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο εύστοχοι.

Οι Περαματιώτες προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Λυβέρη(29’) και Παρίση(69’), για να μειώσουν οι Καμινιώτες με τον Κουράκο(88’).

Δυο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι με τους  Κωνσταντίνου Π. και  Λυβέρη.

Καλός ο διαιτητής Βλαντής Χ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελαφρόπουλος, Καπέρης, Ραπτόπουλος, Μπέτσος, Σάσσαρης, Κωνσταντίνου Γ., Παρίσης(72’ λ.τρ. Πηλαράς), Κοβιός(66’ Λουκάνι), Λυβέρης, Κωνσταντίνου Π., Γριμάνης Δ.(22’ Γεροντής).

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τσιμπούρης, Μουρίδης, Κοκόνης, Μανιάτης, Στέφας(86’ Μεϊμαντίνι), Σαραντίτης(59’ Στρουμπούλης), Φιέρα, Παπαθεοφίλου(59’ Αγγελιδάκης), Πάτσιος(70’ Φευγαδιώτης), Σκαρμούτσος, Κουράκος.

 

 

Ένωση Καμινίων- Πυθαγόρας 2-1

 

Σπουδαία νίκη για την Ένωση Καμινίων που λύγισε δύσκολα με 2-1 τον αξιόμαχο Πυθαγόρα.

Οι Περαματιώτες μπήκαν φουριόζοι στο ματς , καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Τριανταφύλλου(3’), και στη συνέχεια έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες με τον Κυριτσιμπασάκη.

Οι Καμινιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 18’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέρμπερη, που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Μαρτσόπουλο. Για αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στο διαιτητή Τσονάκα.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 66’ ο Κοκράνης.

ΕΝΩΣΗ: Κυρίτσης, Κολλιοτάσης, Πιπέρης, Καραγιάννης(77’ Κουγιουμτσόγλου), Σαπχάσα(70’ Σουλεϊμάνης), Αράπογλου, Μπέρμπερη, Σαουλιάς, Κοκράνης(92’ Δαγκάκης), Χύκα, Πρεάρης.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Μετούσι, Κωνσταντίνου(86’ Βαφειάδης), Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Τριάντος(80’ Καλουτάς), Κυριτσιμπασάκης, Μηλιώνης(70’ Λαμπρόπουλος), Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης, Πλακίδης(70’ Καρράς).

 

ΑΣ Κωφών- Πήγασος Αγίου Διονυσίου 3-1

 

Ξανά στο δρόμο των επιτυχιών μετά από πέντε αγωνιστικές επανήλθε ο ΑΣ Κωφών, που λύγισε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ τον αξιοπρεπέστατο Πήγασο Αγίου Διονυσίου με 3-1.

Μόλις στο 29’ οι Κωφοί πήραν το προβάδισμα με τον Χάιδο, για να ισοφαρίσει ο Πήγασος με τον Μαμάη(66’). Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο με γκολ των  Μεχμέτι(80’) και  Αλιάι(87’).

Ο Πήγασος ζήτησε από τον Κωνσταντόπουλο Δ. πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 71’.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Ριμπάς, Μουσκάι, Κουιμτζής(74’ Κατίκογλου), Τσάτση, Τρικαμηνάς, Λιάκος, Αλιάι, Τρακάκης, Μεχμέτι, Χάιδος(88’ Καρκασίνας), Δημητρόπουλος Κ..  

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μπάρκας(60’ Κώτση), Κατρής, Γρίμπιλας, Στιβακτάς, Καρβούνης(90’ Ντιγκάκης), Μάλλης, Σταματίου, Κουρτέσης, Μαμάης, Δάλκας, Μαρίνος(54’ Τερζής).

 

Πολυκράτης- Δάφνη Ταμπουρίων 0-0

 

Η Δάφνη Ταμπουρίων έπαιζε από το 9’ με δέκα παίκτες, αλλά ο Πολυκράτης δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Μόλις στο 9’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του γκολκίπερ Κωνσταντόπουλο, που ανέτρεψε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ εκτός περιοχής. Όμως ο Πολυκράτης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημά του και μοιραία ήρθε το 0-0.

Πολύ καλός ο διαιτητής Λυτρίβης.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Γκέκας, Πετρής(68’ Σηριτούδης), Σινιάρι, Αρβανιτάκης, Ευαγγελίδης, Σιντάρος(60’ Ντοροσιάν), Δρόσος(80’ Βαζαίος), Αϊβαλιωτάκης, Λιβάνιος Π., Δημητρηκαρέας, Χύσα(72’ Ευγενικός).

ΔΑΦΝΗ: Κωνσταντόπουλος, Νασράρας, Χουρμούζης, Λαζαρίδης, Βιτάλης, Πρασσάς(9’ Πανταζόπουλος), Αναστάσης, Γκόβας(78’ λ.τρ. Τρίχας) Φραγκουλόπουλος(46’ Διακάκης), Φέρκο(46’ Παναγωιτόπουλος), Τομαής.