Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (16/12)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΣ Κωφών- Πυθαγόρας 2-2

Στο 87’ ο ΑΣ Κωφών ισοφάρισε σε 2-2 τον Πυθαγόρα.

Δυο φορές προηγήθηκε ο Πυαθγόρας με τους Παπαδρόσου(30’) και  Μαρτσόπουλο(58’- εκτέλεση φάουλ), για να απαντήσει ισάριθμες ο ΑΣ Κωφών με τους Χάιδο(45’) και  Πολυζογώπουλο(87’).

Οι Περαματιώτες είχαν δοκάρι με τον Μαρτσόπουλο(26’), ενώ διαμαρτύρονται στο βοηθό Τέσση για γκολ που σημείωσε στο 20’ ο Κυριτσιμπασάκης και ακύρωσε για οφσάιντ.

Καλός ο διαιτητής Φυρογένης.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Τρικαμηνάς, Μουσκάι, Κουιμτζής, Τσάτση(72’ Καρκασίνας ), Δημητρόπουλος, Λιάκος, Κορομπίλης (90’ Λιτσάκης), Καλαμιώτης, Πολυζωγόπουλος, Χάιδος(90’ Κριθήνας ), Αλιάι.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Κωνδταντόπουλος, Σαραντόπουλος, Πλακίδης, Μετούση, Μαρτσόπουλος, Καρπάθιος(90’ Κορνελάτος), Κυριτσιμπασάκης, Παπαδρόσου(Χατζησταύρου 72’), Καλουτάς(10’ λ.τρ. Μελέτης), Δαμαλίδης, Κωνσταντίνου(90’ Βοϊδονικόλας).

Πολυκράτης- Μιθριδάτης 2-3

Παλληκαρίσια νίκη για τον Μιθριδάτης, ο οποίος αν και έπαιζε από το 40’ με δέκα λόγω αποβολής του γκολκίπερ Πετρίδη, κατάφερε να επικρατήσει με αριθμητικό μειονέκτημα του μαχητικού Πολυκράτη με 3-2 στο Μοσχάτο.

Για τη φάση της αποβολής οι Πόντιοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο βοηθό Πετρίδη ότι η φάση είχε ξεκινήσει από οφσάιντ, ενώ ο διαιτητής Αντωνόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνος τον γκολκίπερ Πετρίδη και για εξύβριση στο πρόσωπό του…

Δυο γκλ για τους νικητές έβαλε ο Κονγκίνι(52’, 73’) και ένα ο Κωνσταντάτος(44’).

Για τον Πολυκράτη σκόραραν οι Τσιμπλάκης(53’ αυτογκόλ) και  Δρόσος(65’), ενώ διαμαρτύρονται για γκολ που πέτυχαν στο 88’ με τον Σούτογλου και ακύρωσε για οφσάιντ ο βοηθός Κοντιζάς….

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουτσουμπίνας, Αρβανιτάκης(76’ Έντι), Σινιάρι(76’ Σούτογλου), Μπίντζος(46’ Μπούρμπος), Γούπος, Σκαρπέλος, Δρόσος, Ρούσσος, Λιβάνιος, Τοροσιάν, Παπαδόπουλος(70’ Λιουδάκης).

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Περδικούρης, Τσιμπλάκης(76’ Χοτζάι), Φιλίδης(90’ Ασλάνογλου), Σκάβαλης(79’ Κουιμτσίδης), Αμίλητος, Τσίγκος, Φάσκο, Ρίγκελ, Μίντσεφ, Κωνσταντάτος, Κονγκίνι(88’ Φιλιππάκος).

 

ΑΕ Χατζηκυριακείου – Δάφνη Ταμπουρίων 2-0

Την δεύτερη νίκη  της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕ Χατζηκυριακείου που  κατέβαλε με 2-0 την Δάφνη Ταμπουρίων και  έφτασε τους μηδέν βαθμούς αφού ξεκίνησε με -6.

Ο Νίνος στο 35’ άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει στο 79’ ο Αλιάγας .

Διαιτήτευσε ο Λυτρίβης

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Κούνας( 46’ Καμπανάρος) , Χαλκιόπουλος, Μπάλιας, Νίνος, Ζάππα( 46’ Χανιώτης) , Κέκος, Γεωργίου, Ντεντόπουλος, Αλιάγας, Χαβέλας

ΔΑΦΝΗ: Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης, Γκόβας ( 74’ Φωτόπουλος) , Γουναρίδης, Πρασσάς,Τομάης( 46’ Παπαδόπουλος Ε.) , Κοντός, Παπαδόπουλος Β., Σούλιος, Βορδώνης, Χουριέτ