Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (17/3/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Πολυκράτης- ΑΟ Πειραιάς 0-5

Ασταμάτητος ο ΑΟ Πειραιάς, σάρωσε και τον Πολυκράτη με 5-0 και συνεχίζει να προελαύνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για τους Καμινιώτες του Νικήτα Πασσά τα γκολ πέτυχαν οι

Μουρτίδης (48’ , 70’-(ασίστ Καταμανώλη με τακουνάνκι), Καραμανώλης(76’), Παπαθεοφίλου(52’) και Πετράκης(58’- σέντρα Μανιάτη).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Πετρίδης.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουλικούρδης, Τζόγιος, Μπίντζος(60’ Δρόσος), Αρβανιτάκης(77’ Ρούσσος), Σούτος, Χριστοδουλόπουλος(83’ Μήτας), Σούτογλου(60’ Σινιάρι), Τοροσιάν, Μέξης, Λιάτσης, Παπαδόπουλος. 
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 
Κουράκος, Κουτσούμπας(84’ Σαραντίτης), Κοκόνης, Πετράκης(65’ Γεροντής), Μανιάτης, Σκαρμούτσος, Σπανός, Χέπα(50’ Παπαθεοφίλου, 77’ λ.τρ. Αγγελής), Καραμανώλης, Γονατάς, Μουρτίδης.

Πυθαγόρας- Σαλαμινομάχοι 0-0

Πυθαγόρας και Σαλαμινομάχοι δημιούργησαν ευκαιρίες, που όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και έτσι έμειναν μοιραία στο 0-0.

Καλός ο διαιτητης Βάιλας.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Σαραντόπουλος, Μετούση, Καρπάθιος(64’ λ.τρ. Αθανασίου), Τρίτσας, Τριάντος(78’ Ροδίτης), Μαρτσόπουλος, Μηλιώνης(90’ Κοκκίνης), Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης, Κωνσταντίνου.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Μανιάτης, Ευαγγέλου Γ., Σοφράς, Κωνσταντινίδης, Λιγνός, Φουρίκης(57’ Μπούζι), Ευαγγέλου Γου. , Μονιός(81’ Παπαδημητρίου), Μυλωνάς(70’ Ζαχαριάς), Πασσάλης(84’ Σιγάλας).

ΑΣ Κωφών- ΑΕ Χατζηκυριακείου 4-1

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επανήλθε ο ΑΣ Κωφών που έκαμψε στο γειτονικό ντέρμπι με 4-1 την ΑΕ Χατζηκυριακείου.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαϊωάννου κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τον Αλιάγα στο 24’, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 66’. Όμως στην επανάληψη κατέρρευσε και οι Κωφοί έφτασαν στην ανατροπή με δυο γκολ των Τρακάκης(55’, 60’) και Μεχμέτι(70’ 85’).

Διαιτήτευσε ο Φωτιάδης.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Ριμπάς, Δημητρόπουλος Κ., Μουσκάι(55’ Ρεπανίδης), Πετρέλλης, Τσάτση(87’ Κουιμτζής), Τρικαμηνάς, Λιάκος, Μεχμέτι, Δημητρόπουλος Κ., Τρακάκης, Χάιδο(91’ Κατίκογλου), Αλιάι.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κούβαρης, Ζωγραφάκης(68’ Κέκος), Δεμέτης, Μπάλιας, Νίνος, Γεωργίου Γ., Στεφανίδης(78’ Αδαμαντίδης), Γεωργίου Α., Χανιώτης, Αλιάγας, Χαβέλας.

Πήγασος Αγ. Διονυσίου- Δάφνη Ταμπουρίων 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Πήγασο Αγίου Διονυσίου και Δάφνη Ταμπουρίων με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, σε ένα ματς με ένταση στο φινάλε…

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στην επανάληψη.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πήρα το προβάδισμα στο 54’ με κεφαλιά του Σταματίου μετά από σέντρα του Στιβακτά, για να ισοφαρίσει η Δάφνη με τον νεοεισελθέντα Τσούκα στο 78’.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Ιωαννίδης απέβαλε από τον Πήγασο τον Βιτάλη, ο οποίος σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος κόλλησε το κεφάλι του πάνω στο διαιτητή βρίζοντάς τον και απειλώντας τον. Μάλιστα σε συνέχεια του φύλλο αγώνος, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συνέχισε να κινείται απειλητικά προς τον διαιτητή, τον οποίο τελικά συγκράτησαν συμπαίκτες του, αλλά και παίκτες της Δάφνης.

ΠΗΓΑΣΟΣ:  Μελάς, Μουστακίδης(86’ Γερασίμου), Καρβούνης, Στιβακτάς, Βιτάλης, Κουρτέσης(70’ Ζουμπουλάκης), Μελάς(55’ Ρωσσίδης), Γιαννακόπουλος, Σταματίου, Τερζής, Μητρόπουλος.

ΔΑΦΝΗ: Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης, Ιωάννου, Γουναρίδης, Χουριέτ(67’ Γεροντάκης), Τομαής, Γκόβας(67’ Πρασσάς), Παναγιωτόπουλος(75’ Τσούκας), Αληφραγκής, Βορδώνης, Σγαρδέλης(58’ Χατζηκωσταράς).