Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (20/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

ΑΣ Κωφών- Περαμαϊκός 2-5

Σε ένα ματς όπου δοθήκαν… τέσσερα πέναλτι, ο πρωτοπόρος Περαμαϊκός πέτυχε τη δωδέκατη σερί νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, καταβάλλοντας στο Μοσχάτο με 5-2 τον ανταγωνιστικότατο ΑΣ Κωφών.

Αρκετά απολαυστικό το πρώτο μέρος με πέντε γκολ συνολικά και από τις δύο ομάδες(2-3).

Για τους «πράσινους» του Μανώλη Πόλλια βρήκαν δίχτυα οι Θεολόγου(10’ πέναλτι, 37’ πέναλτι), Παπακαλοδούκας Α.(39’), Δημητρόπουλος Κ.(85’ αυτογκόλ) και Φλέγκας(91’ πέναλτι).

Οι Κωφοί σκόραραν με τους Τρικαμηνά(2’ πέναλτι) και Χάιδο(42’ εκτέλεση φάουλ).

Διαιτήτευσε ο Πετρίδης.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Μπακαλάρος, Μουσκάι, Δημητρόπουλος Κ., Τσάτση, Τρικαμηνάς, Λιάκος(76’ Μεχμέτι), Κορομπίλης(82’ Ρεπανίδης), Τρακάκης, Παντελάτος(32’ λ.τρ. Πολυζωγόπουλος), Χάιδος(90’ Κτενάς), Καλαμιώτης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γιαννακούρας Παπακαλοδούκας Ι., Παπακαλοδούκας Π., Πάχος, Καραγιάννης, Φλέγκας(75’ Μαγδαλόπουλος), Σακελλάριος, Σπαθάρης(62’ Κορνελάτος), Παρίσης(50’ Παπαμιχαήλ), Θεολόγου(73’ Νούκας), Παπακαλοδούκας Α..

Μιθριδάτης-  Προφήτης Ηλίας 3-1

Την αήτηητη πορεία του εδώ εδώ και οκτώ αγωνιστικές  συνέχισε ο Μιθριδάτης, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει με 3-1 τον ουραγό Προφήτη Ηλία και να συνεχίζει να βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου.

Από την άλλη μεριά αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Προφήτης Ηλίας αγνοεί εδώ και 21 ολόκληρους μήνες τη νίκη, καθώς τελευταία φορά πανηγύρισε «τρίποντο» στις 24/4/2017,  όταν για την προτελευταία αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας είχε λυγίσει με 2-1 τον Ολυμπιακό Περάματος, σε μια χρονιά που ανήλθε στη Β’ Κατηγορία. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ολόκληρο το έτος 2018 περισύλλεξε μόλις δυο βαθμούς, ένα βαθμό στη Β’ Κατηγορία απο όπου υποβιβάστηκε, και άλλον έναν στον τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας…

Για την ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου, που «καθάρισε» το ματς στο πρώτο μισάωρο,  τα γκολ πέτυχαν οι Φάσκο(8’ πέναλτι ανατροπή Κονγκίνι) και  Χοτζάι(12’, 29’). Το μοναδικό τέρμα για τους φιλοξενούμενους σημείωσε με πένατι ο Τζαγκίδης(60’).

Καλός ο διαιτητής Φυρογένης.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Λιβάνιος, Τσιμπλάκης(46’ Σκιάθακας), Φιλίδης(75’ Ιωάννου), Αμίλητος, Κατσανέας, Φάσκο, Ρϊγκελς, Τσίγκος, Χοτζάι, Βασιλικός(77’ Χαϊλόπουλος), Κονγκίνι.

 

 

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Σαλαμινομάχοι 1-2

Σπουδαία νίκη για τους Σαλαμινομάχους, που κατέβαλαν στη Χαραυγή με 2-1 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου και τον ξεπέρασαν στην βαθμολογία, ανεβαίνοντας παράλληλα στις προνομιούχες θέσεις των πλέι οφ.

Ο αγώνας αμαυρώθηκε από τον τραυματισμό του 21χρονου ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Νίκου Αναζίκου. Συγκεκριμένα στο 90′, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο αντίπαλος τον χτύπησε με το πόδι στο στήθος. Το παιχνίδι μετά από λίγο έληξε, και κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια ο νεαρός ποδοσφαιριστής άρχισε να μελανιάζει και να έχει σπασμούς, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του συλλόγου να καλέσουν ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε μετά από 45 ολόκληρα λεπτά. Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας του να επανέρχεται. Ωστόσο απόψε θα διανυκτερεύσει στο Νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση….

Στην επανάληψη κρίθηκε το ματς με τους νησιώτες να προηγούνται 2-0 χάρη σε γκολ των Γκάνιεβ(62’) και Πασαλή(85’), για να μειώσει ο Ποσειδώνας με τον Ζαχαρίου(92’).

Στο 90’ ο διαιτητής Αντωνόπουλος απέβαλε από τους φιλοξενούμενους τον Πασαλή με δεύτερη κίτρινη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Λιάπης(57’ Κυρτίδης), Ρίζος, Ραπτόπουλος(75’ Χρυσαφάκης), Βούλγαρης, Κόλλιας, Αναζίκος, Ραματιάς, Στρουμπούκης, Κόκκινος(58’ Ζαχαρίου), Βερροιόπουλος.  

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Γουρούνος, Κούκης(37’ Περσίδης), Γκάνιεβ, Μαγιάτης, Κωνσταντινίδης, Λλυγνός, Φουρίκης, Μπούζι, Σοφράς, Μονιός(84’ Σεργίδης), Πασαλής.

Πυθαγόρας- ΑΕ Χατζηκυριακείου 3-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Πυθαγόρα που λύγισε με 3-1 την μαχητική ΑΕ Χατζηκυριακείου.

Τα γκολ της ομάδας του Δημήτρη Μάνσαλη πέτυχαν οι Καρπάθιος(11’), Δαμαλίδης(61’) και Μαρτσόπουλος(74’), ενώ είχε και δοκάρι με τον Μετούση(65’).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει στο 48’ με πέναλτι του Αλιάγα.

Παράπονα από τη διαιτησία του Λυτρίβη έχει το Χατζηκυριάκειο.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Σαραντόπουλος(75’ Κωνσταντίνου), Τρίτσας, Καρπάθιος,  Τριάντος(62’ Μετούση), Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης, Μηλιώνης(80’ Πλακίδης), Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης, Μαρτσόπουλος(80’ Καλουτάς).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Κούνας, Γερανάκης, Κούκουρας, Νίνος, Γεωργίου, Κέκος, Χανιώτης, Χαλκιόπουλος, Αλιάγας, Χαβέλας.

Πήγασος Αγ. Διονυσίου- Πολυκράτης 4-1

Μετά από πέντε αγωνιστικές ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου επανήλθε στις νίκες καταβάλλοντας στην επανάληψη με 4-1 τον Πολυκράτη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33’ με αυτογκόλ του Μελά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς.

Στο δεύτερο μέρος ο Πήγασος… «πέταγε» και σημείωσε τέσσερα γκολ με τους Καρβούνη(58’), Στεφανίδη(68’), Τσώτο(76’) και Βουρλιωτάκη(88’).

Διαιτήτευσε ο Φωτιάδης.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μελάς, Καρβούνης, Μουστακίδης(70’ Βουρλιωτάκης), Στιβακτάς, Κουρτέσης, Τσώτος, Σταματίου, Γιαννακόπουλος(57’ Στεφανίδης), Τριανταφύλλου, Τσουανάτος(59’ Κατσιγιάννης), Μπαχάς(70’ Τερζής).

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουτσομπίνας, Αρβανιτάκης(68’ Σινιάρι), Μπίντζος(75’ Σούτογλου), Λίκα, Γούπος, Ρούσσος(80’ Χριστοδουλόπουλος), Δρόσος(80’ Παπαδόπουλος), Σκαρπέλος, Λιβάνιος, Μέξης, Λιάτσης.

  • Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Πολυκράτη ο προπονητής Νίκος Νικολάου, η οποία έγινε και δεκτή από τη διοίκηση.