Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (26/4)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Δάφνη Ταμπουρίων – ΑΕ Χατζηκυριακείου 1-3

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕ Χατζηκυριακείου νίκησε με 3-1 την Δάφνη Ταμπουρίων , την υποσκέλισε και ανήλθε στην τρίτη προνομιούχο θέση ανόδου την οποία θα κατακτήσει αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Δία στον Κορυδαλλό .

Το παιχνίδι ξεκίνησε ευνοϊκά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο 19’ με τον Μαραγκουδάκη.

Οι Χατζηκυριακιώτες ισοφάρισαν στο 31΄με τον Μπάιλα για να πάρουν το προβάδισμα στο 65’΄με αυτογκόλ του Τσώτου ενώ είχαν δοκάρι στο 86’ σε κόρνερ του Νταή .

Η Δάφνη πίεσε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση , αλλά οι φιλοξενούμενοι στο 92’ σε μια αντεπίθεση πέτυχαν το τελικό 1- 3 με τον Ζαχαρόπουλο.

Άψογος ο διαιτητής Λεμπέσης.

ΔΑΦΝΗ:  Πανταζόπουλος, Χουρμούζης , Μανίκας( 34’ Λουκάνι Χ., 68’ Χατζηγρηγορίου ) , Τσώτος, Γκολφίνος, Προκόπας, Τερζής, Αναστάσης, Λουκάνι Ε., Μαραγκουδάκης( 61’ Κοντομάρης)  , Αλιφραγκής

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ: Ρίμπας, Γεωργίου, Λογοθετίδης, Μπριλάκης, Ζαχαρόπουλος, Κούκουρας, Τσάσης(62’ Καμαράτος)  Πετρούτσος, Κάπαρης( 85’ Νταής) , Μπάιλας, Φάσκο

 

Ολυμπιακός Περάματος – Φίλαθλοι 1-2

Νικηφόρα πέρασαν από το Πέραμα οι Φίλαθλοι όπου κατέβαλαν τον τοπικό Ολυμπιακό με 2-1 και ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» του Χατζηκυριακείου την τελευταία αγωνιστική στον Κορυδαλλό με τον Δία , για να κερδίσουν αυτοί την απευθείας άνοδο στη Β’ Κατηγορία .

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι( ανατροπή Καλτσά)  στο 18’ με τον Κόκα ( απέκρουσε  ο Λάτσης) .

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη μέσα σε ένα δεκάλεπτο .  Ο Παπακίτσος σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του στο 63’ και στο 68’ . Μείωσαν οι Περαματιώτες στο 72’ με τον Τάνκα.

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Μπαλαχούτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜ.: Λάτσης , Σούρμπας( 46’ Πιλαράς)  Ντέμα Δ.( 76’ Τριανταφύλλου)  Ντέμα Α., Αλούση  Χαρίσης , Τάνκα Μπιρλούδης, τζουανάτο. Καλούδης Τσαούσης( 55’ Μαντζάρας)

Ζαχαράτος, Γκόλφης, Καλτσάς( 79’ λ.τρ Αυγουλέας)  Βιτάλης, Καστρίτης( 90’ Γιαβρής) , Κατσακούλας, Κόκας Παπακίτσος( 87’΄Μακρυγιάννης) , Κελίτσι, Ρούκας, Ντέλος

 

Άνω Νεάπολη – Δίας Κορυδαλλού 1-1

Στο 95’ η Άνω Νεάπολη με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 τον Δία Κορυδαλλού .

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στι 36’ με τον Αποσκίτη. Ισοφάρισε ο Δαρείου στο 95’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Ασπρούλης που ανέτρεψε τον Δαρείου ( 2η κίτρινη )

Την απόφαση αυτή του διαιτητή Τσεβά αμφισβήτησαν έντονα οι Κορυδαλλιώτες . Στη λήξη γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα ο Αποσκίτης και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μανδρέκας , καθώς και ο ποδοσφαιριστής  της Άνω Νεάπολης Καρνάτος που επιχείρησε να κτυπήσει αντίπαλο.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Παναγιώτου, Καρνάτος, Πίνας(69’ Κουτσουμπάρδης) , Χολέζας, Κόστα , Σπυρόπουλος, Κριμίλης, Μάνκο, Δαρείου, Λύρος( 83’ Μαμάης) , Βατούγιος( 58’ Σπανάκος)

ΔΙΑΣ : Δόνας, Λαζαρίδης( 46’ Λαλαΐτης), Ρίζος, Ασπρούλης, Αποσκίτης, Βαβουράκης, Γαρυφαλλίδης , Λεκίδης( 69’ Μάμμας)  Φίλης, Φιλιππάκος, Γιαννιτσιώτης ( 72’ Αντωνίου)

 

ΑΣ Κωφών – Πήγασος 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του ΑΣ Κωφών με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου .

Το παιχνίδι κρίθηκε από το α’ μέρος. Προηγήθηκαν οι Κωφοί στο 27’ με τον Χατζηαργυρίου και ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους ο Καψομενάκης στο 39’ .

Καλός ο διαιτητής Σιασιάκος.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Μπάκας, Γερανάκης( 55’ Δουλής)  Κουιμτζής, Τσάτσης, Χατζηαργυρίου, Τσακουμάγκος, Τρακάκης,  Ρέθη , Βαγγέλης ( 46’ Μαγκλάρας) . Λέτσκα, Σκαρμούτσος( 65’ Κιμπούκας).

ΠΗΓΑΣΟΣ : Χιώτης, Παπαελευθερίου, Βαρβαρίδης, Ζερβός( 69’ Σακκάς) , Παπαδόπουλος Χ., Πιεράκος, Καψομενάκης, Τουλουμτζής, Σπυράκης, Φρονιάδης, Στεφανίδης( 74’ Μούγιος)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply