Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (3/11/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Δάφνη Ταμπουρίων-  Φοίνικας Αγίας Σοφίας 0-4

 

Με ηγέτη και σκόρερ των αρχηγό Γρηγόρη Περάμαντζη, ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας επανήλθε στις επιτυχίες λυγίζοντας εύκολα με 4-0 τη Δάφνη Ταμπουρίων.

Ο έμπειρος επιθετικός του Φοίνικα, αναδείχυηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, καθώς σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης(37’, 57’, 78’, 85’).

Σωστός ο διαιτητής Φαγκρίδας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μελάς, Κοντογιαννόπουλος(87’ Μαυροειδής Β.), Γούτης, Αντωνίου, Κατσικούρης, Φιλιππάκος(87’ Μπινιάρης), Ηλιάκης, Νέστορ(82’ Κομμάτης), Κούζηλος(53’ Γιαννακίδημος), Περάμαντζης, Αγοριανίτης.

 

Άνω Νεάπολη- Ποσειδών Χατζηκυριακείου 2-2

 

Μεγάλη αυτάπαρνηση από την Άνω Νεάπολη, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε ισοπαλία 2-2 από τον επιπόλαιο Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν διπλό προβάδισμα με δυο γκολ του Ραμματιά(26’, 68’ πέναλτι).

Όμως οι παίκτες του Παναγιώτη Μωραΐτη αντέδρασαν και έφτσαν σε επτά λεπτά στην ισοφάριση με τέρματα των Ψαρόπουλου(70’) και Σπανάκου(77’).

Αμέσως μετά το 2-2 η διαιτητής Βογιατζιδάκη απέβαλε από τους γηπεδούχους τον Καρνάτο για χειρονομία στο βοηθό Σαΐνη.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κουλικούρδης, Ιωαννίδης, Πάχος Μ., Πάχος Ι., Καρνάτος, Ψαρόπουλος, Πάχος Κ.(79’ Γκριτζάπης Κ., 84’ Σταυράκογλου Δ.), Αχλαδιώτης, Χάνας(66’ Παναΐδης), Σπανάκος, Σταυράκογλου Ι.(46’ Μιχάλης).

Κότσαλης, Ρίζος(71’ Μάσιος), Αναζίκος, Ραπτόπουλος, Πολυχρονάκης(56’ Ντεντόπουλος), Κόλλιας(80’ Βασιλειάδης), Ευστρατίου, Ζαχαρίου, Ραμματιάς, Κόκκινος(77’ Πάλμος), Ζόμπας.

 

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- Οδηγήτρια 0-2

 

Νίκη από… την άσπρη βούλα για την Οδηγήτρια, καθώς με δυο πέναλτι επιρκάτησε δύσκολα με 2-0 του παθιασμένου Πήγασου Αγίου Διονυσίου και συνεχίζει να μετρά μόνο νίκες στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 52’ ο Νταβέλης με πέναλτι, φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Παρισσόπουλο για την απόφαση αυτή. Μάλιστα στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε από τον Πήγασο ο Στιβακτάς για εξύβριση, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος.

Το τελικό 2-0 έκανε πάλι με πέναλτι ο Λάζαρης στο 90’.

Στο 43’ και όπως γράφει ο διαιτητής Παρισσόπουλος στο φύλλο αγώνος, διέκοψε το παιχνίδι προσωρινά για τρία λεπτά, καθώς φίλαθλοι με διακριτικά της Οδηγήτριας έβριζαν το διαιτητικό τρίο….

ΠΗΓΑΣΟΣ: Καραμπλιάς, Μαστρόκαλος Λ.(57’ λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Νόκα(50’ Παπακωνσταντίνου), Στιβακτάς, Ντιγκάκης(81’ Μουστακίδης), Ζωγράφος, Μαστρόκαλος Ελ., Σταματίου, Τριανταφύλλου, Τσουανάτος(77’ Κουρτέσης), Βουρλιωτάκης.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Βολυράκης, Πολυγένης, Μένα, Λάζαρης, Καρανικόλας(46’ Παυλίδης), Τσιρογιάννης, Μέρντα(88’ Λαζάρου), Παπουτσής(83’ Μπότση), Νταβέλης, Τσώκος, Κουμπουτσιάδης.

 

ΑΕ Χατζηκυριακείου- ΑΣ Κωφών 2-2

 

Ισόπαλο 2-2  έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Χατζηκυριακείου και τον ΑΣ Κωφών.

Οι Κωφοί προηγήθηκαν δυο φορές με ισάριθμα γκολ του Τσιμπάκη(10’, 54’), αλλά το Χατζηκυριάκειο είχε πάντα την απάντηση με τους Κατσανέα(12’) και Μίντσεβ(55’ πέναλτι).

Οι Χατζηκυριακιώτες είχαν χάσει και πέναλτι στο 35’ με τον Κατσανέα, που απέκρουσε ο Βαλής.

Πολύ καλός ο διαιτητής Βουτσάς.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Πατρικάκος(46’ Γιαννίκος), Βλάχος, Κατσανέας, Κούκουρας(46’ Καραμπάσης), Τσότα, Αλιάσι(46’ Χανιώτης, 80’ Δρόσος), Μπάλιας, Μίντσεφ, Μποτρομλής, Χαβέλας.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Βάλης, Καλαμιώτης, Γαλάνης, Τσάτση, Αυγουλέας, Χριστόπουλος(67’ Αργυρόπουλος), Μερτζάνης(89’ Παπουτσάνης), Καρκασίνας(84’ Τουρλίδης), Αλιάγας, Τσιμπάκης.

 

Προμηθέας- Πολυκράτης 2-1

 Σε ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ανερχόμενος  Προμηθέας, αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ από το 78’, κατάφερε στο τέλος να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1 επί του αξιόμαχου Πολυκράτη και συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με μόλις δώδεκα παίκτες και στο 46’ αντικαταστάθηκε ο τραυματίας Φακιόλλι με τον μοναδικό αναπληρωματικό που ήταν ο γκολκίπερ Βολονάκης, ο οποίος έκατσε κάτω από τα δοκάρια και ο βασικός πορτιέρο Πυροβολικός μετατέθηκε μπροστά στην επίθεση. Μια κίνηση απρόβλπετη, που όμως στη συνέχεια του αγώνα αποδείχθηκε κομβική.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο  78’ με  πέναλτι του Γούπου.  Άμεσα ο Προμηθέας απάντησε με τον μόνιμο σκόρερ Παλαντέσκου στο 80’, για να κάνει την ανατροπή στο 84’, όταν ο κατ’ ανάγκην εξτρέμ τρματοφύλακας Πυροβολικός έβγαλε την ασίστ στον Ντόσκορη που πέτυχε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση.

Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους σκόρερ τους,   Παλαντέσκου(41’) και Ντόσκορης(62’).

Διαιτήτευσε ο Βάιλας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Πυροβολικός, Τσεσμελής, Δαντσάκης, Πετράκης, Λιάσκος, Ψαρράς, Παλαντέσκου, Ντόσκορης, Κολοβός, Φακιόλλι(46’ λ.τρ. Βολονάκης), Κουνέλης.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Θεοχάρης, Σινιάρι, Λιβάνιος Θ., Γρυπαίος, Γούπος, Καβαλαράκης(55’ Τοροσιάν), Συναΐτης(92’ Πλαχουράς), Γκοτσόπουλος, Λιβάνιος Π.(85’ Σούτογλου), Σγίντσας(85’ Μιχαηλίδης), Μέξης.

 

ΑΕ Σαλαμίνας- ΑΕ Νίκαια 0-0

 

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα κατέκτησε η ΑΕ Νίκαιας, που με τον Κώστα Βάρσο για πρώτη φορά στον πάγκο της στέρησε δυο πολύτιμους βαθμούς από την επιπόλαια ΑΕ Σαλαμίνας, κρατώντας την στο 0-0.

Η μοναδική αξιόλογη φάση το δοκάρι που είχαν οι νησιώτες με τον Καλάι στο 29’.

Καλός ο διαιτητής Σερέπας.

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μπούτσης, Ντούκα, Σαράτσι(55’ Ψαρράς), Καφούρος, Σιγάλας, Αναστασίου(55’ Μούστα), Πανταζής, Καλάι, Μακρής(62’ Τσουβαλάς), Παπαθεοχάρης, Ιλάνογλου.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Παγώνης, Σαρδάρης(79’ Σαλκετζής), Κουστάνης, Θηραίος, Λυκογιαννάκης, Αποστόλου, Πρέλα, Χαρονιτάκης(34’ Μαυρουδής), Βάρσος(87’ Τρίχας), Βιδάλης, Θωμάς(62’ Θεολόγος).

ΣΩΤΗΡΗΣΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ