Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (3/3/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

ΑΟ Πειραιάς- ΑΣ Κωφών 6-1

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας επανήλθε ο ΑΟ Πειραιάς, καθώς σάρωσε με 6-1 τον ΑΣ Κωφών, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Περαμαϊκού.

Δυο γκολ για την ομάδα του Νικήτα Πασσά έβαλε ο Καραμανώλης(10’, 63’) και από ένα οι  Σπανός(18’),  Μουρτίδης(26’), Κουράκος(53’) και Πετράκης(83’).

Οι Κωφοί πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Καρκασίνα(90’).

Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στρουμπούλης Ι., Σκαρμούτσος Χ.(72’ Φευγαδιώτης), Κουτσούμπας(56’ Κοκκώνης), Κουράκος, Μανιάτης, Σκαρμούτσος Α., Σπανός, Καραμανώλης(70’ Πετράκης), Τσέπα(62’ Στρουμπούλης), Γονατάς, Μουρτίδης.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Μπακαλάρος, Ρεπανίδης(28’ Αλιάι), Πετρέλης, Δημητρόπουλος(84’ Κριθήνας), Τρικαμηνάς, Λιάκος(65’ Καρκασίνας), Καλαμιώτης(39’ Κατίκογλου), Τρακάκης, Μουσκάι, Χάιδος, Κορομπίλης.

 

Περαμαϊκός- Πυθαγόρας 0-1

 

Ο Πυθαγόρας ήταν ο θριαμβευτης στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στις Σιταποθήκες, καθώς επικράτησε με 1-0 του συντοπίτη Περαμαϊκού και τον «εκθρόνισε»  από την κορυφή.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση για την ομάδα του Δημήτρη Μάνσαλη σημείωσε ο Αθανασίου στο 75’ με κοντινή προβολή.

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες λόγω αποβολών με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση των Κυριτσιμπασάκη(80’) και Τριανταφύλλου(93’).

Καλός ο διαιτητής Ορφανός.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γιαννακούρας, Παπακαλοδούκας Ι., Παπακαλοδούκας Π., Καραγιάννης(56’ Ψαρούδας), Πάχος, Σακελλάριος, Σπαθάρης, Φλέγκας, Παπακαλοδούκας Α., Παπαμιχαήλ, Κορνελάτος(61’ Παρίσης).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Μετούση, Κωνσταντίνου, Καρπάθιος, Τρίτσας, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης, Αθανασίου(90’ Τριάντος), Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης(90’ Καλούτάς), Μαρτσόπουλος(90’ Σαραντόπουλος).

 

ΑΕ Χατζηκυριακείου- Ποσειδών Χατζηκυριακείου 1-0

 

Την τέταρτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου, ποθ κατέβαλε στο γειτονικό ντέρμπι με 1-0 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου.

Το ματς κρίθηκε χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλιάγας στο 67’, που υπέδειξε σωστά ο διαιτητής Κουζούμης σε χέρι του Βούλγαρη. Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 81’ με δεύτερη κίτρινη.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Λεγκίσι(67’ Δεμέτης), Κέκος, Μπάλιας, Νίνος, Γεωργίου Γ., Στεφανίδης(86’ Πολίτης), Γεωργίου Α., Αλιάγας, Νάνος(46’ Χαβελάς), Ντεντόπουλος(92’ Χανιώτης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Χ.: Μπάκας, Αναζίκος, Κιουρτίδης, Ραπτόπουλος, Βούλγαρης, Μάσιος(56’ Βασιλειάδης), Ρίζος, Ραμματιάς(87’ Πολυχρονάκης), Βερροιόπουλος, Ευστρατίου(80’Λιάπης), Αποστολόπουλος(54’ Μπρανίκας).

 

Η ενδεκάδα της ΑΕ Χατζηκυριακείου, από τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα.

 

Σαλαμινομάχοι- Μιθριδάτης 1-0

 

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ πραγματοποίησαν οι Σαλαμινομάχοι, καθώς έκαμψαν με 1-0 τον Μιθριδάτη πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Το πολύ γρήγορο γκολ του Ευαγγέλου Γουλιέλμου στο  4’ έκρινε τη συνάντηση.

Διαιτήτευσε ο Δρεμσίζης.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Μαγιάτης, Ευαγγέλου Γ., Σοφράς(90’ Μπούζι), Κωνσταντινίδης, Φουρίκης, Σιγάλας(43’ λ.τρ. Μονιός), Λιγνός, Σεργίδης, Ευαγγέλου Γου.(63’ Μυλωνάς), Πασσάλης.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ:

 

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- ΑΕ Σαλαμίνας 1-0

 

Παλληκαρίσια νίκη για τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου, ο οποίος λύγισε με 1-0 την ΑΕ Σαλαμίνας, που έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι(ανατροπή Τερζή) του Αλαφούζου στο 36’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Παύλου Καπνίση.  Σωστός ο διαιτητής Τσάνος.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μελάς Γ., Καρβούνης, Μουστακίδης, Στιβακτάς(92’ Ζουμπουλάκης), Βιτάλης, Κουρτέσης, Σταματίου, Γιαννακόπουλος(79’ Μητρόπουλος), Μελάς Χ.(65’ Ρωσίδης),  Αλαφούζος, Τερζής(93’ Ζουριδάκης).

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Χριστοδουλάκης, Κεχαγιάς, Σιγάλας(54’ Παπαδόπουλος), Βασιλείου, Ντούκα, Πέτσι, Πανταζής, Μακρής(54’ Σκιαθίτης), Πούτος, Παπαθεοχάρης, Ιλάνογλου.

 

 

Δάφνη Ταμπουρίων- Πολυκράτης 3-1

 

Μετά από πέντε αγωνιστικές η Δάφνη ταμπουρίων επανήλθε στις νίκες καταβάλλοντας στις καθυστερήσεις και με ανατροπή 3-1 τον μαχητικό Πολυκράτη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν  το προβάδισμα με τον Λιάτση(44’), για να ισοφαρίσει στην αρχή της επανάληψης για τη Δάφνη ο Γκόβας(51’).

Με δυο γκολ του  Παναγιωτόπουλου στο τέλος(90’ πέναλτι(ανατροπή Γκόβα) + 93’), η Δάφνη πήρε τη νίκη.

Διαιτήτευσε ο Σερέρπας.

Μετά τη λήξη ο διαιτητής της αναμέτρησης έγραψε στο φύλλο αγώνος τον  αναπληρωματικό του Πολυκράτη  Αργείτη, ο οποίος του είπε «Είσαι ευχαριστημένος με τη διαιτησία σου;». Ο διαιτητής ρωτούσε τον παίκτη να του πει το όνομά τους και του είπε: «Είμαι παίκτης του Πολυκράτη και άμα θες πάμε στα αποδυτήρια να σου πω ποιος είμαι». Ο ρέφερι  Ζήτησε από έναν παράγοντα του  Πολυκράτη να του υποδείξει το όνομα του παίκτη, αλλά εκείνος τραβούσε βίντεο το περιστατικό και είπε στο διαιτητή πώς είναι παράγοντας του Πολυκράτη και θα ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο…

 ΔΑΦΝΗ: Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης(80’ Βρύνιος), Ιωάννου, Γεροντάκης(77’ Αρβανίτης), Χουριέτ, Τομαής, Γκόβας, Παπαδόπουλος Ε.(46’ Παναγιωτόπουλος), Αληφραγκής, Βορδώνης, Σγαρδέλης(70’ λ.τρ. Πρασσάς).

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουτσομπίνας, Τζόγιος(56’ Τοροσιάν), Χριστοδουλόπουλος, Γούπος, Μπίντζος(70’ Σκαρπέλης), Αρβανιτάκης, Δρόσος, Σούτογλου Χ., Μέξης(70’ Σούτογλου Σ.), Λιάτσης(76’ Λιβάνιος), Σινιάρι.