Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (30/1)

Published

on

Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Προφήτης Ηλίας –Ολυμπιακός Κερατσινίου 1-1

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου προηγήθηκε στο 27’ με τον Παπακωνσταντίνου , αλλά ο Προφήτης Ηλίας ισοφάρισε στο 86΄ όταν μετά από κεφαλιά του Μανωλάκου η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σπυριδάκη Ν. , άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα .

Καλός ο διαιτητής Μαυρομιχάλης που απέβαλε στο 81’ από τον πάγκο των φιλοξενουμένων τον Δεληπουτουλίδη για εξύβριση αντιπάλου

ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ : Σπαχίου, Λάζαρης, Αλαϊμπέι, Φεϊζάι, Κλάδης ( 46’ Γιδόπουλος) Σελίμης. Κλάπι, Μπόσμος,( 50΄Γονίδης) Τσάκωνας, Μασρί, Σκαλιτόπουλος( 60’ Μανωλάκος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Βουτσουκάκης, Μαυριδόγλου, Κοντραφούρης, Παπακωνσταντίνου, Σακάτος, Πολίτης, Βεντούρης( 61’ Κουτσιουτράδης Κατσιμοίρης, Σπυριδάκης Ν. Ασκητάς, Γερόλυμος( 57’ Παπαθεοφίλου)

 

Λέοντες Καμινιών – Πήγασος 3-3

 

Τρεις φορές προηγήθηκε ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου με τους Κουτρή 18’, Παπαδόπουλο 47’ Χατζή 75\ για να «απαντήσουν » οι Λέοντες με τρια πέναλτι(!!!) του Φλαμπούρη 37’,62’,85’ ) που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι…

Πέναλτι όμως  κέρδισε και ο Πήγασος στο 13’ σε χέρι του Δερμιτζόγλου που αποβλήθηκε , αλλά ο Μπέτσος που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 89’ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν γκολ με τον Σδρένια, που ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Γιανναράκη . Ακολύθησαν έντονες διαμαρτυρίες και ο διαιτητής Αλατσάκης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη  τους Σδρένια και Δήμα . ο τελευταίος όμως στη συνέχεια έριξε κάτω το στυλό και την κάρτα του διαιτητή!!

ΛΕΟΝΤΕΣ : Μπεντενιώτης Π., Μπεντενιώτης  Σ. Μπίντζος( 73’ Αϊναλής ) Πύρρος, Δήμας,  Δερμιτζόγλου, Σαμαράς( 61’ Καζέρος) , Καλλής, Σταυρακόπουλος, ( 35’ Φλαμπούρης) , Νέστωρ, Λιβάνιος

ΠΗΓΑΣΟΣ : Χιώτης, Γεωργόπουλος, Ζερβός,( 39’ Τουλουμτζής) Φορτετσανάκης, Ηλιόπουλος, Πιεράκος, Σδρένιας, Ποταμιάνος, Μπέτσος, Κουτρής,( 63’ Χατζής) Παπαδόπουλος ( 76’ Καρκανιάς)