Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (31/3/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

ΑΟ Πειραιάς- ΑΕ Χατζηκυριακείου 7-0

 

Χωρίς να «ιδρώσει», ο πρωτοπόρος ΑΟ Πειραιάς διατήρησε την πρωτιά, σαρώνοντας την σαφώς αδύναμη ΑΕ Χατζηκυριακείου με 7-0.

Τα γκολ για την ομάδα του Νικήτα Πασσά σημείωσαν οι Παπαθεοφίλου(7’), Μουρτίδης(18’, 57’), Κουτσούμπας(42’), Σπανός(30’), Γονατάς(57’) και  Καραμανώλης( 77’).

Απαρατήρηρτος πέρασε ο διαιτητής Παρισσόπουλος.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στρουμπούλης Ι., Κουτσούμπας, Κοκκώνης(46’ Σκαρμούτσος Χ.), Κουράκος, Μανιάτης(51’ Σαραντίτης), Γονατάς, Στρουμπούλης Θ.(72’ λ.τρ. Γεροντής), Μουρτίδης(76’ Αγγελής), Παπαθεοφίλου, Καραμανώλης, Σπανός.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Κούνας(46’ Στεφανίδης), Ζωγραφάκης, Μπάλιας, Δεμέτης, Γεωργίου Γ., Κέκος(72’ Κούβαρης), Γεωργίου Α., Ντεντόπουλος, Αλιάγας, Χαβέλας.

 

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- Σαλαμινομάχοι 0-4

 

Αλώβητοι πέρασαν από τη Δραπετσώνας οι Σαλαμινομάχοι καταβάλλοντας με 4-0 τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου και εδραιώθηκαν στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Δυο γκολ για τους νησιώτες έβαλε ο Ευαγγέλου Γ.(11’ πέναλτι, 68’) και από ένα οι  Πασσάλης(65’) και Σεργίδης(86’).

Σωστός ο διαιτητής Σερέπας.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μελάς Γ., Μουστακίδης(46’ Ζουμπουλάκης), Καρβούνης, Στιβακτάς, Κουρτέσης, Μητρόπουλος, Σταματίου(73’ Μελάς Χ.), Αλαφούζος, Τερζής(68’ Στεφανίδης), Τριανταφύλλου, Μπαχάς(70’ Βουρλιωτάκης).

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Λιγνός, Γκάνιεβ, Κούκης, Σοφράς, Κωνσταντινίδης, Σεργίδης, Φουρίκης, Ευαγγέλου Γ.(75’ Μπούζι), Μονιός(62’ Ζαχαρίας), Πασσάλης(83’ Πλουμίδης).

 

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Πυθαγόρας 1-2

 

Τα θλιβερά επεισόδια που εξελίχθηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης επισκίασαν τη νίκη του Πυθαγόρα με 2-1 επί του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου στη Δραπετσώνα, στο ντέρμπι για μια θέση στα πλέι οφ ανόδου.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής Λυτρίβης:

« Μετά τη λήξη του αγώνα ο ποδοσφαιριστής του Πυθαγόρα Καρπάθιος απώθησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, τον οποίο απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Εν συνεχεία οπαδοί του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου, οι οποίοι είχαν κρεμάσει πανό το οποίο ανέγραφε: «ΑΣΧ Ποσειδών», πέταξαν δυο καθίσματα εντός αγωνιστικού χώρου, τα οποία είχαν ξηλώσει νωρίτερα. Αμέσως μετά δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων εντός αγωνιστικού χώρου, από τους οποίους διέκρινα σε συνεργασία με τους βοηθούς μου,  και απέβαλα τους ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Σέχι, ο οποίος γρονθοκόπησε στο πρόσωπο αντίπαλο, τον Αναζίκο, ο οποίος ενήργησε ομοίως κατά αντιπάλου. Από τον Πυθαγόρα διέκρινα και απέβαλα τους Λιοκουκουδάκη για βίαιη κλωτσιά με τις τάπες και λαβή στο λαιμό σε αντίπαλο,  και τον Κυριτσιμπασάκη για σφαλιάρα σε αντίπαλο. Στο τέλος και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων, κάποιος κύριος αγνώστων στοιχείων με πολιτικά ρούχα και χωρίς διακριτικά εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κλώτσησε τον παίκτη του Ποσειδώνα Σέχι, ο οποίος δεν αντέδρασε»….

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πυθαγόρας πήρε μια σπουδαία νίκη, που του δίνει προβάδισμα για τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου.

Ο Ποσειδώνας ευτύχησε να προηγηθεί με τον

Βασιλειάδη στο 35’, για να ισοφαρίσουν οι Περαματιώτες στο 43’ με πέναλτι που κέρδισε ο Τριανταφύλλου και εκτέλεσε εύστοχα ο Κυριτσιαμπασάκης. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Μάνσαλη στο 50’ με κεφαλιά.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Μπάκας, Αναζίκος, Ρίζος, Ραπτόπουλος(69’ Κυρτίδης), Βούλγαρης, Ευστρατίου, Βερροιόπουλος, Ραμματιάς, Βασιλειάδης(60’ Σέχι), Κόκκινος(80’ Λιάπης), Ζαχαρίου(60’ Κόλλιας).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Σαραντόπουλος, Κωνσταντίνου(90’ Κοκκίνης), Καρπάθιος, Τρίτσας, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης, Τριάντος, Ιωσηφίδης(85’ Παπαδρόσου), Δαμαλίδης(81’ Μηλιώνης), Μαρτσόπουλος(90’ Ροδίτης).

 

ΑΣ Κωφών- Μιθριδάτης 1-2

 

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Μιθριδάρης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο «Π. Νικολαΐδης» με 2-1 τον ΑΣ Κωφών και βρίσκεται κοντά στις θέσεις των πλέι οφ.

Για την ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου βρήκαν δίχτυα οι Δημητρόπουλος(14’ αυτογκόλ) και  Βασιλικός(78’).

Ο ΑΣ Κωφών, που έχασε αρκετές ευκαιρίες είχε ισοφαρίσει με τον Αλιάι(60’).

Καλός ο διαιτητής Καλεγιάς.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Μπακαλλάρος, Μουσκάι, Πετρέλλης, Δημητρόπουλος, Τρικαμηνάς, Λιάκος(87’ Κατίκογλου), Μεχμέτι, Κορομπίλης(89’ Τσάτση), Τρακάκης, Χάιδος, Αλιάι(83’ Ρεπανίδης).

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Περδικούρης, Κωνσταντάτος(57’ Μίντσεβ), Φιλίδης(90’ Σκάβαλης), Κουιμτσίδης(84’ Φιλιππάκος), Αμίλητος, Φάσκο, Τσίγκος, Κατσανέας, Λύκα, Βασιλικός(89’ Λιβάνιος), Σιάφακας.

 

Πολυκράτης- Προφήτης Ηλίας 1-0

 

Στο 90’ ο Πολυκράτης κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του απαρηγόρητου και ουραγού Προφήτη Ηλία και να σημειώσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και συνολικά τρίτη στο πρωτάθλημα.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Παπαδόπουλος στο 90’

Στο 45’ αποχώρησε τραυματίας για την ομάδα του Προφήτη Ηλία ο Ραμάι, και μεταφέρθηκε μετά τη λήξη του αγώνα σε εφημερεύον Νοσοκομείο, όπου του διαπιστώθηκε κόψιμο του τένοντα στην περιοχή του ώμου….

Σωστός ο διαιτητής Ιωαννίδης.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Παπακωστόπουλος, Τζόλιος, Μπίντζος, Αρβανιτάκης(83’ Σούτογλου Σ.), Γούπος, Σκαρπέλος, Δρόσος, Αργείτης, Μέξης(70’ Σούτογλου Χ.), Παπαδόπουλος, Τοροσιάν.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Παλούτσα, Χαλαστής(80’ Αναστασίου), Μαραγκός, Δραγάτσης, Κάσο, Λάζαρης, Ντίλι(70’ Σάλπας), Ραμάι(45’ λ.τρ. Τότσης), Φώσκολος, Κούρτη, Αλαϊμπέι.