Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (3/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΕ Χατζηκυριακείου- Δάφνη Ταμπουρίων 1-2

Σπουδαία νίκη και μάλιστα μετά από τέσσερις αγωνιστικές για τη Δάφνη Ταμπουρίων καθώς λύγισε στο  «Παντελής Νικολαΐδης »την τυπικά  γηπεδούχο- λόγω τιμωρίας-  ΑΕ Χατζηκυριακείου και πλησίασε τις προνομιούχες θέσεις ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Μπεκάκου 17’ και Αλιφραγκή 24’. Ο Χατζηκυριακιώτες είχαν δοκάρι στο 3’ με τον Κεσανίδη, ενώ κατάφεραν να μειώσουν στο 55’ με τον Τσάτση.

Σωστός ο διαιτητής Θεολογίτης

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Ριμπάς, Γεωργίου, Νταής(46΄ Τσάτσης), Ζαχαρόπουλος, Κούκουρας, Κόφφας, Κάπαρης(66’ Σιγάλας), Πετρούτσος, Κεσανίδης, Νάνος, Λογοθετίδης.

ΔΑΦΝΗ: Πανταζόπουλος, Μουστακίδης(52’ Αναστάσης), Μαρίνος, Προκόπας, Βιτάλης, Κοντομάης, Λουγγάνι(90’ Μπαρούζ), Τερζής(77’ Βαρβαρίδης), Μπεκάκος, Αλιφραγκής, Χουρμούζης.

 

Φίλαθλοι- Ολυμπιακός Περάματος 1-2

Το νικηφόρο σερί των Φιλάθλων σταμάτησε χθες ο ψυχωμένος Ολυμπιακός Περάματος που τον κατέβαλε με 2-1 στη Δραπετσώνα και ξεκίνησε ιδανικά το νέο έτος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσαούση(29’), για να ισοφαρίσουν οι Φίλαθλοι με τον Γεωργόπουλο(40’). Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε ο Τάνκα στο 81’.

Με λάθη  ο διαιτητής Μουμπογιατζόγλου.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Ζαχαράτος, Καλτσάς Α., Αποστολίδης, Κελίτσι, Καστρίτης(46’ λ.τρ. Μπουρίκος), Κατσακούλας, Ρούκας, Κόκκας, Γεωργόπουλος(76’ Αλευριάδης), Τσέλα, Βαζαίος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λάτσης, Πυλαράς, Ντέμα Α., Άννης, Μαντάς, Λέντα, Τάνκα, Μπιρλούδης, Μπαμπούσουρας(80’ Τριανταφύλλου), Τσουανάτος(55’ Ντέμα Δ.), Τσαούσης(84’ Γκοφίνος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply