Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (3/5)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Το Χατζηκυριάκειο στη Β’ Κατηγορία 1-0 τον Δία στον Κορυδαλλό

Την επάνοδο της στην Β’ Κατηγορία πανηγυρίζει η ΑΕ Χατζηκυριακείου που νίκησε τον Δία στον Κορυδαλλό με 1-0 .

Μια νίκη που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δικαιολογημένοι λοιπόν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στη λήξη του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές να γιορτάζουν μαζί με τους φίλους της ομάδας που είχαν ανάψει και καπνογόνα.

Οι Χατζηκυριακιώτες που είχαν την υπεροχή θα μπορούσαν να σημειώσουν και περισσότερα τέρματα ,αλλά ο γκολκίπερ Μπούρας ενήργησε σωτήρια σε αρκετές περιπτώσεις . Η μόνη φορά που νικήθηκε ήταν στο 31’ όταν ο Νάνος με μακρινό σουτ παραβίασε την εστία των γηπεδούχων .

Άριστος ο διαιτητής Μαρινάκης.

ΔΙΑΣ: Μπούρας,Λαζαρίδης, Ρίζος, Φρατζέσκος Ε., Ανδριώτης, Λεκίδης, Φιλιππάκος , Φρατζέσκος Ν.( 63’ Μιμηγιάννης ) , Φίλης, Μάμας, ( 55’ Μοσχονησιώτης) , Διαμαντής.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Ρίμπας,Γεωργίου, Λογοθετίδης, Μπριλάκης, Ζαχαρόπουλος Κούκουρας, Μπάλιας Πετρούτσος, Τσάσης Δ.(67’ Καμαράτος), Νάνος( 84’ Κάπαρης) Φάσκο.

ΑΕ Νεάπολη- ΑΟ Ζέας 2-2

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ΑΕ Νεάπολη και ΑΟ Ζέας γιόρτασαν την άνοδο τους στη Β’ Κατηγορία στο γήπεδο «Π. Νικολαΐδης», όπου παραβρέθηκε αρκετός κόσμος. Οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στην επανάληψη.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες της Ζέας παρατάχθηκαν στο γήπεδο, όπως συνηθίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα, και αποθέωσαν την πρωταθλήτρια ΑΕ Νεάπολη. Στη συνέχεια οι Πασαλιμανιώτες τίμησαν τον ποδοσφαιριστή τους Μιχάλη Τοξόπουλο, ο οποίος χθες «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από μια πολύχρονη παρουσία στα Πειραϊκά γήπεδα. Μάλιστα το «αντίο» του συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων στο 52’ και στο 75’. Η Νεάπολη είχε προηγηθεί δυο φορές με γκολ των Σαλάμη(47’) και Κρίστο(55’). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 36’. Η Ζέα στο 12’ σημείωσε γκολ με τον Σακελλαρίου Π., αλλά το ακύρωσε ο καλός χθες διαιτητής Σαββατιανός για επιθετικό φάουλ στον Σαουλίδη.

Μετά τη λήξη ακολούθησε η φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕ Νεάπολης, με σαμπάνιες να ρέουν άφθονες, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη απονομή του πρωταθλήματος.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Σαουλίδης, Παπαναστασίου, Τοκατλιά(75’ Πετράκης), Πνευματικός Ρ., Πνευματικός Ι., Χαρτοματσίδης, Κρίστο, Κυρίου, Χαρίτος((85’ Χαλβατζάρας), Σαλάμης(73’ Χριστόπουλος), Μιχαλάς.

ΑΟ ΖΕΑΣ: Τσιαβός, Κηπουρός, Κουμανάκος, Κούβαρης(64’ Παππάς), Χουλιάρας, Παπουλίδης, Στεφανίδης, Σακελλαρίου Μ.(52’ Σιάντος), Αλιάγας, Τοξόπουλος(78’ Ανδρεάκος), Σακελλαρίου Π..

 

Φίλαθλοι- Ένωση Καμινίων 3-1

Από την πρώτη θέση των πλέι οφ θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους για την άνοδο οι Φίλαθλοι, οι οποίοι χθες δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Ένωση Καμινίων που κατέβηκαν με εννιά παίκτες(3-1).

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Αυγουλέας(22’, 77’) και ένα ο Κόκκας με απευθείας κόρνερ στο 4’. Οι Καμινιώτες είχαν μειώσει σε 2-1 με τον Δημητρίου στο 38’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Περδικούρης.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Ζαχαράτος, Μακρυγιάννης, Γκόλφης(60’ Γερασίμου), Κελίτσι, Βιτάλης, Καστρίτης, Γεωργόπουλος, Κόκκας(73’ Καλτσάς Α.), Αυγουλέας(73’ Σκούρτη), Κατσακούλας, Ντέλλος.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Κάνδηλας, Μπιστάκος, Κουτσούμπας Ν., Κουτσούμπας Μ., Μπαρμπάτης, Ζώτος, Παναγιώτου, Πληβούρης, Δημητρίου.

Λέοντες Καμινίων- Δάφνη Ταμπουρίων 7-6

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου μπήκαν 13 γκολ οι ψυχωμένοι Λέοντες Καμινίων επιβλήθηκαν της Δάφνης Ταμπουρίων με το εξωπραγματικό 7-6 και έκλεισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Δάφνη από εκεί που κράταγε την τρίτη θέση στα «χέρια» της υποχώρησε στην τέταρτη και πλέον θα διεκδικήσει την άνοδο από τη δεύτερη θέση των μπαράζ.

Για τους Λέοντες πέντε γκολ σημείωσε ο Δερμεντζόγλου(30’, 36’, 56’, 88’, 93’) και από ένα οι Ντιγκάκης(65’) και Καλής(27’).  Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν προηγηθεί με 3-0 σκόραραν με τους Αληφραγκή(5’, 10’, 57’),  Χατζηγρηγορίου ( (13’) και Λουκάνι Ν.(60’, 86’).

Ο διαιτητής Φιλακούρης στο 73’ απέβαλε τον Χατζηγρηγορίου για εξύβριση στο βοηθό Καανάνο.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Κύριας, Κάστανος, Γονίδης, Σφήνας, Αποστόλου, Ντιγκάκης, Καπετανάκης, Αντωνίου, Δερμεντζόγλου, Κάλιο, Καλλής(89’ Χατζηκωνταντίνου).

ΔΑΦΝΗ: Μανίκας, Γκάρας, Λουκάνι Ν., Προκόπας, Γκλοφίνος(78’ Αρβανίτης), Αναστάσης, Χατζηγρηγορίου(72’ Βαρβαρίδης), Κοντομάρης,  Χουρμούζης, Αληφραγκής, Τερζής.

 

Πήγασος -Ολυμπιακός Περάματος 0-8

«Φύλο και φτερό» έκανε ο Ολυμπιακός Περάματος τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου τον οποίο συνέτριψε μέσα στη Δραπετσώνα με 8-0.

Μεγάλος όμως πρωταγωνιστής του αγώνα ο Αποστόλης Τάνκα που σημείωσε επτά τέρματα( 8’,11’23’,42’,49’,73’,78’) . Με αυτόν τον τρόπο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος με 33 τέρματα.

Το σκορ έκλεισε για τους Περαματιώτες που θα διεκδικήσουν τώρα την άνοδο μέσω των πλέι οφ , ο Πιλαράς στο 88’.

Στο 85’ αποβλήθηκε ο Παπαελευθερίου που εξύβρισε τον διαιτητή Βάιλα .

ΠΗΓΑΣΟΣ: Παπαθανασίου, Τουλουμτζής, Βαρβαρίδης, Παπαδόπουλος, Παπαελευθερίου, Σπυράκης, Σακκάς, Στεφανίδης, Σούλιος, Φρονιάδης, Καψομενάκης.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜ.: Λάτσης, Πιλαράς, Ντέμας Α.( 22’ λ.τρ. Ντέμας Δ.) Μαντάς, Χατζηνικολάου, Χαρίσης, Τάνκα ,Μπιρλούδης( 70’ Κουρκούλης, ) Τζοάννης, ( 78’ Φουστέρη, Τσαούσης , Μαντζάρας .

Πυθαγόρας- Άνω Νεάπολη 2-3

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Άνω Νεάπολη, καθώς η σαρωτική επικράτηση του Ολυμπιακού Περάματος επί του Πήγασου Αγίου Διονυσίου την άφησε εκτός πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι αν και έχαναν  με 0-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχαν  τρία γκολ και κατέβαλαν  τον Πυθαγόρα με 3-2.Οι Περαματιώτες πήραν «αέρα» δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος με γκολ των Λουκίδη(30’) και  Κριμίλη(42’ αυτογκόλ), ενώ στην επανάληψη έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν περισσότερο το  σκορ. Στο τέλος όμως «μίλησε» η Άνω Νεάπολη που με δυο γκολ του Μάνκο(79’, 82’) και ένα του Μαμάη(88’) πήρε το ματς.

Καλός ο διαιτητής Λυτρίβης.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Καμπόσος, Λακέρδας, Γκλεζάκος, Καλέργης, Κοσυφάκης, Χάλαρης(80’ λ.τρ. Γκοτζάι), Λουκίδης, Βραχνός, Δαλέζιος(88’ Γκουνέλας), Μαλλιαρός, Κωνσταντίνου(81’ Παράσχος).

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κουλικούρδης, Λύρος, Πίνας(51’ Σαρρής), Χολέζας, Κώστα, Μάνκο, Κριμίλης, Σπανάκος, Μαμάης(86’ λ.τρ. Βασιλάρης), Σπυρόπουλος, Βατούγιος(56’ Ιωαννίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply