Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (4/3)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των σημερινών αγώνων στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά:

ΑΟ Πειραιάς- Φίλαθλοι 0-3

 

Σταθερά στη δεύτερη προνομιούχο θέση παρέμειναν οι Φίλαθλοι που κατέβαλαν στο Ρέντη με 3-0 τον «άχρωμο» ΑΟ Πειραιά.

Δυο γκολ για την ομάδα του Θοδωρή Ντέμου σημείωσε ο Σίντρε(46’, 77’) και ένα ο  Κουρτίδης(45’). Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Κουκουβίνο(28’).

Σωστός ο διαιτητής Μπεσίρης.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Γιώργο, Κορέντιος, Μουρτίδης, Μανιάτης, Στέφα, Σκαρμούτσος, Στρουμπούλης, Τσαγκαλίδης, Μεμαϊντίνι, Πατσιός(56’ Φευγαδιώτης), Παπαθεοφίλου(50’ Καραμανώλης).

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Τσαουλλί, Μιχαλακάκος, Παπακωνσταντίνου(66’ Πρίφτι), Κουκουβίνος, Κουλουκτσής, Μαθιουδάκης, Ζουρούδης, Νταβέλης(46’ Βουρλούμης), Σίντρε, Κουρτίδης(79’ Ζόνγκα), Θέος(70’ Τσώνης).

 

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- Πυθαγόρας 1-4

 

Νίκη ψυχολογικής σημασίας πέτυχε ο Πυθαγόρας που κατέβαλε με 4-1 τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου και διατηρεί τις ελπίδες του για συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

Τα γκολ των Περαματιωτών πέτυχαν οι Τριανταφύλλου(5’), Καλουτάς(31’, 61’) και  Ιωσηφίσης(58’). Το γκολ της τιμής για τον Πήγασο έβαλε ο  Μπιρλούδης(71’).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 37’ τραυματίστηκε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Γκότσης και τον αντικατέστησε για το υπόλοιπο του αγώνα ο μέσος Κουρτέσης.

Παράπονα από τη διαιτησία του Σερέπα έχουν στον Πήγασο. Διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ του Πυθαγόρα και για χέρι στο δεύτερο.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Γκότσης(37’ λ.τρ. Δαλάκας), Βορδώνης, Γρίμπιλας, Στιβακτάς(58’ Μπιρλούδης), Καρβούνης, Κουρτέσης, Κατρής, Τερζής, Αλαφούζος(58’ Σομπόνης) Μαμμάης(44’ Κατσιγιάννης),

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Τριάντος, Ροδίτης(62’ Μετούση), Τρίτσας(62’ Παπαδρόσου), Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου(66’ Λαμπρόπουλος), Δαμαλίδης(76’ Δαναλάτος), Μηλιώνης, Καλουτάς, Ιωσηφίδης, Καρράς.