Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (5/5/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

ΑΕ Χατζηκυριακείου- Πυθαγόρας 0-3

 

Για ακόμα μια χρονιά ο Πυθαγόρας θα παλέψει για την άνοδο στην Β’ Κατηγορία από τα πλέι οφ. Η ομάδα του Δημήτρη Μάνσαλη επιβλήθηκε στην αυλαία του πρωταθλήματος με 3-0 της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου στη Χαραυγή και θα ξεκινήσει στα μπαράζ από τη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς.

Δυο γκολ με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε ο Παπαδρόσου(13’, 52’-  κεφαλιές μετά από κόρνερ του Ιωσιφίδη) και ένα ο  Κυριτσιμπασάκης(19’).

Διαιτήτευσε ο Βάιλας.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Λεγκίσι, Κέκος Π., Μπάλιας, Ζωγραφάκης, Γεωργίου, Αδαμαντίδης, Κέκος Ν., Χανιώτης(58’ Βλάχος), Ντεντόπουλος, Χαβέλας.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ:  Λιοκουκουδάκης, Κωνσταντίνου(60’ Σαραντόπουλος), Μετούση, Τρίτσας, Παπαδρόσου, Τριανταφύλλου(60’ Αθανασίου), Κυρυτσιμπασάκης(70’ Αλιάι), Μηλιώνης, Ιωσηφίδης(77’ Κορνελάτος), Δαμαλίδης, Μαρτσόπουλος.

 

Πολυκράτης- Πήγασος Αγίου Διονυσίου 1-1

 

Σε ένα ματς φιλικού χαρακτήρα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο Πολυκράτης ισοφάρισε στο 93’ με  το γκολ του Αργείτη σε 1-1 τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Σταματίου(43’), ενώ στο 85’ έχασαν πέναλτι με τον Γιαννακόπουλο, που απέκρουσε ο κατ’ ανάγκη γκολκίπερ, ο αμυντικός Ρούσσος.

Διαιτήτευσε ο Αντωνόπουλος.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ρούσσος, Σάσσαρης, Μπίντζος, Αρβανιτάκης, Γούπος, Χριστοδουλόπουλος, Δρόσος, Σκαρπέλος, Τοροσιάν, Μέξης, Αργείτης.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μελάς(71’ Χατζηπέρης), Μπαχάς, Βουρλιωτάκης, Κουρτέσης, Αλαφούζος, Μητρόπουλος, Σταματίου, Τσουαντάτος(71’ Στιβακτάς), Τριανταφύλλου(71’ Ρωσίδης), Γιαννακόπουλος, Μουστακίδης.