Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (7/4/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Προφήτης Ηλίας- ΑΟ Πειραιάς 0-7

 

Μέσα σε έντονο και βαρύ κλίμα, λόγω του πρόσφατου θανάτου του ηγέτη του ΑΟ Πειραιά Δαβίδ Κωνσταντίνου, οι πρωοπόροι Καμινιώτες σάρωσαν στο Μοσχάτο με 7-0  τον ουραγό Προφήτη Ηλία και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Περαμαϊκού αύξησαν τις ελπίδες τους και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νικήτα Πασσά, που αγωνίστηκε σε όλο το ματς με μαύρα περιβραχιόνια, βρήκε δίχτυα με τους Μουρτίδη(6’, 42’, 57’),  Σπανό(26’, 33’), Γονατάς(9’) και  Παπακωνσταντίνου(65’).

Σωστός ο διαιτητής Τσάνος.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Παλούτσα, Αλαϊμπέι, Αναστασίου, Δραγάτσης, Μάσο, Λάζαρης, Ντίλι, Σάλτας, Τότσης, Φώσκολος, Κούρτη.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Καλτσάς, Κουτσούμπας(39’ Σκαρμούτσος Χ.), Κοκκώνης, Κουράκος, Μανιάτης, Στρουπούλης Θ., Σπανός(55’ Παπακωνσταντίνου), Παπαθεοφίλου(57’ Σκαρμούτσος Α.), Καραμανώλης(46’ Σαραντίτης), Γονατάς, Μουρτίδης.

 

Σαλαμινομάχοι- Περαμαϊκός 4-4

 

Από την… κόλαση στον Παράδεισο ο Περαμαϊκός, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 4-1, γλύτωσε την ήττα αποσπώντας στη Χαραυγή ισοπαλία 4-4 στο 90’. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μανώλη Πόλλια έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Σαλαμίνιοι που είχαν εκπληκτική απόδοση ιδίως στο πρώτο μέρος, βρέθηκαν να προηγηθούν και 4-1, χάρη σε τρία γκολ του Ευαγγέλου Γ.(13’, 16’, 35’) και ένα του Πασσάλη(42’).

Οι Περαματιώτες έσωσαν την παρτίδα στην επανάληψη με τέρματα των Θεολόγου(2’, 70’) και   Παπαμιχαήλ(57’,   90’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Κακριδής.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Σοφράς, Λιγνός, Μαγιάτης, Κούκης(62’ Γκάνιεβ), Κωνσταντινίδης, Παπαδημητρίου, Σεργίδης, Μπούζι(64’ Ζαχαρίας), Ευαγγέλου Γουλ.(75’ Βρεττός), Πασσάλης(83’ Μυλωνάς).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γιαννακούρας, Παπακαλοδούκας Ι., Παπακαλοδούκας Π., Μαυράκης, Ψαρούδας(78’ Φωτεινάκης), Πάχος, Μαγδαλόπουλος(46’ Παπαμιχαήλ), Φλέγκας, Παπακαλοδούκας Α., Θεολόγου, Παρίσης.

 

Μιθριδάτης- Πολυκράτης 0-1

 

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Πολυκράτης. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επιβλήθηκε στο Ρέντη με 1-0 του απογοητευτικού Μιθριδάτη και πέτυχε την τρίτη του σερί νίκη με το ίδιο σκορ. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Πολυκράτης από εκεί που είχε μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα, τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει δεχτεί γκολ.

Το ματς κρίθηκε χάρη στο τέρμα του Κώστα Παπαδόπουλου στο   48’.

Καλός ο διαιτητής Λυτρίβης.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Παπακωστόπουλος, Τζόγιος, Μπίντζος, Αρβανιτάκης, Γούπος, Σκαρπέλος, Δρόσος, Αργείτης(60’ Ρούσσος), Μέξης, Παπαδόπουλος, Τοροσιάν(75’ Σάσσαρης).

 

Δάφνη Ταμπουρίων- ΑΕ Χατζηκυριακείου 2-2

Ιδανική… «αυτόχειρας» η ΑΕ Χατζηκυριακείου, καθώς αν και είχε προηγθεί με 0-2 και είχε και άλλες ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς, ισοφαρίστηκε σε 2-2 από την ψυχωμένη Δάφνη Ταμπουρίων στο 90’.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν διπλό προβάδισμα με τους Χαβέλα(1’) και Αλιάγα(61’), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Ντεντόπουλο στο 17’.

Η Δάφνη δεν παράτησε το ματς και αφού αρχικά στο 65’  έχασε πέναλτι με τον Βορδώνη που απέκρουσε ο Τσιάμης, στη συνέχεια έφτασε στο τελικό 2-2 με γκολ των Παπαδόπουλου Ευθ.(67’) και  Βορδώνη(90’).

Στο 85’ οι Χατζηκυριακιώτες έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Γεωργίου Γ. για εξύβριση στο διαιτητή Φωτιάδη.

ΔΑΦΝΗ: Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης, Ιωάννου, Γουναρίδης, Αρβανίτης(46’ Σγαρδέλης), Παπαδόπουλος Ευθ., Γκόβας, Παπαδόπουλος Ευαγ.(46’Χουριέτ), Τσούκας, Βορδώνης, Παναγιωτόπουλος(63’ λ.τρ. Πρασσάς).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης(85’ λ.τρ. Κούβαρης), Λεκίσι, Κουνάς, Μπάλιας, Δεμέτης, Γεωργίου Γ., Γεωργίου Α., Κέκος(58’ Αδαμαντίδης), Ντεντόπουλος(90’ Ζωγραφάκης), Αλιάγας, Χαβέλας.