Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Πολυκράτης – Περαμαϊκός 1-3

Νικηφόρα επέστρεψε στα πρωταθλήματα ο Περαμαϊκός όπου επικράτησε με 1-3 του αξιόμαχου Πολυκράτη στο Μοσχάτο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Γούπο. Οι Περαματιώτες ισοφάρισαν στο 23’ με τον Καλούδη  για να φτάσουν στη νίκη στην επανάληψη μ τέρματα των Κατσιμοίρη 71’ και Φλέγκα 77’.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κωνσταντόπουλου.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ :  Κουτσομπίνας. Σινιάρη, Μπίντζος( 58’ Μήττας) , Γούπος, Αρβανιτάκης, Ρούσσος, Δρόσος( 70’Σίνταρος) , Τοροσιάν( 75’ Λίκα ) , Λιβάνιος, Σπυρόπουλος, Σούτογλου( 70’ Λουκάκης)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ : Γαϊτανιός, Παπακαλοδούκας Ι., Παπακαλοδούκας Π.( 72’  Παππάς )  , Μαυράκης, Καλούδης, Σακελλάριος, Παρίσης, Φλέγγας( 78’ Μαγδαλόπουλος) , Κατσιμοίρης( 67’ Σπαθάρης) , Θεολόγου( 89’ Κυπριώτης) , Παπακαλοδούκας Α.

Δάφνη Ταμπουρίων- Μιθριδάτης 0-1

Εντυπωσιακά επανήλθε στην αγωνιστική δράση ο Μιθρδάτης, καθώς επιβλήθηκε στη Δραπετσώνα με 1-0 της Δάφνης Ταμπουρίων. Το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμού στους Πόντιους πέτυχε στο 20’ ο Κουσμίδη. Στην αρχή της επανάληψης τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο από τους φιλοξενούμενους ο Κασιδόκωστας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

 Παράπονα από τη διαιτησία του Αντωνόπουλου έχει η Δάφνη.

ΔΑΦΝΗ: Πανταζόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Χουριέτ, Γεροντάκης, Βιτάλης, Τομαής, Γκόβας(55’ Σγαρδέλης), Πρασσάς(88’ Χουρμούζης), Αληφραγκής, Βάλλας(33’ λ.τρ. Σαντοριναίος), Παναγιωτόπουλος.

 ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Περδικούρης, Πηλίδης(85’ Μπαμπούλης), Τσιμπλάκης, Κυρίτσης, Αμίλητος, Κουσμίδης(61’ Αρβανίτης), Κασιδόκωστας(48’ λ.τρ. Ασλάνογλου), Χοτζάι(71’ Μυρλίδης), Κονγκίνι, Τσίγκος, Τσότσα.

Πυθαγόρας- Προφήτης Ηλίας 1-0

 Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δαμαλίδη στο 45’ , που υπέδειξε ο διαιτητής Βάλβης σε χέρι αμυντικου, ο Πυθαγόρας επικράτησε με 1-0 του αξιόμαχου Προφήτη Ηλία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του και στο πρωτάθλημα.

 Οι φιλοξενούμενοι παρατάχτηκαν με μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές.

 Δυο δοκάρια είχαν οι Περαματιώτες με τους Χατζησταύρου (44’) και Καλουτά(27’). Στο 75’ ο Πυθαγόρας πέτυχε γκολ με τον Κοσυφάκη, αλλά ο βοηθός Φωτιάδης το ακύρωσε για οφσάιντ, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης. Σαραντόπουλος, Κορνελάτος Κ., Κοσυφάκης, Μαρτσόπουλος, Τριάντος(62’ λ.τρ. Κωνσταντίνου), Ιωσηφίδης(42’ λ.τρ. Χατζησταύρου), Μηλιώνης, Καλουτάς(88’ Κορνελάτος Η.), Πλακίδης(68’ Αναστάσης).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Παλούτσα, Σκαλιτόπουλος, Βυρόπουλος, Δραγάτσης, Λάζαρης, Ραμάι, Ντίλι, Κλάδης, Κάσο, Φώσκολος, Σελίμης.