Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην ΕΠΣΠ(21/5) – Αναλυτικό ρεπορτάζ

Published

on

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1ος ΟΜΙΛΟΣ ( πλέι άουτ)

Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας 4-3 το Χατζηκυριάκειο που υποβιβάζεται

«Έσπασαν καρδιές» στο γήπεδο της Χαραυγής, όπου ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας από την «κόλαση» του υποβιβασμού βρέθηκε στο 92′ στον «παράδεισο» της σωτηρίας. Αν και μέχρι το 88′ ήταν ισόπαλος 3-3 επικράτησε τελικά με 4-3 του Χατζηκυριακείου, το οποίο μετά από αυτή την οδυνηρή ήττα υποβιβάζεται στη Γ’ Κατηγορία.

Οι Χατζηκυριακιώτες προηγήθηκαν με τον Καραβατάκη στο 4′, για να ισοφαρίσει ο Φοίνικας με τον Αγοριανίτη στο 19′. Όλα κρίθηκαν στην επανάληψη. Νέο προβάδισμα για τον Χατζηκυριάκειο με τον Αμίλητο(54′), για να ακολουθήσει το προσπέρασμα των τυπικά φιλοξενούμενων με τέρματα των Βλαχάκη(67′) και Αγοριανίτη(70′). Στο 87′ η ομάδα της Αγίας Σοφίας έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Κρασονικολάκη(2η κίτρινη), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τοξόπουλος έγειρε την υπόθεση παραμονή και πάλι για το Χατζηκυριάκειο(3-3). Ο Φοίνικας όμως είχε αφήσει το καλό για το τέλος. Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε με τη «χρυσή» αλλαγή όπως αποδείχθηκε Βλαχάκη στο 92′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να σφραγίσει την παραμονή της ομάδας στη Β’ Κατηγορία.

Καλός ο διαιτητής Μαρινάκης.

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ: Τρικαμηνάς, Λογοθέτης, Ζαχαρίου(55′ Τσόρβας), Κούκουρας, Χριστοδουλάκος(73′ Τοξόπουλος), Κόφφας, Τσάτσι, Αμίλητος, Καραβατάκης(46′ Κάπαρης), Τσιάρας, Πετρούτσος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κοντογιαννόπουλος Χ., Κοντογιανόπουλος Σ.(46′ Βλαχάκης), Αργυρόπουλος, Κονταξίου, Αντωνίου, Κρασονικολάκης, Καλύβας, Χρηστάκης(88′ Κορδώνης), Αγοριανίτης, Περάμαντζης, Πουρναράς(57′ Πουρναράς).

 

 

ΑΟΑΔ- Αρμενική 0-0

Μπορεί να μην εντυπωσίασαν ΑΟΑΔ και Αρμενική καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, αλλά χάρη στη νίκη του Φοίνικα επί του Χατζηκυριακείου παραμένουν αμφότερες στην Β’ Κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρμενική σώθηκε με τρεις ισοπαλίες στα play out.

Σωστός ο διαιτητής Δριτσάκης.

ΑΟΑΔ: Κελεμίδης, Στιβακτάς, Σταματίου, Ελευθερίου, Παπακωνσταντίνου, Γκλεζάκος, Σεχάι, Χαϊδεμένος(46′ Χατζηβασιλείου), Παπαδάκης, Μπεκάκος, Χατζάκης.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Κωνσταντόπουλος, Καφούρος, Κουλουμπαρίτσης, Στρατουδάκης, Σπαθούλας, Ντρούρο(89′ λ.τρ. Σαχπαζιάν), Μούτσο, Φραγκόπουλος, Παπαϊωάννου, Κοσταρίδης, Παπικιάν.

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Φοίνικας Αγ. Σοφίας 6

2. Αρμενική 5

3. ΑΟΑΔ 5

………….

4. Χατζηκυριάκειο 4

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ( πλέι οφ)

 

Η Χαλκηδόνα στην Α’ Πειραιά νίκησε 3-1 τους Νέους Ευγενείας

 

Την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία πανηγυρίζει ο ΑΟ Χαλκηδόνα . . Είναι η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για την ομάδα του Κώστα Διαμαντόπουλου που νίκησε με 3-1 τους Νέους Ευγενείας .

Κι όμως το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τους νικητές . Βρέθηκαν να χάνουν στο 40′ με 0-1 από γκολ που πέτυχε ο Κανδρής στο 40′ . Αν αναλογιστούμε ότι δεν τους ευνοούσε ούτε η ισοπαλία καταλαβαίνει κανείς πως ήταν η κατάσταση . Όμως η Χαλκηδόνα κατάφερε σχεδόν αμέσως ( 42′) να ισοφαρίσει με τον Κούβαρη. Το γκολ αυτό επέδρασε ευεργετικά στους παίκτες της που μπήκαν αποφασιστικά την επανάληψη . Έτσι μέσα σε πέντε λεπτά σημείωσαν δυο ακόμα τέρματα με τους Κούσια 52’΄και Πνευματικό Ε.57′ που τους χάρισαν τη νίκη , ενώ είχαν δοκάρι στο 85′ με τον Μαρούλη.

Οι Νέοι Ευγενείας που ανέβαιναν ακόμα και με ισοπαλία δεν τα κατάφεραν αφού φάνηκε ότι αιφνιδιάστηκαν από την αντίδραση των αντιπάλων τους .

Πολύ καλός ο διαιτητής Ορφανός

 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Πνευματικός Κ. Κυρίου( 75′ Κουτρούλης), Παπαδάκης, Λοκόσι Αξιώτου, Μαρούλης, Ζίου( 70′ Σάμπα) , Κούσιας , Κούβαρης, Δάππας( 73′ Χάιδος) , Πνευματικός Ε.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Σγουρός Γκόντε, Ζωγράφος, Γκολόση, Λοξός, Σπυριδάκης Ν., Κανδρής, Βασιελειάδης, Λέκκας( 65′ Γκαλιμανάς) Θεοδωρίδης( 78\’ Χαλκιάς) , Φωτάκης( 70′ Σπυριδάκης Φ.)

 

Πειραϊκός- Θησέας 4-2 `

 

Με νίκη ολοκλήρωσε τους αγώνες του στα πλέι οφ ο Πειραϊκός που επιβλήθηκε με 4-2 του Θησέα .

Για τους νικητές σκόραραν οι Κουτσόπουλος 26′,Ρεϊσόπουλος 67′, Μπλέραντ 85′, Σπυριδάκης 90′.

Τα τέρματα του Θησέα σημείωσαν οι Βλαχουτσάκος 2′, Χαιρέτας Γ.77′.

Πολύ καλός ο διαιτητής Πουλόπουλος.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Τσαουλί, Σπυριδάκης, Ρεϊσόπουλος, Γκούμας, Κουκουνασούλης, Τζέκα, Αποστολάκης( 54′ Σάκης) , Παυλάκος, Τρακάλας( 22′ λ.Τρ Κουτσονικόλας) Μπλέραντ, Καραμπάτσης( 40′ Χρυσαφάκης)

ΘΗΣΕΑΣ: Βώκος, Σαρηγιαννάκης( 75′ Γιαννόπουλος) , Τσώνης, Κούβαρης, Μουτάφης, Μαθιουδάκης( 88′ Χαιρέτας Χ.) , Χαιρέτας Γ., Ρενιέρης, Δερμιτζόγλου, Καλαϊτζόγλου, Βλαχουτσάκος

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Α.Ο. Χαλκηδόνα 9

…………..

2 Νέοι Ευγενείας 8

3. Πειραϊκός 6

4. Θησέας 1

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ ( πλέι άουτ)

 

Αναγέννηση Μοσχάτου- Ένωση Α.Α. Ρέντη 1-2

 

Στο 88′ με γκολ του Καγιά που ήταν η χρυσή αλλαγή του Κώστα Χαλιάσου η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου νίκησε την Αναγέννηση Μοσχάτου με 2-1 και έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της .

Οι Ρεντιώτες προηγήθηκαν στο 25′ με τον Λάμπρου. Ισοφάρισε η Αναγέννηση με τον Λάμπρου στο 36′. Η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες στο 78′ λόγω αποβολής του Λένγκα που έβρισε τον διαιτητή Βλαντή. Παρά το γεγονός αυτό ο Καγιάς που είχε μπει στο 85′ στο 88′ χάρισε την σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : Σαλομίδης, Χαψής Γ., Σινάνι, Σπυρόπουλος, Καπούλας, Τότης, Φραγκούδης, Κατσίβας( 75′ Ζαχαρίας) Λάμπρου , Νικολάου, Ταχιράι

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Σαραντάκης, Κοντοπίθαρης, Θεοχαράκης Κασιμάτης Καλικαντής, Γεωργιάδης( 73′ Μητσάκος) , Σκεντέρας, Μπουρδίμο( 85′ Καγιάς) , Λένγκα, Κουτούζος .

 

Παντζιτζιφιακός – ΑΕ Νεάπολη 2-1

 

Νίκη «ανάσα » για τον Παντζιτζιφιακό που κατέβαλε στο 89′ με 2-1 στην επανάληψη την ΑΕ Νεάπολη .

Ο Δημητρακάκης Γ. έδωσε το προβάδισμα στους Νεαπολίτες που ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος .

Ο Παντζιτζιφιακός ισοφάρισε στο 57′ με τον Κορωναίο , για να πάρει τελικά την πολύτιμη νίκη στο 89΄με τον Φράγκο.

Η ΑΕ Νεάπολη έχει όμως σοβαρότατα παράπονα από τη διαιτησία της Μήτση, για την οποία αναμένεται οξύτατη διαμαρτυρία .

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ : Χατζαντώνης, Λίλο Κυτέας, Προδρομίδης Δ., Μανωλάκης(70′ Προδρομίδης Σ.) Τσαγκάρης , Καζόλας( 38′ Φράγκος) Γιαλουράκης, Παυλίδης ( 60′ Κωνσταντίνου) Κορωναίος, Λαδιάς

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Μασαλής, Πνευματικός, Τοκατλιάν, Παπαναστασίου, Χαρτοματζίδης, Αναστασιάδης, Μάγκο, Χαλάς Δημητρακάκης Γ.( 88′ Δημητρακάκησ Δ.) Καρκανίσασ( 57΄Χατζηγρηγορίου) Πετράκης( 57′ Μοβσεσιάν)

 

1 .Ένωση Α. Α. Ρέντη 5

1.Αναγέννηση Μοσχάτου 3

3. Παντζιτζιφιακός 3

……………..

4. ΑΕ Νεάπολη 1

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply