Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(1/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης 

 

Μεγαρικός- ΠΑΟ Φυλής 7-0

 

Από εκεί που σταμάτησε… συνέχισε ο πρωτοπόρος Μεγαρικός, καθώς για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική πέτυχε επτά γκολ, καταβάλλοντας με 7-0 τον σαφώς κατώτερο ΠΑΟ Φυλής. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκορ ημιχρόνου ήταν 6-0.

Από δυο γκολ για το συγκρότημα του Γιώργου Χατζή έβαλαν οι Σακόβ(13’, 27’) και Κουφής Γ.(26’, 31’) και από ένα οι  Σερταρίδης(35’), Χριστοδουλίδης(41’) και Στέφα(53’).

Σωστός ο διαιτητής Λάμπρου.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Ελέζι, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Κουτσουμπής, Μητρόπουλος, Στεφανίδης(46’ Χατζής), Σακόβ(46’ Στέφα), Κουφής Γ.(62’ Άλκος), Κουφής Γ.(70’ Καστάνης), Σερταρίδης.

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Κυριακός, Θεοδώρου, Βελέτας, Τόρης(56’ Ζωγράφος), Θηβαίος(78’ Κουρέλης), Καλύβας(73’ Κόλλιας), Σερέπας, Λιόσης, Τσολακίδης, Τσεβάς, Λύτρας(60’ Τσοχαντάρης).

 

Κριός Ασπροπύργου- Σκορπιός Φυλής 0-1

 

Επιστροφή στις νίκες και στην δεύτερη προνομιούχο θέση προσωρινά για τον Σκορπιό Φυλής, που έκαμψε στην Παραλία Ασπροπύργου με 1-0 τον μαχητικό Κριό.

Σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Σύρου ο Ντόκα(67’). Για το γκολ αυτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι είχε προηγηθεί χέρι του επιθετικού, ενώ διαμαρτυρήθηκαν στο 90’ για γκολ που πέτυχαν με τον Χαϊντούτη και ακύρωσε για οφσάιντ ο βοηθός Θωμόπουλος. Επίσης ζήτησαν από το διαιτητή Χρόνη πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 31’.

Ο Κριός είχε και δοκάρι με τον Μασμανίδη(61’).

ΚΡΙΟΣ: Παναγιώτου, Χατζηδάκης, Μιχαηλίδης, Λειβαδάς, Γιαϊλίδης, Χαϊντούτης, Σφακιανάκης Αγγ., Βαλμάς(86’ Σοφιανίδης), Μασμανίδης(90’ Ξιμιτίδης), Τόλας, Αδελφόπουλος(71’ Νερούτσος).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Πασσαδάκης, Δεδούσης(91’ Μπελάλης), Γκιόκας, Αντωνόπουλος, Μπήκας, Κίτσας(46’ Μαχαιρίδης), Ντόκα(90’ Χριστοδούλου), Γκούμας(62’ Κάσος), Παγώνης, Σκαμτνζούρας.

 

Απόλλων Άνω Λιοσίων- Ατρόμητος Ελευσίνας 3-0

 

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Άνω Λιοσίων, καθώς μετά από καιρό επανήλθε στις επιτυχίες επικρατώντας του Ατρόμητου Ελευσίνας με 3-0.

Το σκορ για την ομάδα του Χρήστου Ράλλη άνοιξε ο Χατζηγιάννης(36’), για να σημειώσει στη συνέχεια δύο ο Δέδες(40’, 75’).

Διαιτήτευσε ο Χαμπιλάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσουτσάνης, Μακρόπουλος(82’ Τριαντάφυλλος), Ελεύθερος(64’ Καματερός), Σταύρου, Καπουράνης Γ., Καπουράνης Ν., Ανδριώτης, Χατζηγιάννης, Σκαμαντζούρας(58’ Μπελίτσας), Καψάλας, Δέδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκούμας, Μίχας, Κουμουρίγια, Ρούπας, Τσάλος, Πέππας(466’ Φίλης), Πέρρος(46’ Μετλέκα), Χυσκάι, Καρεμφυλάκης*82’ Τσιτσάνης), Τσιμούρτος(72’ Κοντολαιμάκης), Παπαμακάριος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply