Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(10/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης 

 

Ίκαρος Νεοκτίστων- Μεγαρικός 0-6

 

Σαν σίφουνας πέρασε από τα Νεόκτιστα ο Μεγαρικός, που με νέα εκκωφαντική εμφάνιση σάρωσε με 6-0 τον τοπικό Ίκαρο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος «παρέα» με τον Λέοντα.

Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Χατζή σημείωσαν οι Σερταρίδης(18’, 61’),  Χριστοδουλίδης(62’), Στεφανίδης(64’),  Στέφα(65’) και  Σακόβ(84’).

Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής Λάμπρου.

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Κιριλίουκ, Ντε Κραν, Σίνος, Σύρος(62’ Ανδρεάδης), Μπάρλος, Μπετσόλη(80’ Ρούσσος), Τεπετόβ(82’ Κάτση), Μάμμας, Φωτιάδης(85’ Μυλωνάς), Μάρκου.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Κουτσουμπής(69’ Γεωργακής), Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Μωραΐτης, Βασιλειάδης, Στεφανίδης, Σακόβ(73’ Πετρόπουλος), Στέφα(85’ Καστάνης), Κουφής(75’ Στύλα), Σερταρίδης.

 

Λέων- Ατρόμητος Ελευσίνας 4-3

 

Σπουδαία νίκη για τον Λέοντα, που κατέβαλε δύσκολα με 4-3 τον αξιόμαχο Ατρόμητο Ελευσίνας και συνεχίζει να «συγκατοικεί» στην κορυφή με τον Μεγαρικό.

Μόλις στο 2’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Σιδηρόπουλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ από το βοηθό Πλάκα, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Ατρόμητος.

Οι  φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν  τελικά  με τον Πέππα(16’), για να ισοφαρίσει ο Λέων με τον Δεληγιάννη στο (18’). Στη φάση της ισφοάρισης ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε εκ νέου, στο διαιτητή Χαμπιλάι για επιθετικό φάουλ στον Τυρλή Χ.

Για τους γηπεδούχους στη συνέχεια μίλησε ο Κορδεράς που με τρία δικά του γκολ(21’, 31’, 78’) έβαλε την ομάδα του σε θέση ισχύος.

Η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη είχε κάνει το 3-2 με τον Κόντο(47’) και το 4-3 με τον Σιδηρόπουλο(82’). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και στο 4-2 στο 78’, ισχυριζόμενοι ότι η φάση προήλθε από βολέ του γκολκίπερ Κωνσταντινίδη, ο οποίος είχε βγει εκτός περιοχής.

Παράπονα από τη διαιτησία του Χαμπιλάι έχουν οι Ελευσίνιοι, που αναμένεται να βγουν και δημόσια να πάρουν θέση….

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Σαχσανίδης, Μήτρος, Δεληγιάννης(68’ Τζανέτος), Κουφουδάκης, Τσιμπουρλάς, Κορδέρας(92’ Σπύρου), Ζαπουνίδης(88’ Γιαννακουδάκης), Τσάτσας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:  Χριστοφής, Αναστασόπουλος(46’ Ρούπας), Κουμουρίγια, Μετλέκα, Πέππας, Τυρλής Χ., Ρούπλη(77’ Φάνης), Καρεμφυλάκης(45’ Κόντος), Σιδηρόπουλος, Τυρλής Η., Παπαμακάριος.

 

 

Σκορπιός Φυλής- Αστέρας Άνω Λιοσίων 5-1

 

Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 5-1 κατέβαλε ο Σκορπιός Φυλής τον παθιασμένο Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Το σκορ μπορεί να φαίνεται μονόπλευρο, όμως σε πολλά σημεία της αναμέτρησης ο Αστέρας έχασε σημαντικές ευκαιρείες, έχοντας τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος με τους Ρεμούνδο, Ντάνο Π. και Χρυσολάρι, ενώ και όσο έχανε με 2-1 σπατάλησε κλασικές ευκαιρίες.

Για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν οι Γκούμας(16’, 23’), Γκιόκα(66’) και  Παγώνης (77’, 88’).

Το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων ο Καλαμιώτης Β. στο  46’.

Στο 83’ αποβλήθηκε από τον Αστέρα ο Δημόπουλος για χειρονομία.

Διαιτήτευσε ο Δεμερτζής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Τράλος(53’ Αντωνόπουλος), Σκαμαντζούρας, Γκιόκα, Πασαδάκης, Μπήκας, Κάσος(64’ Κολέτσι), Μαυρίδης(68’ Κίσσας), Ντόκα, Παγώνης, Γκούμας(79’ Δεδούσης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυριάκος, Νταφόπουλος(77’ Καγιάφας), Ντάνος Ε., Τζάνος, Καλαμιώτης Β., Ρίζος, Καλαμιώτης Α.,  Χρυσολάρι, Δημόπουλος, Ντάνος Π., Ρεμούνδος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply