Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(12/11)

Published

on

 

Ξανά στην κορυφή ο Αστέρας Μαγούλας, 2-1 τον Ίκαρο Νεοκτίστων 

Επιστροφή στις νίκες, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας για τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του δυναμικού Ικάρου Νεοκτίστων Ασπροπύργου και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Κριού

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη, με τον Αστέρα να προηγείται με τον Μεϊμαρίδη(55’), για να ισοφαρίσει ο Ίκαρος με τον Σιδηρόπουλο(64’).

Το γκολ που χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στους Μαγουλιώτες πέτυχε ο  Λογοθέτης Φ. στο 79’. Για αυτό το γκολ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο βοηθό Δεμερτζή για οφσάιντ.

Διαιτήτευσε ο Δημητρόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ρόκας, Κατσανέας Γ., Κουσιωρής(53’ Καπουράνης), Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ., Χαραλαμπίδης(66’ Λογοθέτης Α.), Χαλβατζίου(74’ Μπάλλα), Βάσης Η., Λογοθέτης Α., Μεϊμαρίδης(86’ Αδάμ), Καπουράνι.

ΙΚΑΡΟΣ: Χριστοφής, Μπουσδούκος(67’ Παπαντώνης), Μπαρουτίδης, Μάρκου, Μπάρλος, Νταρβίς, Μπετσόλη, Ντεγκράν, Σιδηρόπουλος, Παλαβός, Μάμμας(54’ Στασινόπουλος).

 

 

Εθνικός Πανοράματος- Κριός Ασπροπύργου 1-0

 

Στοπ στη νικηφόρα πορεία του Κριού Ασπροπύργου έβαλε ο ψυχωμένος Εθνικός Πανοράματος, που τον κατέβαλε με 1-0 και τον «εκθρόνισε» από την κορυφή.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Τσουτσάνης στο 66’.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από το διαιτητή Σαββόγλου για τις λίγες καθυστερήσεις που κράτρησε, ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε χέρι αμυντκού στο 94’.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσέπερης, Μπελάλης, Γιανναδάκης, Λούφη, Κυρίου, Σαμπάνης(60’ Κατσαρός), Τσουτσάνης, Λούφης Χ.(58’ Κοτρώτσιος), Θεοδωρόπουλος, Κονιαβίτης, Σεγκέρι(83’ Δούμας).

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης Α., Παππάς, Καλοϊδάς(46’ Ρέππας), Πέππας, Σίνος, Λινάρδος, Βαλμάς, Τσολαρίδης(76’ Πεΐδης), Μαζμανίδης(72’ Συμεωνίδης), Αθανασόπουλος, Σωπιάδης Θ.

 

 

Άγιοι Ανάργυροι- Λαμπερή 1-3

 

Στο ντεμπούτο του Χρήστου Παλλίδη στον πάγκο η Λαμπερή επιβλήθκε εκτός έδρας των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας και απενήλθε στις επιτυχίες.

Δυο γκολ για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Λέσι(9’, 58’) και ένα ο Τεπέτοβ(64’).  Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Παρίση(86’).  Δυο δοκάρια είχαν οι νικητές με τους  Λέσι και Ζώτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος η Λαμπερή σημείωσε τρία γκολ που ακυρώθηαν σαν οφσάιντ από το βοηθό Δομπρογιάννη, δύο του Λέσι και ένα του Ζώτο, για το οποίο και διαμαρτυρήθηκαν. Καλή η διαιτησία του Δημόπουλου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Μικρός, Μεχμέτι(51’ Τσομίδης), Μακρίδης(46’ Παρίσης), Τόλης, Στέρπης(66’ Κορφιάτης), Αρναουτάκης, Μπασέλος, Θεοδωρίδης(66’ Πουρής), Αντώναρος, Καζαντζίδης, Καζαντζάκος.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Κανπογιάννης, Λυμπέρης, Χρηστάκης, Σύρος, Μηλιώτης, Μπόνο, Μπόικα(60’ Κόντος), Καίσαρης, Τεπέτοβ(52’ Τζάνος), Ζώτος(66’ Μυλωνάς), Λέσι( 87’ Βράντζας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply