Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(18/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Θρίαμβος για τον Μεγαρικό στο ντέρμπι κορυφής

3-2 τον Σκορπιό Φυλής

 

Στο γεμάτο από κόσμο γήπεδο της Νέας Περάμου, πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι κορυφής της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στο Μεγαρικό και τον Σκορπιό Φυλής, με τους γηπεδούχους να παίρνουν σπουδαία νίκη με 3-2 και να αποκτούν τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε αθλητικότατα πλαίσια και από τις δύο ομάδες, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά.

Το πρώτο μέρος ήταν δυνατό, με τις δυο ομάδες να επιβεβαιώνουν στο απόλυτο τη βαθμολογική τους θέση.

Μόλις στο 9’ οι Μεγαρίτες προηγήθηκαν με τον Σερταρίδη, για να ισοφαρίσει ο Σκορπιός με τον Ντόκα(27’).

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μεγαρικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σερταρίδη, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, που όμως μπλόκαρε ο γκολκίπερ Αλεξόπουλος.

Στη συνέχεια «μίλησαν» οι αλλαγές του προπονητή του Μεγαρικού Γιώργου Χατζή, καθώς στο 81’ ο νεοεισελθών Λιακόπουλος με ωραία ενέργεια από δεξιά «σέρβιρε» στον επίσης νεοφερμένο από τον πάγκο Κουφή Γ. το 2-1. Λίγο αργότερα ο Στεφανίδης στο 85’ έκανε το 3-1 κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Γιώργου Σύρου ήταν να μειώσει στο 89’ με τον Κίτσα.

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Ελέζι(66’ Λιακόπουλος), Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Πατσιονίδης, Βασιλειάδης, Στεφανίδης, Μητρόπουλος(88’ Στέφα), Σερταρίδης, Κουφής Γ.(75’ Στύλα), Σακόβ(78’ Κουφής Γ.).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Πασσαδάκης, Σκαμαντζούρας(89’ Μπελάλης), Γκιώκας, Αντωνόπουλος, Μπήκας, Ντόκα, Μαυρίδης(80’Κάσσος), Λώλος, Παγώνης, Γκούμας(71’ Κίτσας).

 

Απόλλων Άνω Λιοσίων- Κριός Ασπροπύργου 1-2

 

Με νέα νίκη προχώρησε ο Κριός Ασπροπύργου, που λύγισε στη Φυλή με 2-1 τον Απόλλωνα Άνω Λιοσίων.

Ο αγώνας ξεκίνησε με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση, καθώς ο διαιτητής Βάτσιος σε συνεννόηση με τον πρώτο βοηθό Οικονόμου διαπίστωσαν ότι η γραμμη στην περιοχη του πεναλτι δεν ήταν σωστή και ότι έπρεπε να διορθωθεί, πράγμα που με παρέμβαση των γηπεδούχων έγινε. Επίσης, όπως γράφει το φύλλο αγώνος, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα διαπιστώθηκε ότι οι εμφανίσεις των δύο ομάδων έμοιαζαν και με πρωτοβουλία του Προέδρου του Απόλλωνα Γιάννη Τζανόπουλου, οι γηπεδούχοι άλλαξαν εμφανίσεις, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δεύτερες μαζί τους.

Επίσης ο διαιτητής Βάτσιος έχει γράψει στο φύλλο αγώνος, ότι κατά την άφιξή τους στα αποδυτήρια των διαιτητών διαπίστωσαν ότι ήταν βρώμικα, με πολλές ακαθαρσίες και ειδικά στην τουαλέτα, η οποία δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί…..

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κριός πήρε διπλό προβάδισμα με τους Χαϊντούτη(32’) και Τόλα(62’), για να μειώσει ο Απόλλων με τον  Μπουζή(90’).

Στο 92’ ο διαιτητής Βάτσιος απέβαλε τους Μπουζή  και Γιαϊλίδη για αλληλοεξύβριση.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσουτσάνης, Μακρόπουλος, Ελεύθερος(85’ Ανδριώτης), Σταύρου, Καπουράνι Χ., Χαντζώκος(74’ Καλαμούτσος), Καπουράνι Ν., Λούφης, Σκαμαντζούρας(60’ Μπουζής), Καψάλας, Δέδες.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Χατζηδάκης, Μιχαηλίδης, Λειβαδάς, Γιαϊλίδης, Χαϊντούτης, Νερούτσος(76’Σοφιανίδης), Λακάι, Βαλμάς(61’ Μασμανίδης), Τόλας, Αδελφόπουλος.

 

Δύναμη Ασπροπύργου- ΠΑΟ Φυλής 5-0

 

Χωρίς να ιδρώσει η Δύναμη Ασπροπύργου επιβλήκε με 5-0 του ΠΑΟ Φυλής.

Δυο γκολ έβαλε ο Λαμπρινάτος Ι.(24’, 38’) και από ένα οι  Αντωνόπουλος(8’), Δαμίγος(19’) και Πισκάκης(83’).

Εύκολο έργο έχει ο διαιτητής Λάμπρου.

ΔΥΝΑΜΗ: Σιδηρόπουλος, Σταύρου, Σάλτα(65’ Ντοντοβέτσι), Στρατούρης(71’ Μαυρίδης), Φιλίδης, Λαμπρινάτος Γ., Δαμίγος, Τριανταφύλλου, Λαμπρινάτος Ι., Αντωνόπουλος(Πισκάκης), Χουρτσιλίδης(46’ Καγιάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply