Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(18/2)

Published

on

Ίκαρος Νεοκτίστων- Αστέρας Μαγούλας 0-3

 

Σημαντικό βήμα για την άνοδο πραγματοποίησε ο εκ των πρωτοπόρων Αστέρας Μαγούλας που κατέβαλε στα Νεόκτιστα με 3-0 τον τοπικό Ίκαρο.

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Αδάκτυλου σημείωσαν οι  Μεϊμαρίδης(7’), Μπάλλα(72’) και Λογοθέτης Αν.(77’). Σε μεγάλη μέρα για τους γηπεδούχους ο γκολκίπερ Ζερζελίδης, που αποσόβησε αρκετές προσπάθειες του Αστέρα.

Σωστός ο διαιτητής Σταθόπουλος.

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης, Αντωνίου, Ζώτο(70’ Τζιμούρτος), Νταρβίς, Ντε Κραν, Σιδηρόπουλος, Μπάρλος(11’ Μάρκου), Παπαντώνης, Κιριλίουκ(11’ Μπουσδούκος), Μπετσόλη, Μάμμας(80’ Φετφατζίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπακωνσταντίνου, Μπάλλα, Κουσιορής(89’ Ηλιόπουλος), Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ.(46’ Κατσανέας), Βάσης Η., Χαλβατζίου, Χαραλαμπίδης, Λογοθέτης Αγγ., Μεϊμαρίδης(81’ Καπουράνης), Λογοθέτης Αν..

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Αίας Παραλίας 0-3

 

Εύκολο πέρασμα είχε από το Πανόραμα ο Αίας Παραλίας, που λύγισε με 3-0 τον φιλότιμο Αστέρα Άνω Λιοσίων και εξακολουθεί να «συγκατοικεί» στην κορυφή με τον Αστέρα Μαγούλας.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Λιόλιος(31’), Κουσίδης(37’) και  Μπουτάσης(51’).

Διαιτήτευσε ο Χαμπιλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος, Τσιώλης Σ.(70’ Σμαΐλης), Χρονόπουλος(61’ Βασιλείου), Θηβαίος(61’ Σιδηρόπουλος), Καλαμιώτης Δ., Θεοδώρου, Σερέπας, Κουτρουμπίλας(70’ Καλαμιώτης Β.), Ντέντε, Θεοδωρόπουλος, Τσιώλης Κ..

ΑΙΑΣ: Κατσαπρίνης, Τσούντι Γ.(67’ Χαλιλόπουλος), Βίλσον(82’ Βλάχος), Ρεντζέπης, Ντούρος, Αχλαδιώτης, Αμπαζάι, Μπουτάσης, Ντερβισάι(46’ Νικόλα), Λιόλιος(73’ Σουλένι), Κουσίδης.

 

Ερμής Άνω Λιοσίων- Λέων 2-2

 

Σε ένα ανατρεπτικό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ο Ερμής Άνω Λιοσίων ισοφάρισε στο 92’ σε 2-2 τον Λέοντα, ο οποίος αν και έχανε είχε ανατρέψει το σκορ στο 85’ σε 1-2.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, η επανάληψη επιφύλασσε εκπλήξεις και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ιακωβίδη(58’), αλλά ο Λέων έδειξε τα… «δόντια» του στο τελευταίο δεκάλεπτο κάνοντας την ανατροπή σε ένα λεπτό με γκολ των Ζαπουνίδη(84’ ) και Κορδέρα(85’). Την παρτίδα για τον Ερμή έσωσε στο 92’ ο Σαρσαρίδης.

Διαιτήτευσε ο Χρόνης.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Νίκας, Κίσσας, Νάτση, Καβουρίνος(80’ Ρόκος), Παπάζογλου, Σαρσαρίδης, Ιακωβίδης, Πετρίδης, Χριστιανίδης(67’ Γκουσέτης).

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος, Γραμματικόπουλος(46’ Μιχαηλίδης Ι.), Μιχαηλίδης Ι.(71’ Μητρόπουλος), Μήτρος(46’ Δανιηλίδης), Γκοβίλλας, Κούσιας, Τζανέτος, Κορδέρας, Σιδηρόπουλος(70’ Ευθυμιάδης), Ζαπουνίδης.

 

Λαμπερή- Άγιοι Ανάργυροι 7-1

 

Καταιγιστική η Λαμπερή του Χρήστου Παλλίδη, σάρωσε με 7-1 τους «μπέμπηδες» των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας.

Από δύο γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Μπόνο(26’, 73’) και Λέσι(44’, 70’) και από ένα οι Τεπετόβ(7’), Μπόικα(11’), και Τζανος(84’).

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Θεοδωρίδη(55’).

Εύκολο έτγο είχε ο διαιτητής Χρέλιας.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Γκούνας, Σκιγκόπουλος, Χρηστάκης(55’ Μαρκάκης), Μαμάκος Α., Μηλιώτης, Αδαμόπουλος(55’ Τζάνος), Καίσαρης, Μπόικα, Οσμάνης(28’ λ.τρ. Λέσι), Τεπέτοβ, Μπόνο.

ΑΓΙΟΙ: Μικρός, Τυρλής(46’ Κορφιάτης), Μπιτσαξής(46’ Χαμηλάκης), Χατζησομπάνης(46’ Κατσογιάννης), Κωσταράς, Πουρρής, Παπαμηνάς, Αντωνάρας, Καλατζάκος(74’ Διαμαντής), Πίννης, Θεοδωρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply